• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam, egyből felvette, megbeszéltünk pár napra egy időpontot (mindig előre próbálok tervezni), amit aznap még SMSben megerősitettem és kaptam a cimet cserébe.
  • Megközelítés:

    Duna Plaza környéke. Autóval mentem, szabad parkoló van a közelben, természetesen fizetős.BKVval sem problémás a megközelités. Kicsit hamarabb értem oda igy feltérképeztem a környéket, bár először elmentem az ajtó előtt, de csak az én figyelmetlenségem miatt, majd nem messze kivártam a megbeszélt időpontot egy árnyékos részen.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakótömb, könnyű navigálni az emeleten is. Kis előszoba itt levettem a cipőt, kicsivel beljebb a konyhában beszélgetés, majd utána a szobában, ahol egy nagy francia ágy van az inasra tettem levetett ruháim. A fürdőben van minden kellékből elegendő: szájvíz, tusfürdő, törölköző...
  • Lány külseje:

    Ahogy már "megénekelték" előttem, van jópár tetoválása Emilynek, engem nem zavart ez az eltérés a képekhez képest. Az arca is szép, ez a kettő dolog csak a diszkréció miatt van rejtve. Mellei szépek, popsi is formás, az ajkai nagyon finom puhák, tényleg élvezet vele csókolózni.
  • Action:

    Amikor megérkeztem, nagy mosollyal egy öleléssel és puszikkal fogadott Emily, nagyon kedves és közvetlen lány, beinvitált a konyha-nappali kombóba, megkérdezte mit kérek inni, majd leültünk beszélgetni. Őszintén szólva nem gondoltam hogy ez a rész ilyen hosszas lesz, de abszolut nem bánom, mert nagyon sokmindenről lehetett vele érdemben beszélgetni. Elnézést is kért, hogy ennyit beszéltünk, de mivel nem magában beszélt nem éreztem úgy hogy hibáztatnom kéne bármiért is, ha zavart volna nyilván jelzem hamarabb :). Beljebb kísért a szobába, ahol ledobtam a ruháim a már említett inasra és irány a fürdő.
    A "gyors" zuhany után, a szobában már évakosztümben várt az ágyon, igy láthatóvá vált még pár tetoválása, illik a karakteréhez ez a külső. Mellé feküdtem az ágyra ő odabújt hozzám hason fekve, elkezdtem puszilgatni a lapockájánál, majd a nyakát és elkezdtünk csókolózni. Azok az ajkak erre vannak tervezve, finom puha és érzékien csókol vissza, nem csak egy szokványos szájrapuszi. Közben kényelmi szempontból el is fordult oldalra ezért később lejebb is kalandoztam számmal a mellei felé, miközben ő kézzel már éledező férfiasságomat kezdte masszirozni. Sokáig nem hagyta a kezére az élesztést, felülkerekedett rajtam végig puszilgatott és francia nyelvleckébe kezdett. Finoman csinálta, a golyókat sem hagyta ki, nagyon ki voltam már éhezve, így kértem, hogy húzzunk gumit. Majd nyeregbe is pattant finom melegség ölelt körbe és közben ugyanaz a játékos, érzéki csókcsata kísérte egybeolvadásunkat, mint a felvezető körben. Öleltem magamhoz, hol gyorsabban, hol lassabban vágtáztunk, majd egyszercsak azt mondta "gyere csak hátulról", nem kellett kétszer kérnie, bár a már emlitett kiéheztetettségem miatt tudtam, nem fogom sokáig bírni ebben a pózban, de nem bántam és a kerek popsi látványa pár perc alatt el is érte a hatását, igy lett végem.
    Folyadékpótlás és az ágyban még egy kis beszélgetés következett, majd mivel nem láttam órát a szobában megnéztük hogy állunk idővel, mert mindkettőnknek akadt még dolga későbbre és el is mentem egy gyors zuhanyra, majd felöltöztem és búcsút intettünk egymásnak.
  • Elszámolás:

    Telefonon egyeztettünk, amikor ott voltam nem került szóba, letettem a pultra még mielőtt bevonultunk a szobába, távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Nagyon közvetlen, üdítő személyiség, bár nem kérdeztem meg, de remélem nem bánja meg ha majd újrázok nála, mert lenne még pár dolog amit elképzeltem vele, de most nem vittünk véghez :)
Happy Massage