• Andrea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt, könnyen ment, elsőre fölvette, néhány órával későbbre egyeztettem időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem hétvégén könnyen találni helyet még egész közel is.
  • Helyszín:

    Új épitésű, rendben van, szép, tisza. Több szobás, többen is dolgoznak benne. Mérsékelten tapintatos félmeztelen kolegina rám nyitott a fürdőben, megkérdezte bejöhet-e. Meztelenül állok a fürdőkádban, egy jó csaj kérdésére mit lehet mondani ilyenkor? Nem hagytam szégyenben a férfitársadalmat úgyhogy nemsokára mikozben mosom a lompost, ő a cicjét mosta mosolyogva a mosdóban. Elég szürreális volt, de aki érzékeny az ilyesmire az ne menjen ilyen helyre:)
  • Lány külseje:

    A képek megfelelnek a valóságnak. Nagyjából tökéletes alak, kis, szép formályú mellek, de én nem is vagyok oda a nagy mellekért úgyhogy nekem tökéletesem megfelelt. Arca aranyos, nem tudom hogy szépnek mondanám-e, a besötétitett szobában annyira nem is látszott talán.
  • Action:

    Nem sokat beszélgettünk, nem azért mentem. Zuhanyzás után visszatérve álva csókolózni kezdtünk. Feszes kemény popsija van, jó megmarkolni. Kérdezte hogy akarom a franciát, először az ágyra ülve csinálta, aztán kértem térdeljen le a földre, aztán leültem az ágy szélére, ő továbbra is térdelve szopott. Közben halkan, finoman nyögdésel, időnként szemkontaktust teremt. Variálja csak szájjal, csak kézzel, kézzel szájjal együtt. Az egész francia elég pornós volt ami nekem nagyon bejött. Alapból eléggé ki voltam már éhezve és jól is csinálta úgyhogy nemsokára kértem húzzunk gumit mielőtt elmegyek a szájába. Kértem hogy üljön bele. Jól lovagolt, folytatta a pornós 'műsort' ami nekem továbbra is bejött. Mondta hogy jelezzem ha újra csinálja szájjal, vagy pózt akarok váltani. Tervbe is voltt de jól esett amit csinált úgyhogy gondoltam nem variálok és elmentem a lovaglásától.
    Viszonylag hamar végeztünk úgyhogy utána beszélgettünk már pár percet, kaptam vizet, mostmár higgadtan megnéztem, tényleg szép az alakja.
  • Elszámolás:

    Budapest átlagnál picit magasabb Előre kérte a pénzt, többet adtam neki mondván majd meglátjuk milyen extrák jönnek össze és elszámolunk. A csókkal éltem, mással nem. Ő nem hozta újra szóba az elszámolást de miután felöltözve rákérdeztem mondta hogy hozza a visszajárót.
  • Összkép:

    Jól érerztem magam. Andreán kifejezetten érezhető hogy meg akar felelni a vendég igényeinek, jó szolgáltatás szeretne nyújtani.
Happy Massage