• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon kényelmesen, és egyszerűen történt, itt az oldalon VTR-en keresztül, szinte azonnal jelezte is, hogy jó az időpont. Ennyire kényelmes még sosem volt :)
  • Megközelítés:

    BKV-val kánaán, autóval pokol. A belvárosban található meg Kriszta, Körút, és Mester utca minden járműve használható, a parkolás a szokásos belvárosi rémálom, kb 15 perc keringés után vagy 4 utcával arrébb sikerült is.
  • Helyszín:

    Szépen karbantartott, pár éve épülhetett társasház, egy kis mellékutcában. Hogy őszinte legyek nem nagyon néztem körül, Kriszta annyira megfogott, hogy azonnal zavarba is jöttem, kicsi előszobára emlékszem, aztán be is mentünk a játékszobába, ami nagyon kicsi volt, kb egy nagyméretű franciaágy fért el benne. Elég meleg volt aznap, az együttlét alatt folyt rólunk patakokban az izzadság, nyáron biztos kész szauna lehet...
    A fürdő felszerelt, tiszta.
  • Lány külseje:

    Igazából az első pillanattól elvarázsolt, azonnal zavarba is jöttem, és borult az egész tervem, amit szerettem volna vele végigvinni. Szép arc, gyönyörű test (azoknak, akik nem a csontvázakat szeretik), és hihetetlenül kemény feneke van. Na meg persze fantasztikus mellei.
    Kérésemre utcai ruhában nyitott ajtót, szerepjátékot szerettem volna, de zavaromban azonnal a kicsomagolás mellett döntöttem.
  • Action:

    Nem fogok tudni sem regényeket, sem fergeteges cirkuszi mutatványokról szót ejteni, ugyanis ami történt számomra elég bennsőséges volt. Számomra nem csak testi kieresztés volt, inkább barátnős összebújás.
    Megérkezésemkor vittem rózsát, amikor lehetőségem van viszek, örült neki...
    Szóval a szokásos körök után (levetkőzés - zuhany - tisztálkodás - vissza a szobába) ott álltam kisgatyában, ő meg készen, hogy szerepjátékozzunk egyet, de elég megszeppent voltam, ami nem jellemző rám, így inkább elkezdtem simogatni, és csókolóztunk. És a csókja nagyon kellemes, finom, barátnős volt.
    Egy ideig csókolóztunk, majd a kezem a rövidszoknya alá tévedt, ahol meglepetésemre nem találkozott bugyival, egyből a puniját simogattam. Nagyon lázba hozott, gyorsan hanyatt is fektettem, es elkezdtem kényeztetni.
    Láthatóan, és hallhatóan élvezte, sok ó ba..meg volt. Elég sokáig csináltuk, mint utólag elmondta, mindig csúcsra vittem, és a tetején pózt váltott a nyelvem, így kb 30 percen át a csúcson lavírozott. Kis kézi rásegítés után csúcsra is került, majd további apró simogatások, és én következtem.
    A lábam közé térdepelt, es fantasztikus franciát kaptam, nem is bírtam sokáig olyan jól csinálta, mind a szájában kötött ki, minden apró cseppet le is nyelt, hagyott lenyugodni teljesen.
    Majd egymáshoz bújtunk, es beszélgettünk, ami nagyon jól esett. cirógattam a hátát, éreztem a mellét a melkasomon, és a combomra rácuppanva a még lucskos punciját.
  • Elszámolás:

    Előre történt, korrekt módon jelezte
  • Összkép:

    Számomra nagyon kellemes, és nagyon-nagyon barátnős talázkozás volt, szerintem pont mind a ketten hasonlóra voltunk kiéhezve, normális barátnős együttlétre, és nem durva - lepedőakrobata mutatványokra.
    Nagyon szépen köszönöm a fantasztikus élményt! Folyt.köv.
Happy Massage