• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bár az adatlapja szerint vasárnap nem rendel, a sárga mezőben ott virított a "ma elérhető" jelzés. Először 11.00 körül hívtam, felvette, gyorsan megkaptam a számomra fontos infókat, de időpontot még nem egyeztettünk, mert programom volt és nem tudtam, mikor fogok végezni. 13.00 után ismét hívtam , szintén elsőre felvette és lefixáltuk az időpontot, szerencsém volt, mert 1 órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Az útvonal tervezés ikonra kattintva, amit a google behoz, attól pár száz méterre van a tényleges hely, a pontos címet nyilván nem fogom leírni. Vasárnap lévén üres parkolóhelyek tömkelege, hétköznap tuti, hogy keresni kell sokáig, hacsak nem gördeszkával érkezik az ember. Buszjárat biztos, hogy van. A telefonban kapott utca/házszám megtalálása gyerekjáték. GPS-t nem használtam.
  • Helyszín:

    Társasház, nem mai gyerek, de nem lepukkant kívülről, kicsit szocreál típus, viszont nem ingatlant mentem vásárolni. Kapucsengetés, beengedés, emelet megadása után lépcsőn fel. A lakás bejárata közvetlen a lépcsőfeljáratnál van, nem kell bolyongani, eltévedni, így kevesebb az esély bárkivel összefutni, ezt csak annak írom, akinek ez zavaró tényező lenne.
    A lakás belül modern stílusban felújítva és berendezve, én csak az előszobát, fürdőt meg azt a helyiséget láttam, ahol a masszázs történt, de van másik szoba is. Nem egyedül rendel, de ez kiderül a "négykezes masszázs" lehetőségből is. Ottjártamkor nem volt más vendég, de másik hölgy igen, tusolás után még a fürdőszobában hallottam, hogy valakivel beszélget.
    Fürdő is frissen felújított, tusfürdő választék elég (4-5 biztosan), szájvíz, tiszta törölköző, nem tudom és nem is akarom jobban ragozni, olyan, amilyennek lennie kell, amit az ember elvár ilyen helyen.
    Masszázsszoba szintén modern berendezésű, masszázsággyal, hangulatvilágítással, zenét szolgáltató elektromos berendezéssel.
  • Lány külseje:

    Olyan, mint a képeken. Alakja teljesen rendben, feneke formás és kemény, mellei nem nagyok, de kellemesek. Arckitakarástól nem kell félni, csinos a hölgy, meg még kedvesen mosolyog is, olyan mint nyugati országokban a kedves eladók, akik azt nézik, hogy neked jó legyen. A stílusa és a kommunikációja is nagyon bejött, olyan természetes. Sokat nem beszélgettünk, de abból a rövidke időből én ezt szűrtem le. Fekete bugyi-melltartó kombinációban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Előszobában cipő le majd bementünk a masszázsszobába, vízzel kínált, miközben a tusoláshoz készülődtem (magyarul vetkőztem). Zuhany után vissza a szobába. Mivel csak fél órára mentem, teljes testmasszázs nem fért bele, választanom kellett, hogy alsó vagy felső testrészt szeretnék-e masszíroztatni, én az utóbbi mellett döntöttem, így derék-hát-váll-karok masszázsra került sor, ebben a sorrendben. A masszázs közepes erősségű, semmiképp nem erős/átgyúrós, de nem is túl lájtos, simogatós. Kb. erre is volt szükségem, egyik szélsőértékért sem vagyok oda. Masszázs közben nem, a vége felé volt néhány izgató, simogatós benyúlás popsi felől a szerszám irányába. A masszázs részről többet nem nagyon tudok írni, kellemes volt, de, mint más beszámolóban írtam, engem az erotika sokkal jobban érdekel egy ilyen szeánsz alatt. Masszázs közben valami mai zene ment.
  • Levezetés:

    Fordulás után Natasáról automatikusan lekerült a melltartó és a bugyi is. Ez számomra pozitívum, volt olyan hölgy, ahol úgy kellett lekönyörögni ezen ruhadarabokat, sőt, valaki még felárat is kért érte. Mivel a natúr francia alapként szerepel az adatlapon, nem akartam meghatározni a kényeztetés módját, feltételeztem, (főleg az addig tapasztaltak alapján), hogy nem hagyja ki az erotikus rész repertoárjából és így is lett. Némi kézi játszadozás után szájába vette a szerszámot és egy nagyon kellemes franciában részesített. Nem kapkodós, nem pornó feelinges, én jobban szeretem, ha finoman eljátszadoznak velem, Natasa így is tett, nem kellett semmit kérnem, irányítanom, pont úgy volt jó, ahogy csinálta. A kölcsönösséget nem szoktam erőltetni, simogattam közben persze mellett, puncit, még finom ujjazás is volt, nem húzódott el, engedett mindent, de inkább a saját élvezetemre tettem, mint arra, hogy ő jól érezze magát. A pofátlanság kereteit amúgy sem szoktam túllépni. A vég a kezében ért.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt összeget a szeánsz elején tettem az asztalra. Az adatlapján leírtakból mindent vállal, egyéb extráról nem tudok, szerintem alapból széles a repertoár, (a kölcsönösséget nem erőltettem így nem próbáltam), e fölött már csak az aktus lehetne, de ez itt erotikus masszázs. Annyi, amennyi, láthatjátok a megfelelő menüpont alatt.
  • Összkép:

    Kellemes volt az egész, a korábbi pontokban leírtakból azt gondolom, hogy ez egyértelműen kiderül. Csak pozítivum maradt meg bennem, bár talán az 1 órás opció esetén több minden kiderült volna, de most ennyire volt időm. Most, hogy írás közben gondolkodom, kicsit hangos volt a zene, de hülye voltam, mert nem szóltam.
Happy Massage