• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombaton egy üres pillanatomban elkezdtem böngészni a kedvenc csajsziaimat, és Kittinél villogott a most telefonnál van ikon. Hívtam, egyből felvette, egy kis tájékoztató után hétfő 10-re be is jelentkeztem. A tali reggelén még küldtem egy megerősítő sms-t.
  • Megközelítés:

    Általam és sokak által már ismert, új építésű, érdekes kinézetű társasház magasabb emeletén rendel Kitti. Maga az épület a Lehel tér és Dózsa Gy. úti metrómegállók között található. mindkét megközelítési ponttól kb 3-4 perc séta. Szabad parkolót mindig lehet a környéken találni. Természetesen fizetni kell a parkolásért, de nem vészes. Az sms parkolás kódja 0134, ha valaki nem találná az automatát, mert elég ritkásan vannak elhelyezve.
  • Helyszín:

    Mivel vadi új a ház, ezért a lakások is újak, modernek, tágasak. A tetthelyre használt lakás is legalább 3 szobás, a fürdő szép nagy, tiszta, higiénikus. A tisztálkodás sarokkádban történhet, megfelelő számú tusfürdő közül kiválasztva a szükségeset. Szájöblítéshez kis műanyag poharakat lehet használni. Van pár darab desodor is, akinek szüksége lenne rá.
    A szobában egy nagy tatami szolgál mindenre is, ezen kívül van egy fotel, pár polc, nagy tükrök a kukkoláshoz.
  • Lány külseje:

    Az már a képekből, meg a megadott adatokból lejött, hogy Kitti a petite lányok sorát erősíti. Viszont amikor megláttam mégis kicsit meglepődtem, hogy ez a lány tényleg picurka. A fogadó szettje nem is emlékszem mi volt, azt tudom, hogy egy fekete melltartó, tanga szett volt alatta. Ezeket a találkozás során nekem volt szerencsém lesegíteni róla.
    Alakja kifogástalan, arányos, minden a helyén van, csak minden pici :) Feneke, cicik, tenyérbe illőek, szinte ordítanak a kényeztetésért. Haja most afro fonásban van, kiegészítve némi kék szalaggal a tincsek alján. Ezek is bele vannak fonva a hajba. Arca nagyon szép, kislányos, szemei pajkosak, orra kis pisze, ajkai csókra csábítanak. Amit külön kiemelnék, nagyon örültem, hogy a portfólió képein látható erős sminknek, rúzsnak nyoma sem volt. Kitti úgy szép, ahogy van, csak természetesen.
  • Erotikus masszázs:

    Nálam a masszázs általában a két kényeztetés között kerül lebonyolításra, most sem volt ez másként. Először én kaptam egy derék és hát kezelést. Természetesen nem vérprofi átgyúrásra kell gondolni, hanem inkább egy kis krémes levezető simogatásra, ami kifejezetten jólesett az első menet után. Közben beszélgettünk, ami Kittivel könnyen megy, mivel szeret az emberekkel kommunikálni, érdeklődik, őszintén válaszol a kérdésekre. Könnyű vele megtalálni a közös hangot, mint azt a bemutatkozásban is írja.
    Utána én is végig masszíroztam a kis testét, ami bevallása szerint nagyon jól esett. Nekem is élvezet volt, főleg derék és popsi tájon simogatni :)
  • Levezetés:

    A fürdőből be a szobába, Kitti a tatamin állva várt reám. Kérdezte, hogy hogyan tovább, én pedig átöleltem, simogattam a hátát, kis fenekét, csókolgattam a nyakát, majd a száját. A csókot hamar viszonozta, egy ideig elvoltunk így, simogattuk egymást és csókolóztunk. Hamar elkezdtem kibontani a melltartó zsinórját, a melltartó a földre hullott, a kezem pedig a kis cicikre tapadt. Követte a szám is, nyelvemmel ingereltem a bimbókat, Kitt meg közben a hajamat, hátamat simogatta. Mindketten letérdeltünk a tatamira, így kisebb volt a magasságbeli különbség, majd jeleztem, hogy szívesen megszabadítanám a legutolsó még fent maradó ruhadarabtól is. Szépen kilépett a kis tangából, én pedig elfektettem a tatamin, és folyamatosan bókolva csókolgattam a száját, nyakát, ciciket, elindultam lefelé a puncihoz. Már eléggé nedvesedett, de azért a nyelvemmel még tovább fokoztam a nedvesedést. Kitti jóleső nyögésekkel honorálta tevékenységemet. Nyalogattam kívül, belül, puszilgattam a combja belső felét. Finoman elkezdtem ujjazni, szigorúan egy újjal, viszont azt cserélgetve. Úgy vettem észre, hogy a középső ujjal tudom a legintenzívebb hatást kiváltani.
    Megkértem, hogy térdeljen fel, és a fejét helyezze a párnára. Így a két kis lyuk az ég felé mutatott, én meg szintén nyelvvel, ujjal birtokba vettem őket. Engem nagyon felspannolt a látvány, mind az élő kép ami elém tárult, mind a tükörbeni látvány, ahol mintegy mozi élményt éltem meg az eseményeket. Elég sokáig folytattam a tevékenységemet ily módon Kitti közben behunyt szemmel apró nyögésekkel nyugtázta.
    Helycsere után szépen mellém telepedett, majd elkezdte a franciát. Először csak a végét nyalogatta, simogatta, majd a az egészet bekapta. Közben a golyókat is kényeztette, majd amikor a vég közeledni látszott, kézzel a cicikre irányított, és oda lőttem egy nagy adagot. Aranyosan letisztogatott, majd magát is és megejtettük a frissítő masszázsokat.

    A második menet hasonlóan az elsőhöz, hosszas csókolózással indult, majd ismét kényeztettem alul, felül, oldalt, elöl, hátul. Mindenét nagyon nagy élmény kényeztetni, mondtam is, hogy olyan a teste mint egy ékszer, csak imádni lehet. Az én kényeztetésem sima franciával indult, majd rákérdeztem a 69-re, amire igenlő választ kaptam. Így is elvoltunk egy ideig, kölcsönösen szeretgetve egymás érzékeny pontjait. A második vég szintén a cicikre landolt, onnan pedig a szilviába került.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltük a részleteket, a helyszínen döntöttem el, hogy két extrát fogok igénybe venni, a csókot és az ujjazást. Mindkettőt szereti Kitti, nekem pedig ezen két dologgal teljes egy ilyen együttlét. A végső csokrot felfele kerekítve tettem le a polcra. Nekem ez így volt kerek, nem szeretek bajlódni a visszajáróval.
  • Összkép:

    Örülök, hogy ilyen hamar sikerült Kittihez eljutnom, egy fantasztikus, a szó szoros értelmében kislányt ismerhetem meg személyében, akivel mind a kényeztetés, mind a köztes időtöltés nagy élmény. Sokszor gondolkodtam már, hogy ha egyszer bekerülnék egy időhurokba, akkor melyik napot választanám az életemből, nos ez a nap erősen győzelemre állna a kiválasztásban.
Happy Massage