• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Drágaságom!!! Hol is kezdjem???😍 Te tényleg egy hihetetlen egyéniség vagy! Imádtam, hogy minden olyan természetesen zajlott, mintha összeszokott páros lennenk… sok sok mosollyal és tele kedvességgel , torődéssel! Remelem még sok ilyen vendégem lesz, mint Te…. De Teged viszont vissza varlak! Legnagyobb ölelés , és legszélesebb mosoly Neked! ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Az oldalt lapozgattam amikor megláttam Tekla legfrissebb képét. Gyorsan átfutottam az oldalon fellelhető előéletét, ami felkeltette érdeklődésemet iránta. Pont villogott a szabad jelzés, ezért megcsörgettem. Ő vette fel, beszélgettünk egy keveset, szimpi volt a telefonban is. Akkor még nem kértem időpontot, de rá egy óra múlva, Vtr-en kértem tőle randit, amit szerencsémre hamar vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    A foglalkozás helyszine sokunk számára lehet ismerős. A Mammut és Margit híd közti terület, de inkább az előbbihez közelebb. Tömegközlekedéssel szinte a ház elé érkezünk, én azt használtam. Gépkocsival a környező mélygarázsok javasoltak. A bejárat két főút sarkán van, a bejárat a domb felöli oldal első kapuja.
  • Helyszín:

    A lakás egy szürke négyszögletes házban van, van lift amire szükség is van. Tekla rendelője egy szalon, eszerint is van berendezve. Asszem 3 foglalkoztató helység van, (vagy kettő), amelyek egy hall szerűségből nyílnak. A fürdő tip-top, kádas zuhany, minden szükségessel felszerelve, nem részletezném. Tekla szobája egy tágas, baldachinos ággyal, bőrkanapéval, (tükör végig a hatalmas ágy végében), berendezett hangulatos helység. Meghitt félhomály, nagyon diszkrét zene. A körülmények teljesen rendben voltak.
  • Lány külseje:

    Itt nem sokat tudnék hozzá tenni, Tekla pont úgy néz ki mint a képeken, egy mediterrán dögös csajszi. Ami nem látszik, saját buja keblek, érzéki bimbókkal, szép, gondozott zárt punci, ami szereti a finom törődést. Teklán volt egy kis smink, tetkóval nem találkoztam, bőre finom, szemei sötét árnyalatúak, igézően szépek.
    Ha nem tévedek egy lila bodyban fogadott, mosollyal az arcán.
  • Erotikus masszázs:

    A lakásba belépve kaptam puszit, cipő le, irány a szoba. Ismertem már a helyszint, régebben is itt hancúroztam egy volt kolleginával. Tisztálkodás után hasra vágtam magam az ágyon és élveztem, ahogyan Tekla krémes kezecskéivel finoman a hátsó felemet masszírozza, simogatja. Semmi cicó, csak egy ismerkedős szeretetmasszázst kértem tőle, amit Tekla nagyon odaadóan és érzékien abszólvált.Én meg csak sasoltam a tükörből, de érdemes volt, mert amikor már a combjaimnál járt, levette a maradék textilt is magáról. Innét már finom, jelzésértékű benyulások, csípőm megemeltem, gát, zacsi finoman megszeretgetve. Ekkor már Tekla fordulásra bíztatott, én meg hallgattam rá.
  • Levezetés:

    Na ez egy kicsit rendhagyó lesz. Elöljáróban leszögezem, hogy ez egy mindkét fél megelégedésére szolgáló randi volt. Tekla a vállalásain belül mindent megtett, hogy ezelatt a másfél óra alatt jól érezzem magam.
    Csók nincs, max puszi, NFVSZ nincs.
    Viszont szimpi esetén már az egy órás randi is tartalmaz kölcsönösséget, amit vétek kihagyni.
    Miben részesültem a levezetés során, nem kronológiai sorrendben:
    Isteni csúszka hátulról, elölről puncival (igen ott is).
    Nagyon finom francia többször is, kedvemre való technikával.
    Kölcsönösség néhány pozitúrában mindkettönk örömére.
    Tekla pincijának kényeztetése újjal (kívülrő), majd nyelvemmel saját és Tekla(?) örömére.
    Befejezés: Tekla dolgos kezei által okozott orgazmusom levezénylése gyönyörű kebleire.
    Kis apróság, farkam egy külön odakészített kisebb törölközővel lett megtisztítva. Tekla vizet hozott, mellémbújt, kezemet mellére tette. Mivel volt egy bonus negyed órám beszélgettünk egy jót, főleg a svájci hadronütköztetőről. Semmi tipli, jó fej csajszi.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról, amit vállal azt megkaphatod. A végen rendeztem a csokrot, pesti átlag úgy gondolom.
  • Összkép:

    Kellemesen eltöltött másfél órát töltöttem Teklával. Többször is rákérdezett, hogy jó nekem. Figyelmes, odaadó inteligens, jó társalgó. Tapasztalataim alapján ajánlom.
Happy Massage