• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Kedves Yossarian 💕
    Először is köszönöm hogy ismét eltölthetünk kellemesen egy órát ☺️amiben mindketten csak pozitívan töltődtünk!
    Igazi úriember vagy❤️ (sok sok szempontból 😉)..! Nálam benne vagy a TOP 3 - ban.. 🤫😉😘
    Bízom benne hogy hamarosan újra találkozunk és átélhetjük azt a csodát amit a közösen eltöltött időnkbe belefér!
    Ui: Mindent köszönök 😘❣️
    Barbi 🤗

  • Egyeztetés:

    Sajnos ritkán tudok előre tervezni, ez a randi is elég spontán alakult. Barbit értem el, épp felszabadult egy időpontja, olvastam a honlapján. Kellemes emlékek fűznek hozzá úgyhogy már nyomtam is a VTR-t, próba cseresznye. Mákom volt, hamar visszajelzett, hogy részéről is O.k.
  • Megközelítés:

    Belváros, közel a Duna, a sétáló utca, Deák tér, stb. Nem sok értelme van megjegyezni, mert mire ezek a sorok adásba kerülnek Barbi már új helyen lesz valahol dél-budán. Szóval nincs értelme most erről írni. Szép idő volt, lágy szellő lengedezett, a Duna felöl egy hajó kürtje hallatszott.
  • Helyszín:

    Ezt a részt sem tolnám túl, az előzőekben leírt helyszinváltás miatt. De ha valakit érdekel azért röviden. Régi bérház, belső udvari bejárat, lakás közel volt, diszkréció rendben. Szépen berendezett kecó, több szóbával, valamikor többen rendeltek, de egy ideje csak Barbi. Fürdőszoba teljesen rendben, zuhanykabin, minden volt amire szükség lehet, de eggyel még több. A fogadó szoba tágas, jó nagy ággyal, körben praktikus polcokkal, fotellel. Ideális környezet egy laza pajzánkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Barbi elég sok képet tett fel magáról, ott is nagyon mutatós, de most még dögösebb sportosabb. Már amiben fogadott attól is eldobtam az agyam. Fehér felsőrész, fehér alig tangával, egy barna iszonyat jó testen. De amikor az lekerül...., na attól kész vagy. Karcsú kisportolt alak, saját cicikkel, amilyet sok tizenéves is csak szeretne. Barbi egyszerűen egy bombázó, a korához képest mindenféleképpen. Ovális, kedves, mosolygós arca van, enyhén ívelt szája, csillogó szemei vannak. A feneke és nőiessége is letagadhatna jó pár évet. Bőre mint a selyem, nyaka mint egy hattyúé, nagyon jó érzés ölelni és szereti is ha törődnek vele. Egy igazi nő, tetőtől talpig, azon kívül nagyon jó beszélgető partner.
  • Erotikus masszázs:

    Mindkettőnk, de főleg Barbi masszázstechnikája kiváló volt. Állva kezdtük, ő az enyémet, én az ő lábaközét simogatta, talán nem volt szakszerű, de célját elérte. Nekem most nem volt különösebben letapadva semmi, Barbi viszont egy kicsit a hátát fájlalta. Hasra feküdt, teret engedve egy amatőr lelkesedésének. Finoman átsimogattam Barbi, feszes kivánatos testét, lábait kicsit széthajtva már beköszöntem puncijának is. Megfordult, mosolyogva jelezte, hogy kedvére van a dolog. Egy kicsit még gyönyörű kebleivel ismerkedtem, ujjaim az addigra kőkemény bimbókkal játszadoztak.
  • Levezetés:

    Tudom, hogy itt most Barbi a lényeg, de mivel imádja ha kényeztetik, tulajdonképpen róla szól. A nyaka, a mellei, puncija, mind vágynak a finom férfikéz érintésére. Barbi nagyon is fogékony az erotikára, nyilván rajtad is múlik mit hozol ki belőle. Egy kis ízelítő mi is történt kettőnk között. Mikor már ujjaimmal főleg Barbi csiklóját szeretgettem, félig oldalra fordulva bekapta a makkost és nagyon lágyan, de hatásosan szopizta. Ez már mindkettőnk örömére volt, de egy idő után már én feküdtem hanyatt, Barbi meg szemből a fejem fölé térdelt, kezeit a falnak támasztva. A nyelvem nem győzte habzsolni ezt a finomságot, nagyon ízletes Barbi puncija, csípője rámozgott ütemesen a számra. Közben a falnak támaszkodva élvezte nyelvem odaadó munkáját. Kezeim közben ölelték, simogattàk mindenhol ahol elérték. Egy idő után mellém huppant, átkarolt, csókolgatott. Egy picit kifújtuk magunkat, majd Barbi lejjebb helyezkedett a lábaim közé, amivel elkezdődött az én ,,kivégzésem". Végig puszilgatta mindkét lábam, felkúszott a nyakamig, kicsit játszadozott melbibóimmal, majd újra le, miközben végig csókolta testem. Felült rám szemből, dugást imitálva mozgott, már a látvány is elképesztő volt. Ezután visszabújt a lábaim közé, a zacsihoz érve már csak a makkossal foglalkozott. Nagyon jól csinálja, hamar kitapasztalta, hogyan szeretem. Hamar rehabilitálta öreg barátomat, ami egy jó darabig élvezte Barbi ajkainak ölelését. Ennek hatására a vágyak madarai már röppentek volna fészkükből. Barbinál sajna nincs végén szájba, ezért egy kicsit késleltettük a ejakulációt, de csak addig amig úgy helyezkedtünk, hogy kezünkkel mindketten elérjük egymást. Egy közös, nagyon finom pettinggel ajándékoztuk meg egymást, mindkettőnk(?) örömére. Ezután egy kicsit még összebújtunk, beszélgettünk majd a szokásos protokol.
  • Elszámolás:

    Extrákról nincs tudomásom, nekem ez így teljesen rendben volt. A kezelés díját a végén rendeztem, átlagosnak tartom.
  • Összkép:

    Barbival most(is) kifejezetten az erotikára helyeztük a hangsúlyt. Nagyon intenzív és tartalmas egy órát tölthettem társaságában. Mindent megkaptam tőle, ami vállalásaiban szerepel. Testével, erotikus tudásával elkápráztat, maximálisan odateszi magát. Abszolút ajánlom!
Happy Massage