• Reni

  • Beküldte:
  • Reni reagálása

    Nos, akkor tisztázzuk a helyzetet, mert azt hiszem van mit. Habár nem akarok magyarázkodni, de érdemes árnyalni a képet.


    Kértem az úrtól pár percet. Ennek végtelenül egyszerű oka van, bár ezt sem kene megmagyarázni. Aki jár hozzám és ismer engem vagy valaha is járt nálam, tudja tökéletesen, hogy mennyit készülök egy találkozóra. Részletekbe nem akarok menni, hogy pontosan ez a készülődés mivel jár együtt, de önmagamat és a környezetemet szeretem maximálisan felkészíteni egy-egy vendég előtt. Ebből a szempontból maximalista vagyok. Persze senki ne azt gondolja, hogy kinyalom magam, mint szaros Pista Jézus neve napján, de azért valami ilyesmi történik mégiscsak.

    Akkora problémát jelentett ez a plusz várakozási idő, hogy gyakorlatilag átment az egész egy vitába, hogy ő már eleve korábban érkezett meg és emiatt még többet kell várnia.
    Kit érdekel, hogy korábban érkezett meg? Én 15 percet kértem, hogy kényelmesen dobjak egy zuhanyt. Nem az én felelősségem, hogy valaki fél órával a megbeszélt időpont előtt megérkezik.. azt nem én kértem, az önszorgalom. Persze félreértés ne essék, értékelem a pontosságot, el is várom, de ebben az esetben átértékelődik ennek a fogalma.

    Nos csak az érdekesség kedvéért és akkor itt jonne az a bizonyos csattanó!
    Annyira sietett az úr, annyira nem tudott rám várni 10-15 percet mondván, hogy mennyire siet, hogy gyakorlatilag fél órával tovább maradt nálam, amiért nem is kértem pénzt!!!!!!!!

    Ezúton szeretném jelezni a tartozást is, amit nyugodtan rendezhet egy következő alkalommal, esetleg revoluton utalhatja. 😃

    Ennyit arról, hogy ki mennyire korrekt, ki mennyire siet és ki mennyire rugalmatlan.

    Megtagadom az alkalmat és itt le is írom, hogy a jövőben is elő fog fordulni és a múltban is előfordult, hogy kértem néhány perc türelmet, ami sosem okozott problémát. Általában ebben IS végtelenül korrekt vagyok, mert ilyen esetekben megadom a végén azt a kis időt es annyival tovább marad nálam bárki, sőt. Én aztán nem vagyok az az óra nézegetős arc.
    Nálam egy 60 perces program nettó 60 perc es nem bruttó. Senkit, soha, semmilyen körülmények között nem dobok ki idő előtt, sőt inkább idő után jócskán.
    Én egy órára kérem el a pénzt es ennek maximálisan eleget is teszek.
    Nem szeretném magam piedesztálra emelni, hogy mennyire jó vagyok es tökéletes, mert nem vagyok, de ebben azért mégiscsak kiemelkedőnek gondolom a hozzáállásom!


    Nem mellesleg, köszönöm a beszámolót. Meglepő a besorolás, köszi a dícséretet és utóirat, hogy remélem ha egyszer házas leszek es civakodni fogok, akkor nem veled teszem.



    Csók és könny

  • Egyeztetés:

    Első egyeztetésre azt mondta, hogy hetekre előre bevan táblázva. Semmi gond megbeszéltünk egy 3 héttel későbbi időpontot. Én VTR-ben is megerősítettem. A többit a leírásban, mert ezt úgyse olvassa senki :D
  • Megközelítés:

    Nekem 2x is, amikor ott jártam szerencsém volt. Esőre a ház elött találtam parkolót, másodszorra a szomszédos utcában. Látva a sok sok autót ez inkább tényleg szerencse lehet. Érdemes plusz időt szánni erre. BKV-ről fogalmam sincs. A cím pontos, vagyis majdnem, de nagyon közeli.
  • Helyszín:

    Szerintem Reni itt lakik, de ebben nem vagyok biztos. Mindenesetre a kecó nagyon otthonos és minden maradéktalanul megvan ami egy jó randihoz kell. Régebbi építésű ház, de nagyon szépen karban van tartva. Fürdő kádas, törölköző, tisztálkodószerek rendben vannak.
  • Lány külseje:

