• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés követően kaptam meg az időpontot Natitól. Vele beszéltem, kedves, már az első beszélgetésünk alkalma kapcsán kihallatszot a vonal túlsó feléről, hogy mosolygós életvidám hölgy.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem teljesen új építésű negyed, bizonyos részegységei még fejlődés alatt, de ez a lépcsőház már kész. Teljesen kulturált sőt kimondottan megnyerő környék, hangulatos kávézó lent. Könnyű, fizetős parkolás 25 m -en belül.
  • Helyszín:

    Minden új, ízlésesen berendezve, több lány dolgozik, a szoba nem nagy viszont kicsi, ellenben kényelmes a matrac ami a földön található és megfelelő méretű is. Fürdő tiszta, igényes, tusfürdő választék széles.
  • Lány külseje:

    Belépve az ajtón a képeknek megfelelő mosolygós szép arcú, gödröcskével rendelkező hölgy fogad. Képeken kicsit nádszál kisasszonynak tűnt, de élőben sokkal egészségesebb popsi comb és cici fogadja a kedves vendégeket. Kimondottan csinos, semmi felesleg, de szerencsére nem ropi kisasszony, olyan igazi nő aki után fordulsz és megpróbálod szemmel is meg..ni. Ami fontos nagyon jó beszélőkéje és kellemes modora van és a szeme sem áll jól, tüzes, első pillanattól tiszta volt, hogy a vad és a vadász egymásra talált.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után belépve a szobába, mielőtt helyett foglaltam volna loptam egy két csókot és kihámoztam a bodyból, mert kényelmetlen lett volna, még a végén össze kenni olajjal. Majd helyet foglaltam a kétszemélyes matracon és én inkább beszélgetést kezdeményeztem és incselkedtem, ismerkedtem a testével, masszázs címszó alatt. Meg volt az orális fixáció, cici téren, csak mosolygott, megjegyezte hogy látom nem vagy elveszve ilyen helyen. Mondom valóban, ha látom a kellő fogadtatást akkor ismerkedem. Finomak az érintései, kedvessége nem erőltetett hanem valóban érdeklődő, kötetlen beszélgetést kikapcsolódást lehetett vele tölteni, feltölt, masszázs címszó alatt.
  • Levezetés:

    Sajnos ünnepek voltak Natinál ezért korlátozott volt a repertoár, de szerencsére ez érdemben negatívan nem befolyásolta Nati tevékenységét, mert masszőz. Ez a lány nagyon szeret szopni és szerencsére ezt igen nagy műértéssel műveli is. Szép mosolygós szemeivel rám tekintett incselkedően és próbálta eltüntetni a szebbik felemet. Egyáltalán nem bánta amikor én kicsit erősebbre vettem a figurát, mondhatom jó szívvel hogy él hal a f.ért (azaz a finom szavakért). Szó szerint beleloholta magát a saját élvezetébe és az én élvezetembe is, ésszerű határok között nem tudtam olyat kérni amit ne tett volna meg. Nyalta a végét, nyalta a zacskót, teljesen bevette, majd ügyesen verte és közben mondtam a fülébe szebbnél szebb szavakat, hogy így meg új tépném szét és még élvezte is, majd kivettem a szájából az irányítást és hatalmasat élveztem a mellére. Majd pihenésképpen a lábai közé kuporodtam és elkezdtem finoman külsőleg nyalni és közben a cicijeit izgatni. Nem kellett megerőltetnem magam mert igen könnyű
    élvezetet okozni számára, majd utána pici pihenés és kértem, hogy ha már ennyire jó az összhang mi lenne ha ő a fenekét a tükör felé fordítaná masztizna és közben újra szopná a kedvenc testrészem. Nem kellett kétszer mondani, pördült fordult és újra vehemens szopás és élvezés kezdődött. Én is izgattam kezemmel, ő is engem majd nagy ordítás és óriás élvezés másodszorra. Annyira természetesen buja, hogy meg se fordult a fejembe hogy nem tudok elélvezni másodjára, izgató volt látni hogy mennyire odaadó és kedvemben akar járni.
  • Elszámolás:

    A szolgáltatás minősége és az ára paritásban van nekem az órában a második élvezet extra volt.
  • Összkép:

    Nagyon nagyon buja leányzó, akin jó hárfához mérten, értő kezekkel reggeltől estig lehetne játszani. A határokat tartotta, de azon belül nem volt olyan amit ne teljesített volna örömmel és jókedvvel, úgy éreztem, hogy ez a felfűtött szexualitás belülről fakad, ezt nem lehet megjátszani.
    Nem mellékesen, nagyon kedves és földön járó személyiség emi persze nagyon sok pozitívat ad a randihoz. Az én koromban egy órán belül két komoly ordítós orgazmus ritka, főleg masszázs oldalon. De izgató volt ahogy a szemeivelő is végig pásztázott és egyben szavaival is izgatot. Röviden: nagyon neki lett ez a szakma kitalálva.
Happy Massage