• SZANDI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szandit régebben kinéztem már, igazából előző nap szerettem volna hozzá menni, kicsit meg is ijedtem, mert aznap nem volt fent a hirdetése. A randin derült ki, hogy akkor nem dolgozott, gondolom ezért levették a hirdetését. Mindegy is, másnap, azaz ma láttam, hogy újra fent van a hirdetése, 10 óra körül hívtam, egy hölgy elég gyorsan fel is vette a telefont. Megbeszéltünk egy jó 2 órával későbbi időpontot, akkor volt egy szabad órája Szandinak. Később, a ház előtt újra felhívtam, szintén egyből felvették a telefont, akkor tudtam meg az emeletet és az ajtó számát.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű a házat megtalálni. Villamossal mentem és mivel szerettem volna ajándékot adni, ezért a Kolosin szálltam le, ott van egy nagyobb bolt. Onnan átsétáltam a házhoz, kb. 10 perc gyalog. De villamos, busz, talán még a HÉV is megáll a közelben. Az autóval való megközelíthetőséget annyira nem néztem, de fizetős övezet lehet, mert egy parkolóőr épp akkor akarta egy autó tulaját megbüntetni, aki csak egy üzletbe ugrott be, de onnan észrevette a parkolóőrt. Az utca túloldaláról integetett, magyarázott a fickó, hogy ne büntesse meg. Mindegy, nem tartozik ide szorosan, de vicces volt... A ház 10-15 éve épült nagyságrendileg, az emeletre könnyű volt feltalálni (hiszen az emelet számát szinte bárki meg tudja nyomni a liftben...), a liftből való kiszállás után azért volt egy kisebb zavar, mert elég érdekes sorrendben vannak az ajtók számozva. De megtalálható azért a lakás.
  • Helyszín:

    Ahogy említettem, 10-15 éves a ház, a lakás állapota is ehhez hasonló. Már amennyit láttam belőle. :) Amit láttam: a fürdőszobát (ami elég tágas, kényelmesen lehet zuhanyozni a kádban, volt talán 5-6 féle tusfürdő), az előszobát és a közlekedőt, melyből még vagy 2 szoba nyílt, illetve Szandi szobáját, ami, ha a bejárati ajtón bemegyünk, balra nyílik. A szobában egy masszázságy, felette és oldalt tükör, meg egy fotel volt. Ablaka a szobának nincs, félhomály fogadott.
    Kicsi csúszás volt, mert 2 fürdőszoba van, de az egyiket technikai probléma miatt (talán rossz lett a világítás? nem tudom, lényegtelen is) nem lehetett használni, így az első zuhanyzásra várnom kellett pár percet.
  • Lány külseje:

    Itt nem vagyok könnyű helyzetben... Többen írták, hogy a fotók retusáltak, ez biztosan így van, egyértelmű. Az is 100 %, hogy Szandi van a fotókon. Nem egészen ilyenre számítottam a fotók alapján, amiken pedig már régóta nagyon tetszik a hölgy, de élőben nincsenek szavak...Nagyon szép az arca, az a lakásba belépéskor kiderült. Később, mikor a ruhák (egy lenge felső és egy bugyi volt rajta-ja és combfix) a combfix kivételével lekerültek róla, akkor pedig... Az a hú, anyám kategória. Egyszerűen nem tudtam, tudok betelni a látványával. Eszemben nem volt beszámolót írni, de nagyon megbabonázott. 170 cm körüli, vékony; relatív magas, azok a gyönyörű hosszú lábai a combfixben...Bevallom, a tetoválásért nem vagyok oda, az mind a két kezén elég méretes, de valahogy az is ment hozzá. Gyönyörű a feneke, a combjai, a kisugárzása, kedvessége, nagyon egyben van Szandi. Este 11 óra van, de még mindig nem tértem magamhoz, annyira levett a lábamról...Ja és azok a csodaszép, tenyérbe illő cicik...Nekem ő az ÁLOMNŐ.
  • Erotikus masszázs:

