• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jó ideje a látókörömben volt Ramóna. A hét elején léptem a tettek mezejére. Sms-ben vettük fel a kapcsolatot és rögzítettük az időpontot. Több sms, majdtelefonon beszéltünk és kaptam meg a címet. A tali időpontjakor hívtam és ekkor kaptam meg a bejutási kódot, emeletet,lakás számot.
  • Megközelítés:

    Viszonylag új építésű ház. A kapott címet a Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely bőven, fizetős. Az utcában busz jár, minek megállója közel.
  • Helyszín:

    Lakás, amerikai konyhás nappali miből nyílik a szoba és a fürdő. A fehér dominál a lakásban. Patyolat rend és tisztaság mindenütt. A szobában nagy ágy szépen előkészítve. Szekrényajtókon tükrök, beállítva. Fürdő felszerelve minden szükségessel, bő választékban. Pazar helyszín.
  • Lány külseje:

    Képei hívták rá fel figyelmemet. Hűen adják vissza Ramónát, mit a helyszínen örömmel láttam viszont. Szép, kedves mosolyú arc a non plusz ultra. Mindene arányos, kecses, hibátlan. Hosszú sötét haja csodálatos. Bőre sima,jó illatú, feszes, popsija kemény. Rajta tényleg egy deka felesleg.Tetszet határozott hangjának tónusa. Csodás nő Ramóna.
  • Action:

    Az ajtó elé érve az máris nyílott. Belépve bemutatkozás és kérdem maradhatok e? Igenlő válaszát követően cipö le. Ismerkedős beszélgetésünket Ő irányította. Jött ment közben áttetsző csipkés köntösében. A nappaliban pakoltam le az asztalra apróságaimat. Ruháim a mellette álló székre kerültek. Kaptam törülközőt és irány a fürdő. Utánam Rami lépett be egy utolsó simításra a fürdőbe. A szobában az ágyon ülve vártam.
    Belépve köntös le csak a harisnyakötő és fekete harisny maradt rajta. Eszméletlen jól nézett ki. Elcsattant egy csók, ledőltünk és beszélgettünk mindenféléről.
    Ezt követően aktivizálta magát. Törcsimet, mint a továbbiakban szükségtelen tárgyat levette rólam. Szekrényajtóra akasztotta és máris lábaim közé pozicionálta magát. Nem csak nyelvével, szemeivel is szemrevételezte farkamat és környékét. Francia tudása felsőfokú. Hogy változatos, nem fejezi ki tudását. Csak rám figyelve eszméletlen mit véghez vitt. Folyamatosan tartott csúcsközelbe. Még lélegzetem is halkan vettem és néztem/ párna a fejem alatt/,ahogy átéléssel kényeztetett. A tükörben csodás popsijában gyönyörködtem.
    Jeleztem,hogy én is szeretném megkóstolni, de lehet aktus után is. Aktus után nem, jött a kategórikus válasz és máris hátára helyezkedett, miközben kaptam az instrukciót, mit hogyan szeret. Ennek megfelelően finoman nyaltam punciját, meg is dicsért, hangja is volt folyamatosan,de körülbelül ennyire jutottunk.
    Ezek után újra Ő következett. Nem kapkodva remegős keményre szopott.
    Azt hiszem itt az ideje, hogy gumit húzzunk mondta és már bontotta is. Kézzel, szájjal pillanat alatt felpattintotta. Farkamat
    célra irányította és határozottan már ereszkedett is. Egyből tövig nyelte. Ez eddig sima ügy, de ezután egy olyan lovaglást kaptam, hogy a fülem is kétfelé állt. No nem ijedtében, hanem a kéjtől. Volt itt minden ami elképzelhető ebben a pózban. Nem is kívánkoztam más poziba, csak ezt túléljem. Minden rezdülésem levette. Hörögve engedtem útjára a fiatalokat.
    Kiterültem, mint béka az úthenger alatt. Hagyott magában lenyugodni. Majd közölte: kiviszem a csomagot, pihegj nyugodtan.
    Visszajöttekor csak annyit mondott: menj fürödni, idő van, jól elba@tuk az időt, szó szerint.
    Fürdés, öltözés, rezsidíj a konyhapultra, kölcsönös legyen szép napod, egy ölelés és jobbra el.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek a helyszínen se változtak. A végén tettem le. Abszolút korrekt.
  • Összkép:

    Nem akarom a fentebb leírtakat még ragozni. Ramóna egy kedves, odaadó, az együttlét alatt az illúziót teljesen megadó hölgy.
    Köszönöm és örülök, hogy megismerhettelek.
Happy Massage