• Zita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon találtam rá a hirdetésére. Telefonon könnyen ment az egyeztetés és hamar felvette. Kedves hangon tájékoztatott a részletekről és már tudtunk is időpontot egyeztetni, még aznap délutánra. Még sosem voltam masszőrnél, így amikor a program iránt érdeklődött, azt mondtam rábízom magam. Úgysem ismerem a masszázs fajtákat, csak elvesznék bennük. Állítson össze egy csomagot egy teljesen kezdő vendégnek.
  • Megközelítés:

    Kocsival ékeztem Ábrahámhegyről. A pontos cím megtalálásához gps segítséget használtam. Parkolás nagyon egyszerű, és troli- kocsival még ingyenes is.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép, modern és kellemes hangulatú. A fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdő és szájvíz található. A szoba is nagyon kellemes hangulatú, masszázspad is van.
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet, így semmi meglepetés nem várja a vendéget. Kellemes megjelenésű 40+ -s hölgy, kedves hanggal és mosolygós szemekkel.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után a szobában a masszázspadra invitált. Még egyszer elmondta mi lesz a program, és nekikezdett a masszázsnak. Kaptam egy egész testre kiterjedő nagyon kellemes, krémes masszázst ami nagyon jól esett megfáradt testemnek és lelkemnek is. Az egész testemet rendesen átgyúrta lábtól felfelé indulva, majd derék, hát vállak, és persze a bajosabb területeket is megdolgozva. Talált is néhány helyen valami csomókat vagy miket, amiket ügyesen megszüntetett. Meg is jegyezte, hogy elégstresszes életem lehet. Hát az van. Kérdezte mikor voltam utoljára masszázson, mondtam neki, még soha. De ezt a telefonban is mondtam. erre nevetni kezdett, hogy valóban, és ezt most elfelejtette. Végig figyelte a reakcióimat, kérdezte mennyire erős, vagy gyenge, mennyire jó amit csinál.
  • Levezetés:

    Csak kézi levezetést kértem a végére, amit nagyon kellemesen és odaadóan végzett. Nem rángatta, finoman játszott a cerkával, simogatta, hogy csak egy kezét használta, hol mindkettőt egyszerre. Nem kellett sok idő, míg éreztem, hogy jönni fog a nedüm. Ezt jeleztem is neki, mire egy kicsit visszavett a lendületből, de már ez sem segített rajtam, és az utolsó cseppig a hasamra élveztem. Hagyott lenyugodni, közben még simogatta az ernyedt cerkámat. Miután teljesen lenyugodtam, finoman megtörölgetett. Kicsit még beszélgettünk, aztán egy gyors fürdés következett. Utána már csak a búcsúzás volt hátra.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem a virágcsokor átadását. Minden szála megérte, nagyon kellemesen éreztem magam.
  • Összkép:

    Nagyon jó keze van! Érezni lehet minden mozdulatából, hogy tudja és szereti is amit csinál. Végig mosolyog és csak akkor beszélgettünk, amikor én is partner voltam. Valóban csak ajánlani tudom.
Happy Massage