• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Elsőre felvette, szerencsére épp szabad volt. Megbeszéltünk egy pár órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Címet megmondta már az időpont egyeztetésekor azzal, hogy ha ott vagyok, hívjam a bejutás miatt. A közlekedés minden szempontból jó. BKV van a közelben, kicsit kell sétálni, de hát kell is az a pár perc ráhangolódás. Kocsival ugyanez. Bár arrébb parkoltam a mellette lévő utcában, de a cím közelében sem volt hiány parkolóhelyből. Parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Kulturált, normális lakás, ahogy láttam egy másik lánnyal együtt dolgozik de nem kell aggódni, teljesen elszeparált, külön szoba, nem találkoztunk senkivel, a fürdő tiszta és normális, van friss, ragyogó törülköző és tusfürdő, az ágy pedig jó széles...
  • Lány külseje:

    Ajtónyitáskor csak az ujjait láttam meg először, így hát gyorsan beléptem. Csinos, vékony, hölgy fogadott. Alakja jól látható a képeken, amiken egyértelműen ő van. Vékony, kemény, formás popsival, formás mellekkel rendelkezik, arca kislányos, aranyos, de ott bujkál benne a huszonéves már nem kezdő hölgyek huncutsága.
  • Action:

    Az álmok az ágyban és az ágyon is folytatódtak! Negyvenes férfiként nem vagyok tapasztalatlan de engem is meglepett az egyszerre gyengéd, visszahúzódó és emellett tüzes, vadító közeledése! Szenvedélyes és édes, ami pedig utána jön az a bujaság és kéj mélységeitől ezeknek csimborasszójáig bezárólag mindent felölel! Én is így öleltem Larát! Amikor egy ilyen fiatal, érzéki és formás forró női test szorosan hozzád simul, vadul és kéjesen követelve téged és a kéjt amit nyújtani tudsz, akkor bizony nem lehet félrebeszélni...Én Eddig nem tudtam milyen az amikor egy nő ilyen érzékien tud a szájával örömet szerezni egy férfinak és nemcsak csókolózás közben...milyen formás, vad, forró és buja társastánc ez...engem elvarázsolt, nem is kicsit. :) Hatalmas pluszt jelentett nekem hogy nem éreztem azt hogy valamiért fizettem és szolgáltatást kapok hanem csak azt hogy egy nagyon érzéki fiatal nővel szexelek aki maga is nagyon élvezi az egészet és ha az ember ügyes akkor kéjt ad és én is azt adhatok neki cserébe! :) Valóban mindketten élveztük ezt a játékot és bizony az ő ügyessége kétségtelen, ha a férfi is az akkor azt Ő nagyon izgatóan jelzi fizikailag, hangban és szenvedélyben is! Csodás nő, még most is a hatása alatt vagyok! :) A többinek pedig mindenki járjon maga utána.
  • Elszámolás:

    Nincs félreértés, minden előre világosan tisztázva volt.
  • Összkép:

    Engem elvarázsolt és pont. :) Ritka amikor a szépség, kedvesség, báj és intelligencia így találkozik, pláne nem egy ilyen körökben mozgó lánynál...vannak még csodák uraim!
Happy Massage