• Lolita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször hívtam, nem mondom, hogy egyszerű volt közös időpontot találnunk, de végül sikerült.
  • Megközelítés:

    BKV-val nagyon könnyen megközelíthető, metró, villamos, busz is van a ház előtt. Én metróval érkeztem, parkolásról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    A lakás kimondottan erre a célra van kialakítva. Többen is rendelnek, de Lolita profi módon kezeli a helyzetet, rögtön a szobába terelt, ott beszéltünk meg mindent. A fürdő is rendben volt.
    Az ágy inkább egy matrac, a szoba nem sokkal nagyobb, mint maga a matrac, de a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Én már elég régen megjegyeztem az adatlapját, sőt, kétszer majdnem el is jutottam hozzá, aztán a majdnem majdnem maradt, most végre valóra vált. Az ajtóban rögtön megragadott a bája, a képek nagyon jól visszaadják, egy mindig vidám és cserfes lányt ismertem meg. Mivel vannak teljesen természetes képei is retus nélkül senkit sem érhet csalódás. Egy sima hétköznapi ruhában fogadott, amitől elég gyorsan meg is szabadult.
  • Action:

    Egy órára mentem, amibe azért elég sokminden belefér. Igaz, az elején sikerült kicsit késnem, ezen nem problémázott, hanem szabadkozás közben lesmárolt. Jó volt a csókja és nem is volt szűkmarkú vele. Miután végeztem a fürdőben már csak egy harisnyakötő volt rajta (harisnya nélkül). Rögtön neki is láttam felfedezni a testét. Simogattam (finom, selymes bőre van), puszilgattam, kicsit mintha el is lazult volna, mindenesetre megtaláltam a kelyhét is a nyelvemmel. Nagyon jó érzés volt kinyalni, friss volt és üde, frissen borotvált. Éreztem, hogy neki is tetszik, bár a csúcsig nem tudtam röpíteni, hamarosan váltottunk. Kellemes francia folytatás következett. Nagyon odafigyelősen csinálta, több technikát is váltogatott, hol csak a hegyét kapta be, hol teljesen, hol a nyelvét is aktívan használta körbe-körbe, mindenesetre jól esett. Hagyott kicsit nyugodni, majd újra feltüzelt, így ment egy ideig. Aztán gumit kértem és misszionárius következett. Olyan érzékien nyelte el a puncija a farkamat, hogy nem kellett sok idő a csúcsra jutáshoz. Persze közben még volt idő csókolózni, mozizni és kicsit lovaglásra is tudtunk váltani, de a végén misszionáriusban fejeztük be. Tetszett, hogy az arcán szenvedély nyomait véltem felfedezni végig, a szemeivel a szemkontaktust kereste.
    Amikor végem lett hagyott kicsit lenyugodni, majd mellé heveredtem és elbeszélgettünk erről-arról. Nagyon értelmes lány, rengeteg jó témája van.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem, csak ami az alapban van és az minden rendben is volt. Egyetlen megjegyzés, hogy magától öt rózsaszállal többet mondott, mint amit a randi előtt pár héttel az oldalon a bővebb infóra írt, de azt is hozzátette, hogy most emelt, de mivel azt tudtam azt kérte el végül.
  • Összkép:

    Azt kaptam, amit vártam az adatlap és a korábbi beszámolók alapján. Kielégülten távoztam, majd az épületből kilépve az órámra ránézve tapasztaltam, hogy még van 5 perc a megbeszélt randi végéig (úgy, hogy pár percet az elején késtem is). Hiányzérzetem nincs, mert tényleg jó volt és a szobában órát nem láttam, az időzítést pedig rábíztam.
Happy Massage