• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Késő délután láttam hogy lehet hívni. Nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörgetett.
    A leendő találkozónkkal kapcsolatban teljeskörű tájékoztatást kaptam, a nekem megfelelő másnapi időpontajánlatomat is elfogadta, a címet is megkaptam. Kért még egy reggeli megerősítő sms-t, amire fél órán belül reagált is.
  • Megközelítés:

    Navigáció majdnem pontosan odáig visz, kicsit izgultam, számomra premier volt a Marina part, nekem aki a budai oldal dombosabb részén szocializálódott kicsit nyomasztóan monumentális volt ez a lakótelep. De amúgy szép rendezett környék. Fizetős, tehát könnyen le tudtam parkolni, nem kell sokkal korábban érkezni.
  • Helyszín:

    Amikor megtaláltam a lépcsőházat, a kapuból hívtam, kaputelefonon minden információt megkaptam, simán eljutottam az ajtóig.
    A lakás modern, kis másfél szobás apartman, hangulatos, rend-tisztaság.
    Fürdőben kényelmes méretű zuhanykabin, üvegpohár a szájvízhez kikészítve a mosdókagylóhoz.
    A szobában szobainas, franciaágy sok díszpárnával.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve egy fekete selyem-köntösben fogadott. A kiírt adatoknak minden szempontból megfelel.
    Én még sose láttam ennyire kitetovált lányt, engem nem zavar, igaz nem is rajongok érte, de akit ez érint az jó ha tud róla, de azt el kell mondanom, hogy mindegyik rendkívül igényesen van kivitelezve. Az orrában egy kis piercig is van.
    Tökéletes a teste, kőkemény-feszes mindenhol, arányos minden porcikája, simogatni való bőre. kedves arca van vidám mosollyal az arcán, hosszú sötét egyenes haja,
    Rendkívül dekoratív, feltűnő szépségű hölgy.
  • Action:

    Megérkezésemkor átadtam a magammal vitt ajándékomat aminek őszintén örült. Szerencsére ebbe a részbe mindig sikerül jól belenyúlnom.
    Cipőmet levettem, majd helyet foglaltam a kanapén.
    Szeretem az ilyen beszélgetéssel kezdődő randevúkat. Bő fél óra-40 percet beszélgettünk, ki-mit csinál, kisállatok, utazások-ki-merre-mikor-kinek mennyire tetszett…
    Ezeket a témákat kivesézve, felszólított hogy ideje belekezdenünk látogatásom valódi okába.

    Gyors zuhanyozásból visszatérve meztelenül várt a kellő méretű kényelmes franciaágyon.
    Finoman simogatva-puszilgatva fedeztem fel a testét, majd rátértem a kényeztetésére.
    Tevékenységem hatásosságáról kellő mennyiségű információt kaptam, érzésem szerint még sikert is értem el nála.
    Utána cserébe kaptam egy barátnős finom franciát, pont olyan volt amire vágytam.
    Még időben szóltam mielőtt végem lett volna, bár a gondolat csábító volt hogy hagyom magam így kivégezni, de megkegyelmezett. Gyorsan a semmiből előkerített egy gumit amit kiválóan fel is helyezett.
    Kérdezte hogyan csináljuk, de én gyönyörködni akartam a látványában közben, ezért szemből támadtam.
    Igyekeztem kiélvezni a végsőkig, de nem volt kétségem arról hogy sokáig nem fogok tudni ellenállni a látvány és a hangja kombinációjának.
    Utána kicsit megpihentünk.
    Én még újra végigcsókoltam a hátát, hátha újra erőre kapok, de be kellett látnom hogy csak a szemem kívánja, ez nekem ma nem fog újra összejönni.
    Gyors zuhanyzás után, öltözés, búcsú puszi az előszobában, majd távozás.
  • Elszámolás:

    Telefonban mindent megbeszéltünk. Nem került többet szóba, a szobában a tv állványra tettem, nem tudom mikor tűnt el onnan.
    Extrákról nem tudok, hogy lenne nála.
  • Összkép:

    Tartalmas másfél órát töltöttem el vele. Szeretem az ilyen nyugis randevúkat amiben lehet csak úgy lehet sodródni. Egy pillanatra sem éreztem, hogy érdekelné mennyire telik az idő. Órát sehol sem láttam, érzésem szerint inkább a vendége öröme számít számára, nem az hogy mennyire szorít az idő.
    Kicsit dekoncentrált voltam más okok miatt, de igyekeztem kellemes társasága lenni.
    Szerencsés az aki egy ilyen hölggyel töltheti az idejét, nem éreztem rajta semmi megjátszást, szerintem Ő is kellemesen érezte magát a társaságomban. Alkalomadtán ha jobb passzban leszek tervezek hozzá visszatérni.
Happy Massage