    Reni olyan sok képet mutat magáról és főleg arcosokat, hogy nagyon meglepne, ha valaki ebből nem tudná eldönteni, hogy tetszik neki vagy sem. Nekem nagyon tetszik :) Az alakja is hibátlan. Bőre mindenhol feszes, mint egy tini lány. Nekem nagyon az esetem, minden egyes porcikája. Szép lány, brutál szexuális kisugárzással, ezt tudja, használja.
  • Action:

    Tudom, hogy megfogom kapni a magamét. Sokat agyaltam rajta, hogy mennyit szépítsek a randin, de végül úgy döntöttem, hogy ez az oldal arról szól (szerintem) hogy leírjuk szubjektíven, ami szerintünk történt.
    Első egyeztetésre azt mondta, hogy hetekre előre bevan táblázva. Semmi gond megbeszéltünk egy 3 héttel későbbi időpontot. Én VTR-ben is megerősítettem.
    Megérkeztem a megbeszélt címre a megbeszélt helyen és hívtam, semmi. Ezt még megismételtem párszor, de nem vette fel. Ekkor mentem fel itt az oldalára, hátha írt valamit és ekkor láttam, hogy beteg. Amikor legközelebb sikerült vele beszélni azt mondta, hogy azért nem értesítette, mert nem tudta a számom. Azt nem értem miért nem írta fel, hiszen beszéltünk, de. ...de VTR volt, bakker ott is lemondhatta volna. Aztán a második randinkra időben érkeztem, pont a parkolás miatt, kb. 15 perccel korábban és akkor jött egy sms hogy 15 perccel később menjek. Mivel utána programom volt, na meg ez összesen 30 perc dekkolás, jeleztem, hogy ennek nem örülök. Mire azt mondta, hogy semmi baj menjek fel. Felmentem az eredetileg megbeszélt időben. Ekkor jelezte, hogy mivel kierőszakoltam, hogy korábban menjek, nincsen ideje fürdeni, de semmi gond tegnap fürdött. Mindezt iszonyat flegmán. Ekkor jeleztem, hogy inkább nem maradnék. Itt váltott a stílusán és onnantól kedves lett, mégiscsak letusolt. A tusolást én kezdtem, amikor Reni visszaért a tusolásból az ágyon ültem. Mellém bújt és cirógatni kezdtük egymást. Nagyon jó volt a látvány. Simogattam a hátát és markolásztam gyönyörű feszes fenekét. Felnézett rám és csókot váltottunk. Nagyon finoman csókol. Mindenfelé cirógatott és a farkamat is megpuszilgatta, szopogatta. Ez a másik dolog ami nagyon tetszett. Nagyon lányan igazi barátnősen franciázik. Ekkor átvettem az irányítást a hátára fektettem és a szájától végig csókolgatta, a testét. A puncijához érve elidőztem egy darabig. Nagyon szép illatos a puncija Gyanítom, hogy a tusolás ezen sokat segített :D Feldobta, hogy húzzunk gumit, amit én örömmel vállaltam. Először misszionáriusban játszadoztunk. Ezt nagyon szerettem, mert a halk nyögdécselések közvetlenül a fülembe érkeztek. Majd kértem egy fordulást. Hasra feküdt lába teljesen nyújtva. Így vezettem be a macit a málnásba. Micsoda gyönyörű látvány... kár lett volna kihagynom. A jobb lábát felhúztam is így mélyebben tudtam behatolni, aminek eredményeképpen el is élveztem. Még egy keveset beszélgettünk, de mivel nem sok időnk maradt a fürdő felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, nincsen meglepetés. Extráról nem tudok, de Reni önmagában is extra gyönyörű, de ez benne van az alapban :) Utólag helyeztem a csokrot az asztalra.
  • Összkép:

    A végén nagyon jó érzésekkel távoztam, szerencsére. Ha nem lett volna ez az előjáték, biztosan törzsvendég lennék. Így még ezt emésztgetnem kell. Úgy kezdődött mintha már 10 éves házasok lennénk. Nem ez az igazi barátbő feeling? :D
Happy Massage