• Natasa35

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy gyors döntés volt. Felszabadult egy kis hely a naptáramban. A környéken szerettem volna egy partnert keresni. Megfelelő kínálat és szép fotók miatt hívtam. Elsőre felvette. Bájos hangon közölte a jó hírt, hogy éppen szabad lesz a kérdéses időpontban.
  • Megközelítés:

    A parkolás ingyenes, de szerencse kérdése, hogy milyen messze talál helyet a vándor. Műholdról is jól látható a helyszín. GPS oda visz. Bkv a közelben.
  • Helyszín:

    Kocka bérház. Kívülről lehetne rá költeni, de a lakás rendben volt. Tiszta és jól felszerelt fürdőszoba. A masszázs egy kis szobában padon történt. Tükör a fejnél, egész alakos. Van mit mozizni... Félhomály, halk zene, ahogy az kell.
  • Lány külseje:

    Világító kék szemek fogadtak. 32-es mosoly, puszi, ölelés. Mintha már találkoztunk volna egy párszor. Pont úgy beszélgettünk. Karcsú derék, szép cici, kerek fenék. A fotóknak megfelelő. A szemem szikrázott, nem tudtam hova nézzek vagy ne nézze. Egy óvatos kérdést követően a body lekerült Róla. Szép kellemes a bőre, látványra is és tapintásra is.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs egy finom olajjal történt. Jó illatú, felszívódó. Nincs nyoma... A nyakamat és a derekamat kértem, hogy egy kicsit kezelje. Meg is történt jó kedvvel. Rám is fért és volt is pozitív hatása. Könnyebb lett a mozgásom utána. Az intimebb részek masszázsa volt csak igazán profi. Egy penge élen billeg az erotika és a gyógyítás között. Olyan helyeken (gát környéke) is dolgozott, ahol nem szoktak. Tudatosan és ügyesen, lelkesen közbe-közbe beszélgetve.
  • Levezetés:

    A másfél órába szerencsére kettő kényeztetés is belefért. Kispárna a fejem alatt. mellettem áll egy platina szőke, karcsú Bombázó. Minden testrésze elérhető. Előre hajolva, céltudatosan a kedvemet keresve - ez nem mese - Szájával, nyelvével kényeztet. Néha mosolyogva felnéz. Hosszan alaposan és előre megfontolt szándékkal játszik az idegeimen. Szélesek a vállaim és keskeny a pad. Kérdeztem, hogy szerinte a térdei elférnének-e a fülem mellett. Mosolyogva válaszol, hogy ezt szívesen megpróbálja mert, Ő nagyon ügyes. Ez igaz is. A szemem előtt villan a combfix és kinyílik a kánaán. Mi szem szájnak ingere. Igyekeztem kényeztetni, szerintem nőtt is a test hőmérséklete és a puha nedvesedés is jelezte, hogy itt vagyok. Nagyon fokozatosan, jutottam el a csúcsra. Hidat is tudtam csinálni, azt hiszem. Hanghatás csak azért nem volt nagyobb mert valami rátapadt az ajkamra, valami csodás.
    A levezetőt is oldalról kértem, hogy a kezemmel elérjem mindenhol. Nagy élmény ezt elárulhatom. Remek sportos teste van. Gondoltam most már mindegy, akár meg is halhatok. Túléltem a második kört is. Nagyon nagy figyelemmel és ügyességgel és fokozatossággal juttatott el a csúcsra. Kezem a lexebb helyeken szemem a kiváló alakján..
  • Elszámolás:

    Minden gondolatomat kitalált és megvalósította. Kedvesen, mert csak mi voltunk jelen a szobában, és az erotika. A tiszteletdíja a kis asztalra, egy kis csókot lophat ez ember fia.
  • Összkép:

    Egy hosszabb randi is jó lenne. Elsőnek a 100 % nem rossz elégedettségi mutató. Hátha lennének még gondolat olvasó ötletei.
Happy Massage