    Az ember, ha igazából meg szeretné masszíroztatni magát, akkor keres egy gyógymasszőrt...
    Nagyon kellemes az érintése, direkt egy simogatósabb masszázst kértem, az rendben volt. Mindez masszázságyon történt.
    Kérésemre kicsit felborultak az események, mert egy rövid masszírozást kértem (azt combfixben és bugyiban végzi és közben megengedte, hogy simogassam a combját, fenekét), a kényeztetésem előtt pedig egy "fordított " napot, hogy én simogathassam és masszírozhassam.
    Akkor a bugyi is lekerült, csak a combfix maradt, felfeküdt a masszázságyra hassal lefelé, kicsit rosszul állhattak a mellei felfekvéskor, azt viccesen megigazította maga alatt (cuki jelenet volt, dehát Szandi maga egy cukor falat). Mikor beléptem x perccel előtte a lakásba és megpillantottam Szandit, egyből tudtam, hogy szeretném simogatni. Visszatérve az eseményekhez, szerencsére engedte, de az volt az érzésem, ha nincs meg a kölcsönös szimpátia, akkor nem biztos, hogy belement volna. Szerintem tetszett is neki, ez látszott rajta (valamikor régen tanultam a masszázst, csak nem felejtettem el teljesen). Óvatosan simogattam a formás fenekét, a combját, illetve krémezés után kapott egy hát-és fenékmasszírozást. Hogy milyen megérinteni a fenekét és a combját, hátát, karját? Erre az érzésre megint nincsenek szavak...És én is meg lettem többször dicsérve, hogy milyen jó az érintésem. Kapott is érte többször puszit, ugyanis többször is mondta. :) De látszott rajta, hogy tetszik neki ez a fajta kényeztetés tőlem.Hadd higgyem azt, hogy ez nekem szólt. :)
  • Levezetés:

    Szandit napokig tudtam volna simogatni, de vészesen fogyott az időnk és nem vagyok sajnos milliárdos, hogy ezt megengedhessem magamnak, így visszafeküdtem a masszázságyra hanyatt.
    Kérdezte, hogyan szeretném a kényeztetést, mondtam neki, hogy egyrészt nekem mindegy, bárhogy is csinálja, biztos vagyok benne, hogy jó lesz, másrészt ami neki jólesik, történjen úgy. Talán kézzel kezdte el, de pillanatokon belül a szájában találtam magam. Sok évnyi házasság után, mivel nem nagyon járok erotikus masszázsra, meg összevissza csajozni, így egy kicsit nehezen tudtam magam elengedni, függetlenül attól, hogy Szandi száj-és kézimunka technikája csak megkoronázása volt az együttlétünknek. Rendkívül jól csinálja mindkettőt, így azért sikerrel járt(am). Egy idő után kértem, hogy kézzel folytassa, ott ért a vég. De milyen vég! :)
  • Elszámolás:

    Nem tudom, mikor kell ezt rendezni, az ajándékom az elején, az összeget a legvégén adtam oda.Igazából szó sem esett róla, amíg oda nem adtam.
  • Összkép:

    Ugyanazokat tudom leírni, amiket eddig is, nekem Szandi az álomnő. A kedvessége, közvetlensége, a pont megfelelő "mennyiségű" csacsogása (és ezt teljesen jó értelemben írom), a puszik az elején, végén (meg az ajándékom átadásakor is kaptam, azt hiszem...), az alakja, azok a lábai a combfixben, az a formás fenék (hetekig tudnám simogatni), azok a szépen álló, pont jó méretű cicik, holnapig lehetne folytatni, de nincsenek szavak, meg én sem vagyok egy Nobel díjas író. Mindene gyönyörű és kész. :)
    Ahogy olvasgatom a beszámolókat és látom máshol az árakat, Szandi egyértelműen a kedvezőbb árfekvés.
    Fantasztikus órát töltöttem el vele, emlékezetes marad örökre.
    Remélem, Szandi, olvasni fogod a soraimat és még fogunk találkozni. Akár a szülinapodon is, amit most nem írok le, hogy kb. mikor lesz, de nincs olyan messze. :)
Happy Massage