• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Kedvesem!
    Hihetetlenül nagy örömöt okoztál az Istennő besorolással, az embert ilyenkor egy akkora boldogság ,elismerés éri, hogy el se tudom mondani! Nagyon szépen köszönöm!
    Illetve hogy egy igazi jó fej, humoros hapsit ismertem meg személyedben, remélem még találkozunk! Tökéletes vendég vagy/voltál/leszel számomra. Köszönöm
    Csók N

  • Egyeztetés:

    Mostanában a VTR-en keresztül igyekszem, most is így volt, hihtetlenül gyorsan sikerült is időpontot foglalni, nagyon konnyen, egyszerűen ment az egész. Azonnal reagált Nancy, szóval patent volt minden.
  • Megközelítés:

    Számomra nem volt ismeretlen a helyszín, régebben voltam már itt a barátnőjénél, valamint pár utcával arrébb dolgozom most épp...
    De a stadionok mögött található, a szervízúton könnyedén lehet fizetősen parkolni, sok hely van. A környék abszolút rendes/tiszta, szerintem pont illik a lányokhoz a környezet.
  • Helyszín:

    Mint írtam, a lányok nagyon testre szabták a környezetüket, otthonos, kellemes a lakás, jó betérni. Sok helyen minimalista/munkahelyi körülmények vannak, ők kényelmes hangulatot teremtettek, legalább is ami nekem tetszik, hasonlóan gondolkodunk (ez többször is kiderült)
    Mindenhol patyolat tisztaság, és erre folyamatosan törekednek is (pl utánnam a zuhi után fel is takarított azonnal, ami számomra nemhogy nem volt zavaro, hanem jólesett, hogy ennyire tiszták a lányok)
    A fürdő természetesen felszerelt, és nagyon kellemes.
  • Lány külseje:

    Na itt lefagytam az első perctől, nagyon gyönyörű lány, minden szempontból tökéletes (számomra biztosan).
    Olyan tíipusú lány, aki után az utcán gondolkodás nélkül megfordulsz, meg ha nővel vagy akkor is.
    Gyönyörű arc (Ha rendeznének az oldalon arc szépségversenyt, tuti befutó lenne), nőies testalkat, csak ott gömbölyödik ahol kell, és csak annyira ahogy szexi. Elmondása szerint nem aktív sportoló, ő leginkább szalonna/pörkölt-trainget tart, de akkor hihetetlenül szerencsés genetikája van, mert én is ezen a trainingen vagyok, de valahogy nekem nem ilyen ...

    A testi tökéletesség az 1 dolog, de mellé hihetetlenül vidám, jókedélyű, pozitív, energiát sugárzó, feltöltő személyisége van.

    Egy fekete babydoll-ban fogadott, ami tökéletesen illett az alakjára, kibuggyantak belőle majdhogynem a gyönyörű mellei, és a popsi is, kiemelte szépen mindenét.
  • Action:

    Már érkezésemkor nagyon közvetlen volt, annak ellenére, hogy most láttuk egymást először életünkben, ez nagyon pozitív! Beinvitált, első perctől éreztem, hogy a létező legjobb helyre jöttem a földön.
    Behívott a szobájába, szép lilás-rozsaszínes hangulatvilágítás, hangulatos szoba, kellemes hely, majd gyorsan zuhihoz készulődtem. Megmosakodtam rendesem, majd visszajőve ismét megcsodáltam Ő-t a szobában. Gyorsan 2 percre elugrott, hogy a zuhanyt kitiszítsa (náluk az a szabály, hogy tisztán hagyod magad után a dolgokat, HELYESEN!)
    Addig kényelembe helyeztem magam. Mikor visszatért elkezdtünk beszélgetni. Én őszintén jobb hallgatóság vagyok, mint beszélőpartner, de szerencsére neki pedig nagyon jó beszélőkéje. Én imádtam hogy szinte az együtt töltött időt alatt végig nagyon közvetlenül csacsogott nekem.
    Ismerkedős masszázsal kezdtünk, amit nagyon pozitívnak éltem meg, nem durr bele rögtön, így rá tudtam hangolódni. Hasamra feküdtem, közben ment a masszázs, és a csicsergés. Nekem jól esett, kellemes frissítő volt, majd megkérdezte, hogy szeretemüe a cicis masszázst, mert sokan nem (ez egészen érthetetlen számomra) NANÁ mondtam, én imádom, főleg az ő gyönyörű melleit.
    Előbb a hátamon csúszkált fel-alá a melleivel, majd fordulás, és a f@rkam környékén folytatta a cicis masszázst, és közben a kezével, majd a szájával is elkezdett kényeztetni. Hihetetlenül jól esett, kellemes gyengéd, és érzéki volt.
    Kértem, hogy cseréljünk, inkább én szeretnék nyalakodni, mivel nem bírtam volna sokáig. Végigcsókolgattam, majd finoman a punciját nyalogattam. Nancy mindenhol illatos, de a punci kifejezetten finom, puha, kellemes. Itt elidőztünk egy ideig, mondta, hogy nehez tud elélvezni, ez érthető, főleg hogy most találkoztunk először.
    Egy ideig élvezte, látszott, és érződött is, hogy igaziból tetszett neki, majd 69-be fordultunk, rám feküdt, és míg én folytattam a nyalakodást, és is elkezdett játszadozni az én szerszámommal. Néha felült, és ráült a számra. Nagyon jólesett, hogy egy gyönyörű nő az imádott puncijával rajta ül a számon, és kélyesen nyögdécsel. Királynak éreztem magam!
    Kértem, hogy lovagoljon meg, mivel szerettem volna benne lenni, de a melleit is imádni kicsit. Szóval gyors gumi, és lassan rámült, majd frenetikus csípő mozgással csattogós vágtába csapott, a lucskos pincijába kiübe járt a farkam mint valami túlolajozott dugattyú. Ezt csak másodpercekig lehet bírni, nekem nem ment sokáig, be is teljesedtem benne.
    Nem ugrott le rólam szerencsére, benne maradtam, lenyugodtam, majd gyors tisztálkodás. Ő elment lezuhizni, mivel szeret tiszta maradni (plusz pont ismét), majd én is zuhiztam, még beszélgettünk egyet, de sajnos az idő egy kegyetlen hajcsár, és véget ért a szeánszunk.
    Remegő lábakkal kisétáltam, és indultam dolgozni...
  • Elszámolás:

    Elő sem került a téma az 1 óra alatt. A végén kérés nélkül a TV asztalra kihelyeztem.
  • Összkép:

    Nancy egy hihetetlenül dögös szexistennő, értelmes, kedves, közvetlen, és kiválló házigazda, abszolút figyel a vendégre.
    Kérem minden férfi társamat, ha nem vagy értelmes, ha csak állati dugásra vágysz, vagy gyors megkönnyebbülésre, kérlek kerüld el Nancy-t messziről!
    Ne tegyétek tönkre ilyen állatias hülyeségekkel!

    Vigyázzunk rá, tartsa meg a közösség ennek a közvetlen, érzéki nőnek, hogy mindig lehessen elmenekülni hozzá!

    Köszönöm az együtt töltött időt, és a beszélgetést. Fantasztikus élmény volt!
Happy Massage