• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem először. de csak csöngött. Lévén nálam a mai nap elég dúrván beköszöntött a tavasz, egyből éltem is a VTR bejelentkezés lehetőségével Enikőnél maradva, amit 20 perc után el is fogadott, nagy örömet okozva nekem.
    Pár perccel később azért telefonon is újra hívtam és sikerrel megerősítettük, egyeztettük a programot
  • Megközelítés:

    VTR-ben lévő cím pontos, Bem tér és Batyi között majdnem fél úton. Környék fizetős, de találni helyet (egyik parkoló automata sajnos nem működik, de látótávolságon belül van másik).
    Könnyű megtalálni és telefonos jelzés után hamar be is jutni, Enikő kedvesen előre tájékoztatott, hogy a lift időnként vicceskedni szokott, így én inkább a tutit választva a lépcsőt használtam inkább.
  • Helyszín:

    Előszoba, jobbra fürdő, szembe konyha és balra egy jó nagy szoba, nagy ággyal, ami tökéletesen kényelmes a huncutkodásokhoz :) Tiszta, rendben tartott, kellemes illatú lakás, fürdőben kádas zuhanyzási lehetőség függönnyel és száraz kilépővel, törülközővel és több tusfürdő választékkal, szájvízzel.
    Nem a lakáshoz, ellenben Enikőhöz tartozik egy apró fehér kutyus: jól nevelt, nyugis cuki állat, nincs vele gond, nem zavar.
  • Lány külseje:

    Vannak készített és saját fotók is, de teljes mértékben Enikő van a képeken, arc kitakarástól nem kell tartani, kedves mosolya is van. Magasság, kor, súly a leírtaknak megfelelő; hasban és ciciben picit kevésbé feszes, mint a képeken, de a látványból, élményből nem számottevő. Puha selymes bőr és az elképesztő popsi a személyes kedvenc nekem. Fogadáskor szerintem a 32-es képen látott hálóingben várt, invitálás után beszéltünk még pár percet a liftes témáról, közben frissítővel kínált. Enikő közvetlen, kommunikatív nő, én meg jó hallgatóság vagyok, de ha hagyom simán végig beszéltünk volna 1 órát, viszont csak 30 percre neveztem be időszűke miatt, de annál nagyobb vággyal kezdtem vetkőzni és irány a zuhany.
  • Action:

