• LINETT

  • Beküldte:
  • LINETT reagálása

    Kedves Steven!

    Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen beszámolót Neked!
    Nagy szeretettel várlak legközelebb is! 😘😘😘

  • Egyeztetés:

    Elég régóta szemezgettem Linett hirdetésével ,próbáltam összehozni egy randit de mivel nekem mindig (sajnos)mások alakitgatják programom ,nem sok esély volt, de ma, szerencsémre és külön kiemelném Linett jóindulatát s pozitiv hozzáállását, aki hamarabb bejött ,kérésemre, röpke 1/2 órán belül mehettem is. telefonon egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Parkolás van pár méteren belül s a Hungária krt közelsége miatt BKV is jár. A cim pontos nemigen lehet eltévedni a 14 ker-ben található a lokáció ,pár lány rendel ugyanott.
  • Helyszín:

    Párszor jártam már ott más kolleginájánál, tehát már tudtam mi vár rám ,lakás teljesen rendben higiénia maximális a mosógép s száritó is egyfolytában üzemel,efürdés előtt és utána is külön türcsi jár .A szobában matrac földön, masszázs ágy,jó nagy ülőke lepakolni cuccokat .Fürdőben tusfürdő kánaán, Listerin pohárkák,pont ahogy illik ilyen helyen.
  • Lány külseje:

    Linett a kevesek közé tartozik (sajnos) aki nem kell retusálja képeit ,mert tökéletes alakja van ,szép mosolygós arccal megáldva, tehát akit látsz a képeken az fogad, nem fogsz kellemetlen meglepire számitani. Nem is volt túlöltözve sem egy bikini melltartó szexi kombóban fogadott ,nagyon jó alakja van .
  • Erotikus masszázs:

    A sorrend forditott volt alább a történések forditott sorrendben tehát. A masszázs ágyra hasra invitált s fejem a lyukba került de törölköző miatt nem tudtam beszélgetni .Bár szerintem nem sokan a masszázs élményért járnak ily helyekre ,be kell valljam ,hogy Linett masszázsa még ha lehet nem annyira profi de kétségtelenül kellemes és pont a problémás helyeket tudja kellemesen ellazitani a hátamban ,krémmel csinálta, nekem mindenképpen kellemes és hasznos is volt nyakat vállat hátat kezet lábat talpat szép sorban masszirozott pont olyan erősséggel ahogy nekem kellemes volt semmiféle instrukciót nem kapott ez irányban tőlem.A talpam is kellemesen masszirozta elég hosszú ideig.
  • Levezetés:

    A kapu előtt telefonáltam, kért 2 percet hogy kolleginája vendége nyugodtan tudjon távozni ne fussunk szembe ,ez figyelmességre és maximális diszkrécióra vall reszükről. Belépés után cipő le majd bekisért a tetthelyre ,ahol mondtam hogy a simple nem megy s nem tudtam kifizetni a parkolás felajánlott kedvesen aprót, hogy menjek és rendezzem el ,de végül megoldottam más parkolás platformmal, denagyon jól esett e magas fokú előszőr az életben látott pasival tanusitott jóindulat.
    Fürdőbe el, alapos zuhany majd szobában ,ágyra invitált de én inkább állva szerettem volna kényeztetni a melltartóját megkértem vegye le a bugyival boldogultam majd odaadóan csokolózni kezdtünk ,szenvedélyesen ,melleit ,fülcimpáit is csókóltam majd kértem helyezze magát kényelembe a tatamin, majd csókolózás ,cicik kényeztetése után elérkeztem a nagyon szép simára borotvált puncijához amit ,lassú nyelvcsapásokkal kezdtem bebarangolni, nagyon jól reagál a kényeztetésre, nagyon remélem hogy sikerült örömöt okoznom ténykedésemmel. Megkért cseréljünk helyet , kért hogy ráülhet a számra (hát persze) igy 69 felállásban kezdett bele egy nagyon finom fallosz kényeztetésbe ,nagyon profin egyből ráérzett mi a jó nekem ,ez magas fokú empátiáról tanusit.Természetesen nem sokáig lehetett birni a puncinyalással megspékelt kényeztetést és a szájába robbantam ,hagyott a szájában lenyugodni majd kiment öbliteni ,és vizzel kinált ,hidratálást biztositva .
    Ezután következett a masszázs rész .
  • Elszámolás:

    Nekem teljesen megérte magas szinvonalú szolgáltatás baráti áron, sőt már telefonban mondta hogy nagyobb a csokra mint a kolléganőknek de ez nem tántoritott el ,a randitól.Extrárol nem tudok maga a hölgyike az extra .
  • Összkép:

    Nagyon pozitivan feltöltődve indulhattam a hazafele vezető hosszú útnak, nagyon remélem sikerül még felkeresnem, mert egy igazán kellemes időtöltés volt egy kedves hölggyel.
Happy Massage