• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Köszönöm, gyönyörűen fogalmaztál.
    Kölcsönösen jól éreztük magunkat!
    Legyen szép napod 💋

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam először, azóta is a kedvenc listámon belül kerülgettem őt. A véletlen műve hogy épp most látogattam meg. A telefont ő kezeli, kedves vidám hangon kommunikál, kellően felhúzza az embert hogy tűkön ülve várja mikor nyílik az ajtó az orra előtt. Pár nappal a tervezett látogatás előtt hívtam, így szinte szabadon választhattam időpontot.
  • Megközelítés:

    Az oldalon keresztül jelentkeztem be, a cím pontos, Reitter Ferenc utca+házszám. Személy szerint buszoztam, ami lényegében a ház előtt tett le. Parkolni sem lehetetlen a környező utcákban. ezzel senkinek sem lehet problémája.
  • Helyszín:

    Tip-top modern kis lakás, egy része a látogatók elől rejtve. Egy előszoba szerűségbe lépsz be, onnan nyílik jobbra a fürdő, balra a tetthely, szemben a nem publikus területek. Jó megoldás, nem csorbítja az illúziót semmi, csak a lényegre koncentrálhatsz. Fanni odafigyelését tükrözi ez is mint annyi minden amit a randi során felfedeztem. Rögtön lejön a jó értelemben vett profizmus.
    Higiénia full, zuhanykabinos pancsolás, kék pöttyös tusfürdővel, 2 száraz törölköző, száraz kilépő, szájvíz bla-bla. Minden patent.
    Masszázsod helyszíne hasonlóan pedáns, kanapé szék masszágy és szekrényke muzsikával várja hogy ellazulhass Fanni kezei között.
  • Lány külseje:

    Feketeneműben nyitott ajtót a kisasszony magas sarkak nélkül, fülig mosolyban. Kellemes gömbölyűség Fanni, aki ezt e típust szereti rajongani fog érte. Volt szerencsém később kézrátéttel ellenőrizni, hogybizony a kisasszony valószínűtlenül kemény mindenütt. Fantasztikus. A cicik hetyke gyönyörűségek, nagyobbacska halvány színű bimbókkal, a punci imádni való kopasz barack. Nálam nyert ügye volt első pillantásra.
  • Erotikus masszázs:

    Fanni kérésére hasravágódtam, képemet a masszágy nyílásába dugva, majd kezdődött az előre megbeszélt masszázsrész. Úgy éreztem most szükségem is volt erre, és milyen jól tettem hogy nem ugortam át! Vendéglátóm nem fakezű, a jelek szerint van képzettsége e téren. Talpam élvezhette először törődő kezeit, majd lábak fenék hát és karok volt a sorrend. Szakszerű fogásokkal, alkart is bevetve, kellemes hőmérsékletűre melegített krémmel ügyködött teljes megelégedettségemre. A gyalogbékát tudnám ismét felhozni hasonlatképp, ami testhelyzetem és érzéseim összességét valamelyest kifejezi. Mire a megfordulhatsz varázsige elhangzott, kicsit távolinak tűnt a valóság...
  • Levezetés:

    Fanninak minden hosszúságú programra van egy alap, és egy bővített csomagja. Személy szerint a bővített másfél órát választottam. ebben már a kölcsönösség lehetősége is benne van.
    A fordulás után vendéglátóm "bekeményített", és szexi fokozatba kapcsolta a pillantásait, az érintéseit, és nem mellesleg megvált a melltartójától. Uhh. Olajért nyúlt, majd a cicikre locsolt egy adagot, és a fentebb említett pillantásokkal interaktivitásra ösztönzött. Nem voltam rest a segítségére sietni, nehogy azok a gyönyörűségek elhervadjanak nekem... Mikor már kellően elhasalt rajta a ráeső lámpafény, arra eszméltem hogy tele van a szám a bimbókkal. Na bumm. Az arcom is, és minden fontosabb testrészem cicis csúszka áldozatává vált, majd az izgalmam fokozása érdekében Fanni növelte az érintkező felületek területét. Kistesó mint a zászlórúd, fülem mint a kuktaszelep, kezdtem komolyan felvenni a fordulatszámot. Fanni ekkor rámnézett, és azt mondta, elfelejtettem a tűsarkút. Felvegyem? Igent mondtam hogy időt nyerjek és rendezzem a sorokat a fejemben. Rámfért. Vendéglátóm visszatért, és lábát szó nélkül fejem felett átdobta, amit én keringőre való felhívásként értelmeztem, és fekete kis bugyit félrehúzva próbáltam kicsit viszonozni az eddig kapott kedvességből. Nekem délen Fanni a szájába véve fokozta a hangulatom. Pazar kis adok kapok volt.Azt hozzáteszem hogy a lány magától alkalmazta azt a vizualitás fokozó trükköt, hogy az egyik lábával térdelt, a másikkal talpon volt, ami egyrészt arra késztet hogy a nyaláshoz érdemes a kezeddel tartani a fejed a zsibbadást kerülendő, cserébe viszont lehetőséged van időnként eltávolodni picit, és olyan pornós látványt kapsz hogy az agyad dobod el. A férfi mint tudjuk vizuális állat, és szerintem valaki elárulta ezt Fanninak, vagy magától jött rá nem tudom. Mindenesetre ezzel a húzással megpecsételte a sorsom, mert egy "óvatlan" lenti mozdulatnál nem volt visszaút. Szerintem itt már két darab gyalogbékához lettem hasonlatos.
    Amit még meg kell jegyezzek hogy a hölgyek általában a tatamin mernek csak olyan felettünk pörgő forgó mozgásokat végrehajtani amit Fanni a bizonytalanság legkisebb jele nélkül a masszázságyon prezentált. Csak nem van tornász múltja...?
    Akárhogy is drága Fanni, lenyűgöztél! Köszi!
  • Elszámolás:

    Friss ismeretség lévén előre rendeztük a megbeszéltet, amit egy mécses alá helyeztem, és az elmenetelemig ott is maradt. Megérdemelt helyre került.
  • Összkép:

    Fanni programján érezhető az évek gyakorlata, a belülről jövő adni akarás, a pozitív személyisége, és vidámsága, nyakonöntve egy nagy vödör tudatos szexualitással. Minden percet élveztem vele, nála. Repetás élmény, nem is vitás.
Happy Massage