• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg, hamar felvette, nem volt gond az egyeztetéssel. Szerencsém volt, mert éppen felszabadult egy kis ideje, így már másfél óra múlva ott lehettem.
  • Megközelítés:

    Parkolásról nem tudok nyilatkozni, ezúttal tömegközlekedve érkeztem,
  • Helyszín:

    szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
    14 napja, Ő van a képen, Masszázs értékelés
    Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem meg, hamar felvette, nem volt gond az egyeztetéssel. Szerencsém volt, mert éppen felszabadult egy kis ideje, így már másfél óra múlva ott lehettem.

    Lakás: Parkolásról nem tudok nyilatkozni, ezúttal tömegközlekedve érkeztem, de aki autóval érkezne, szánjon extra időt a parkolásra. Láttam néhány szabad helyet, de a biztonság kedvéért érdemes előbb jönni.
    A lakás maga tiszta, kellemes volt már belépni is, látszik rajta hogy nagyon ügyelnek a higiéniára. Gyors üdvözlés, majd irány a szoba, ahol a kényelmes nagyméretű ágy mellett egy szék illetve fogas és akasztó várja a ruhákat. Rövid egyeztetés után irány a fürdő.
    Ha lett volna nálam telefon biztosan készítek néhány képet annyira tetszett a zuhanyzó, illetve az egész fürdő, így maradtak az emlékek a jövőbeni felújításhoz... Rendezett, tiszta, kellemesen meleg van bent, a tusfürdők széles választéka várja, hogy az éppen aktuális vendég lekapja a számára legmegfelelőbbet és használja.
    Szobába visszatérve, sejtelmes félhomály, váltakozó színű lámpa, kellemes, dallamos, nem tolakodóan hangos zene, minden a vendég kényelmét szolgálja.
  • Lány külseje:

    Külsőleg pont mint a képeken, korához képest nagyon feszes, karbantartott teste van, 10 évvel fiatalabb lányok/nők is megirigyelhetnék. Feszes szilikon cicik, de még nem a zavaróan túlméretes, hanem a testéhez képest eltalált arányokkal rendelkezik. Arca kedves, mosolygós, engem leginkább a mosolya, hangja és a szeme fogott meg. Kedvencem az igazi női teste minden egyes centimétere.
    Partner a beszélgetésben is, mint kiderült jó néhány országban jártunk majdnem ugyanott csak nem egy időben...
  • Action:

    Elsőre egy órát egyeztettem vele ismerkedésképp, de a következő alkalom ennél hosszabb lesz. Abszolút kedves és figyelmes, többféle itallal is kínált, választhattam szinte bármit. Röviden átvettük a lépéseket, a masszázs lényeges része volt az eljövetelemnek, mert kissé fáradt és feszült is voltam, ezen felül nagyon nehezen oldódok (legalábbis eddig ez volt a tapasztalatom). Szóval azt kértem, hogy fókuszáljunk a lábra, azon belül is a vádlikra mert nemrég kezdtem komolyabban futni (régen versenyszerűen de abbahagytam), és az edzések (és az azóta felhalmozott extra kilók) kissé megterheltek. Szóval elsősorban a masszázson volt nálam a hangsúly legalábbis az elején. Kértem még kölcsönös kényeztetést és igyekeztem a lehető leghigiénikusabb lenni az esetleges szimpátia alapján bekövetkező csókcsatára is felkészülve. Abszolút nem sürget, nála ténylegesen a minőség számít és az, hogy a vendég a legjobb érzésekkel feltöltődve távozzon.Lényeg a lényeg, masszázs, "ahogy én szeretem", finom izgató érintések, egymás testének felfedezése, szoros összefonódás előbb hason fekve, majd rákérdezett, hogy van-e kedvem megfordulni. Nos mondanom sem kell az előzmények után nagyon is volt. Itt ért az első meglepetés, mivel fáradt es stresszes is voltam úgy éreztem nem lesz látható jele az "örömömnek" de nagyon is volt... Ezt remélem Ő is örömmel konstatálta, én biztosan... Itt egy laza kis csókcsatát azért vívtunk (itt jegyzem meg, remélem megütöttem a szintet? :) de érzésre azt hiszem igen). Kezeimmel is kalandozhattam, simogathattam, majd egy "óvatlan" pillanatban már érezhettem a száját rátapadni a megfelelő helyre. Küzdöttem az "életemért" rendesen, csak hogy még egy kicsit elnyújtsam ezt a fantasztikus érzést, majd kölcsönösen tettünk egymás kedvére, mely részemről abszolút nem várt gyorsasággal teljesedett be... Így biztosan van indokom visszatérni, hogy én is megremegtessem a lábait kissé... Hagyott lenyugodni, el nem eresztett volna, amit ezúton is megköszönök drága Zsantill! Ezután kényelmesen elhelyezkedtünk, beszélgettünk, lágyan simogattuk egymást míg el nem jött a végső búcsú pillanata.
  • Elszámolás:

    Annyi mint ami az adatlapján szerepel. Mint mindig az érkezésemkor azonnal átadom. Egy kis asztalkára tettem, végig ott maradt. Korrekt.
  • Összkép:

    Nem panaszkodhatok, abszolút megkaptam amit kértem, határozott, nem túl erős de nem is gyengéd masszázst. Számomra azt hiszem talán a legmegfelelőbb erősségű volt. A teljes masszázs alatt biztatott, hogy nyugodtan mondjam mit és hogyan szeretnék, de annyira belemerültem mindazon tevékenységek élvezetébe amit folytatott, hogy gyakorlatilag alig voltam tudatomnál :)
Happy Massage