• Kitti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat délelőtt volt, tanfolyamon unatkozva a telefonomon böngésztem lányokat. Lányok voltak a teremben balról - jobbra. Szerencsére nem látták hogy a telefonomon milyen képeket nézek. Mivel már nagyon nehéz szituációban voltam, és csókot szerettem volna, a beszámolók alapján Kittit választottam. Lementem a suli elé, telefonon hívtam szünetben. Elsőre felvette a telefont. Kellemes hang szólt bele a telefonba. Beszélgettünk. Alap másfél óra érdekelt és a nyelves csók, mint amiről írtak. Címet, időpontot és virágszállak díját egyeztettük. Minden ok volt.
  • Megközelítés:

    Dózsa György metrótól 10 perc séta, megtalálható könnyem új építésű lakás. A parkolást nem tudom, de biztos megoldható. A google amúgy oda vezetett a címre.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, a bejutás könnyű, kapútelefon van, telefonban kaptam az infókat mikor megérkeztem a címre. Van porta, ami üres jelenleg. De diszkréten feljutottam az emeletre lifttel. A lakásba beérve, wow hatás. A fények, deesign-os lakberendezés nagyon hangulatos. Leteszed a cipőt, van amúgy cipőkanál a folyosóban. A szobába beérve egy matrac volt, kellemes zene, fények, szép fotel. A fürdőben kád volt, lábtörlő, szájvíz poharakkal, mindenféle tusfürdő és axe dezodorok. Ez utóbbi jó, mert kint meleg volt és hónaljnál zuhanyzás és old spice tusfürdő mellett kellett a dezodor.
  • Lány külseje:

    Kedves, mosolygós leányzó. A bőre selymes, és a fenek és a teste nagyon formás. Hosszú haja volt, ami tetszett, Tinilányos külső, benyomás.
  • Erotikus masszázs:

    A masszás oda vissza volt, azonban nem azzal kezdtük. A legtöbb szalonban azzal kezdik a masszőrök, de mivel egyedi sos csókolózásban való élményrő volt szó, teljesen más volt a program sorrendje. Bár az emberek többsége és én se a masszásért megyünk. :) A kényeztetés részben tudod olvasni a masszás történéseket.
  • Levezetés:

    Ha azt gondolod, hogy könnyű a 1.5 óra eseményét leírni, hát tévedés. Elsőre a fürdőből visszatérve kaptam vizet, ami szuper volt és a csókokat akartam kipróbálni. Mondhatni, nem hittem el hogy megy a csókolózás- nyelves csókokkal. Mert utoljára múlt évben volt egy lánynál ilyen élményem. Máshol csak szájra puszi van extraként. Elkezdtünk csókolózni. nyelves csókokkal. összeért a nyelvünk hosszasan. Hogy azért legyen változatos esemény, elkezdtem a cicijét masszírozni kézzel közben. Majd a fenekét simogattam és markolásztam. Kókuszzsírral a kezemre térve bekentem ahol értem, és izgatóbb volt a hatás. Még mindig csókolóztunk. Majd a nyakát puszilgattam, a cicijét csókolhattam. Ezt követően nyelvvel kényeztettem a punciját. Annyira izgató volt számomra is, hogy a hátára élveztem. Nehéz volt visszatartani de ez így jobb volt mint a lingam opciók máshol. Letörölgettem a hátát és magam, majd vizet kaptam, ittunk és pihentünk. Beszélgettünk hobbikról. :) A pihi után felajánlottam Kittinek hogy megmasszírozom a hátát. Jó érzés volt. Majd kértem én is egy enyhe hátmasszázst. Én a gyengéd krémes simogatást szeretem.  Ekkor kértem franciát. Az NF az alapban van. Hátamra feküdtem és szájába vett. Az ajkai gyengédek voltak majd fantasztikus franciába kezdett és kéz nélkül álltam (amúgy feküdtem még). A tükörben tudtam mozizni. Ekkor jött az ötlet hogy mi lenne ha ő ülne a széken/fotelben én meg állok előtte és úgy lenne a francia. Szuper volt. Megoldottuk, fantasztikus volt. Ezt követően a matracra visszatértünk, a hátát és a fenekét masszíroztam, kényeztettem a punciját nyelvemmel...és megint a hátára élveztem. Kérdeznéd miért nem hasra vagy cicire...most így jött ki kétszer. :) Ezt követően megtöröltem a hátát és pihentünk. Mivel már idő lassan lejárt, öltöztem, közben beszéltünk és elköszöntem. Kitti mindvégig pozitív volt és mosolygott.
  • Elszámolás:

    1.5 óra maszas és csók volt, teljesen korrekt és megérte. Mélytorkot és NFVSZ-t nem kértem. Azok is extrák, így picit magasabb a virágszálak száma.
  • Összkép:

    A csók miatt mentem. És meglepő volt hogy nyelves csókok voltak. Feledhetetlen 1.5 órás programon vehettem részt. Minden tökéletes volt. Köszönöm Kitti.
Happy Massage