    Fürdés után az ágyon helyezkedtünk el egymás mellett, Enikő még hálóingben (sokáig nem maradt rajta, ő kezdeményezte és vitelezte ki a levételét), én meztelenül. Jó pár percet beszélgettünk még így, közben közelebb húzódtam és elkezdtem simogatni a combját, hasát. Aztán elkezdünk rátérni a felnőtt dolgokra, így még közelebb húzódva tovább folytattam a simogatását és testének puszilgatását. E közben Enikő sem volt tétlen és amikor kezével délebbre nyúlt, mosolyogva (és talán kis cuki meglepetéssel) konstatálta, hogy nálam már rendben van az izgalmi állapotom, de azért kellemesen használta kezét az én kényeztetésemhez. A puszikkal a hasán keresztül lefele haladva eljutottam gyönyörű felnőtt (remélem emlékszel miért írom így :) ) puncijáig, amit egy vékony fazon csík díszített. Jobban a combjai közé helyezkedve további puszikat adtam a környékre, majd pedig a szemérem ajkakra. Olykor be-beszívva a finom kis pillangó szárnyakat éreztem, hogy egyre jobban nyitja szét Enikő a lábait és emelgeti a csípőjét, elkezdtem a nyelvem is használni a kényeztetésben, közben a kezeimmel igyekeztem tovább simogatni a combját, hasát, ciciket. Majd lassan és finoman a mutató ujjamat is bevetettem Enikő puncijának izgatásához és mennyei volt érezni azt a szorítást, nyami :)
    Nem szokásom, de kapzsi és önző módon leginkább az én élményemre figyeltem, amiért így utólag is elnézést kérek, amiért nem kérdeztem hogy a legjobb számára.
    A nyalakodásban elkezdtem célba venni a popsit is, de a jobb hozzáférés érdekében megkértem Enikőt, hogy hadd kényeztessem őt megfordulva. Habozás nélkül térdelésben, bepucsítva mutatta nekem a popsiját, amire én is egyből rávetettem magam.
    Élvezet volt még jó pár percig nyalni-falni a fenekét (szép izgató látvány és nagyon figyel a megfelelő higiéniára), szóval csak még jobban fokozta a vágyamat és ekkor már tudva, hogy muszáj lesz kipróbálnom azt a popsit, ráhangolódásként ide is szépen becsúsztattam egy ujjam, majd egy másikat a punciba és így mozgattam benne egy kicsit. Egyszer csak Enikő szólt, hogy az ujjam helyett rendelkezem egy sokkal jobb dologgal is, amire láthatóan már ő is vágyott.
    Nagyban helyeselve egyetértettem a továbblépéssel, de újra szembe fordulva Enikő is szájába vette a farkamat egy kis kényeztetésre, ahol a golyóimnak is bemutatta az ő nyelvtechnikáját. Rövid idő után itt már gumit is húztunk, mert tervezetten még két módon is szerettem volna érezni Enikőt. Elsőként misszionáriusban hatoltam be lassan az áhított punciba a farkam hegyével, majd minden egyes mozdulatnál szépen mélyebbre érkeztem. Szolid sóhajok közepette élvezkedtem végre a punciban, ami nagyon kellemesen szorított. Közel hajolva, hogy a nyelvemmel is elérjem a ciciket folytattuk a szexet, ráállva egy ritmusra. Szerencsére Enikő érzékelte a légzésemen a vég közeledtét így szétrebbentünk, mivel egyikünk sem akarta kihagyni a popsis témát.
    Észhez térve egy kis síkosító és Enikő ismét előttem pucsított és hátra nézve mondta a tanácsot, hogy a lényeg a határozott behatolás. Így elhelyezkedve szépen a hátsó bejárathoz igazítottam a farkam, mire Enikő hátra tolta a csípőjét és bumm....úgy becsúsztam szinte teljesen, hogy azt hittem egyből lövök is :) De rámarkolva a csípőre közel tartottam magam egy-két másodpercig, aztán már teljesen a popsiban szépen elkezdtem mozogni kiélvezve minden pillanatot, amit a látvány és szorító érzés adott.
    Rövid idő után újra megálltam egy jó 10 másodpercre, kérve Enikőt, hogy mindketten maradjunk mozdulatlanok, mivel tovább akartam még érezni, de aztán nem bírva magammal rágyorsítottam és jött a végső bumm. Nagyot nyögve Enikő popsijában a gumiba táraztam minden vágyam. Hagyott szépen lenyugodni végig bent maradva, majd lassan kicsusszantam és segített a tisztálkodásban, végül ledőlve beszélgettünk még egy kicsit. Aztán csörrent a telefonom és ránézve az időre bőven kifutottunk a megbeszéltből, így a vége részemről sajnos elég rohanósra sikeredett. Enikőn semmi jelét nem láttam, hogy bánta volna, bár abszolút nem állt szándékomban visszaélni az idővel, ezért magamra haragszom is.
  • Elszámolás:

    Egy popsi extra került szóba még a randi elején, amit végül igénybe vettem, mert Enikő annyira felcsigázott vele :) Csak a végén került szóba a rendezés, amit az idő túllépésem miatt felkerekítve akartam adni neki, de én balga a rohanásomban és zavaromban nem ragaszkodtam hozzá, hogy tartsa meg az ajándékot. Ezt egyszer még kompenzálnom kell neki, mert hihetetlenül korrekt és megérdemli!
  • Összkép:

    Magammal szigorú vagyok és így utólag jár nekem egy seggbe rúgás, mert nem voltam olyan figyelmes vendég, amilyen szerettem volna lenni.
    Enikőt tekintve végtelenül kedves, beszélgetésből kiderülve jó lelkű, szerény nő és nem csak hogy partner volt mindenben, én úgy éreztem tényleg tudta is élvezni az együttlétet, főleg popsiban ;)
    Szóval megbánás nélküli garantált élvezet, megéri őt választani.
    És persze arra kérem a jövőbelieket, hogy vigyázzanak rá!
Happy Massage