• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Most a konkurens oldalon találtam a hirdetésére. Az ott található képek nagyon meggyőzőek voltak. Az egyeztetést vele folytattam le. Maximális rugalmasságot tanúsított a szervezéssel kapcsolatban. Kifejezetten kedves volt a telefonban, semmi fásultságot, unott kényszerességet nem éreztem rajta. Pont ellenkezőleg. Vendégközpontú, vidám hangulatú csevegést folytattunk
  • Megközelítés:

    Csonka János tér, ahogyan írva is van az adatlapján. Annak a közelében van a hely. Nekem nem kellett útbaigazítást kérnem, de szívesen elmondja, hogyan a legegyszerűbb az odajutás. Amúgy az Allee-től egy megálló villamossal a Fehérvári úton kifelé haladva
  • Helyszín:

    Újszerű épület, modern kialakítású, fiatalos hangulatú lakásában fogadott. A fürdőszoba a bejárati ajtóhoz van nagyon közel. Ott csak zuhanykabin van, de annak higiéniája kifogástalan. Tusfürdőkből legalább 4 féle, és szájvízből is 3 fajta volt bekészítve. Törölköző nagy méretű volt. Kilépő száraz.

    A kis szobában egy hatalmas (két személyes) ágybetéten folyt a kezelés. Az tiszta lepedővel volt letakarva. Mellette sorakoztak a masszázs kötelező kellékei: krémek, olajok, stb.

    Ez a szoba, alapból világos, de reluxával kellemes sötétítést hozott létre.
  • Lány külseje:

    Ajtó mögött megbújva engedett be. Aztán bezárta az ajtót mögöttem. Én csak akkor vettem észre, hogy anyaszült meztelen van Lilien. Ritkán van részem ilyen fogadtatásban és ilyen látványban. Nem rejtegette el a bájait, nem árult zsákbamacskát. Azt kaptam az arcomba, amit a képein is láthattam. Fiatal lányt, nőies idomokat, hamvas bőrt, óriási didkókat és csupasz puncit. Ilyen belépő után nem hiszem, hogy bárkinek is elment volna a kedve a folytatástól. Nekem nem volt kétségem afelől, hogy itt, hamarosan egy erotikával vastagon átfűtött óra kezdődik.

    Pucéran volt, de egyáltalán nem érződött rajta semmi szemérmesség, vagy zavartság. Teljesen természetesen viselkedett, lazán jött-ment, forgolódott előttem. Közvetlen stílusban beszélgettünk. Inkább én éreztem magamat kellemetlenül, hogy kissé túlöltözve jelentem meg a privát partin. Úgyhogy gyorsan javasoltam, hogy én is az alkalomhoz illően szeretnék megjelenni. Kaptam egy puha törölközőt és megmutatta, hogy hol van a fürdőszoba, ahol ezt megtehetem.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába visszatérve megbeszéltük, hogy egy kiadós olajos csúszkamasszázs legyen a bevezetés az erotikus labirintusba. Ahol, majd jól eltévedünk, és a többit majd meglátjuk. Natúr franciás, orális levezetéssel a végén. A kölcsönösség kérdésében is lelkesedés mutatott. Teljesen rám bízta, legyen úgy, ahogyan én szeretném. Ő semmi jónak nem az elrontója.

    Ehhez előbb hasra vágtam magamat a szivacson. Lilien langyos olajjal bekente a hátamat és a popsimat, majd oldalról mellém térdelve megkezdte a csúszkálást a felsőtestemen. Itt megállnék egy gondolatra. Amikor, azok a korábban említett, csodálatos mellei a testemet először érintették, teljesen más volt, mint amire számítottam. Ezek a méretes keblek nem csak térfogatra voltak nagyok, hanem súlyra is. Amikor azokat rám helyezte, olyan izgató volt, annyira intenzív volt, hogy teljesen beindultam rá. Komoly jelenléttel bírtak, olyanok voltak, mint valami vízzel teli lufik siklottak volna végig rajtam. Ahogyan kitartóan mozgott a hátamon, éreztem a fokozódó lihegését a nyakamban.Fantasztikus élmény volt. Ez lehet neki a specialitása, mert pontosan tudta, hogy ezzel egyből fel tudja ébreszteni még az alvó oroszlánt is a legmélyebb álmából. Nekem meg egyre nehezebben ment a hason-fekvés, elkezdtem fészkelődni. Ezt észrevette és mondta, hogy ha úgy kényelmesebb forduljak meg nyugodtan, őt nem zavarná.
  • Levezetés:

    Hanyatt feküdtem tehát. Kaptam egy újabb adag síkosító anyagot a mellkasomra és az ágyékomra. Lilien oldalt foglalt helyet a könyökömnél. Előre dőlt és a bordáim mellett megtámasztotta magát a túl oldalamnál. Mellei a szegycsontom felett harangoztak egy darabig, majd lassan süllyedni kezdtek, mint a leszálláshoz készülő repülőgép. Bimbói landoláskor, mint a boeing kerekei egy pillanatra megtapadtak, majd csúszva haladtak tovább a nagy lendület miatt. Ezt megcsinálta jó párszor. Majd néhány forró csókkal az ajkamon teljes izgalmi állapotba állított. Ahogyan ezt konstatálta, lejjebb pozicionálta magát, az ágyékomhoz és egy kiadós cumikázással ajándékozott meg. Szájmunkája is kifogástalan. Tökéletesen rácuppant a dákómra és szívta, nyalta felváltva. Nem volt mély torok, vagy durvulás. Csak érzéki pipázás volt. Közepes ütemben jártam ki-be a szájában. Szenvedélyben sem szenvedtem hiányt. Nagy átéléssel kényeztette a farkamat.

    Üdítő érzés volt, amikor a mellei közé engedte az ezredest. Dákóm, mint a viharos tengeren a bólya, időnként teljesen eltünt a szemem elől, de én pontosan éreztem, hogy ott van az, a felszín alatt, csak teljesen belepte őt a hatalmas ciciáradat. Kezeit nem is kellett használnia, annyira erőteljes impulzusok értek a mellei között. Még a zacsim is kapott ebből kiadós dédelgetésből. Aztán a két kezével a mellei közé szorította a répámat. Ezt nem kellett volna. Dinamikus nyomás és az észbontó látvány teljesen feldarált és a didkói között robbant fel. A csillogó sok olaj és a távozó fehér cseppjeim különleges elegyet, furcsa képet alkottak a dekoltázsán. Én pedig elaléltan vetettem hátra a fejemet és adtam át az egész testemet, hogy had járja át a hamar jött boldogság minden sejtemet.

    Pár perc kóma alatt Lilien egy kis papír törlővel leápolgatott. Utána gyengéden simogatott és csendben várta meg, hogy magamhoz térjek.
  • Elszámolás:

    A csokor nagyságát a telefonban elmondta. Ott, a helyszínen ez már szóba sem került. A végén helyeztem az asztalra, sűrű köszöneteimbe csomagolva.
  • Összkép:

    Lilien egy csinos, rendes, fiatal lány. Szomszéd lányos szendesége és természetessége mögött egy pajzán , vadmacska bújt meg, aki nem csak dorombolni akart. Cicis performance-ával teljesen levett a lábamról. Ámulatba ejtett a nagy sikerű orális produkciójával is. Szerintem tartogat még számomra különleges meglepetéseket, úgy hogy, amint tehetem újból visszatérek hozzá és hagyom magam elvarázsolni.
Happy Massage