• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kellemes megnyerő hang. Készségesen tájékoztatott a lehetőségekről. Találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Címet kaptam. A kódot érkezésem jelzésekor kaptam meg a megfelelő emelettel együtt.
  • Megközelítés:

    Rendőr palotától 300 méterre van . Könnyű megközelítés , parkolásra érdemes időt szánni .
  • Helyszín:

    Teljesen új építésű ház . A lakás maximálisan megfelelő és nagyon tiszta . Van egy mozgó szobadísz is négy lábbal és sok kedvességgel !
  • Lány külseje:

    Sajnos nem tudom zongorázni a különbséget a fotók és a valóság között , ha tudnám én lennék a világ legjobb zongoristája ! Élőben sokkal ,de sokkal jobban néz ki ! Amikor megláttam először a Baywatch ugrott be , hogy ott vannak ennyire formás ,tökéletes nők .
  • Action:

    Nagyon közvetlen , kimondottan jó beszélgető partner , kicsit el is beszélgettük az időt . De azért egy idő után a fürdő felé vettem az irányt, majd a gyors felfrissülés után már a hálóban találtuk magunkat.
    Csókolózva (rendes, nyelves csókra kell itt gondolni) öleltük egymást, majd lassan megszabadítottam a melltartótól, a harisnyatartót és a hozzá passzoló combfixet rajta hagytam. Óvatosan hanyatt fektettem és lassan egyre lejjebb haladva szép kis kelyhecskéje felé vettem az irányt, majd belekezdtem a kényeztetésébe, amit apró, kéjes sóhajok formájában nyugtázott. Hosszas tevékenységem nem engedte befejezni, mert ő akarta kézbe (szájba venni a dolgok menetét, amit én megadóan hagytam is, így elnyújtózva csodáltam, ahogy szájacskájában eltűnik meredező falloszom, miközben fel-fel néz rám elbűvölő szemeivel. Talán mondanom sem kell, hogy viszonylag hamar gumiért könyörögtem, amit ügyesen rámhelyezett, majd kérésemnek megfelelően popsiját felém tolva felkínálta magát a belátásom szerinti rosszalkodásra. Kiéhezetten, de durvaság nélkül vettettem rá magam, hátulról hatoltam belé, majd a kedvenc pózomba helyezkedve folytattam - beszámolóimat rendszeres olvasó kollégák tudják már, hogy ezt "szumós állásnak" szoktam aposztrofálni. A formás cicik markolászása és az egyre gyorsuló tempóm végül meghozta korán érő gyümölcsét és önfeledt orgazmussal jutalmazta ezt.
    Miután megszabadított a gumitól és megtisztogatott, elmentem egy gyors felfrissülést nyújtó tusolásra, ő is elvonult egy rövid tisztálkodásra, majd ismét hosszan beszélgettünk egymás mellé heveredve az ágyon. Próbáltam elég időt nyerni az ezredesnek a regenerálódásra, de amikor elkezdett érdeklődni a következő menet iránt, nem mondhattam nemet.
    Egy 69-es felállással reméltem egy kis időt nyerni a teljes újratöltésre, de esélyem nem volt: hathatós franciatudással varázsolt ismét keményre, közben élvezettel nyalogattam csodás kis punciját. hosszan hagytam ezt a felállást, majd ismét jött a gumi.
    Most ráhagytam a pozitúra választásának lehetőségét, és ő először lovaglást kezdeményezett, majd inkább missziben óhajtotta befogadni az érte epekedő ezredesem. Elég sokáig áldoztunk így az erotika oltárán, majd ismét hátulról szerettem volna ostromolni - immár normál kutyusban. Szétvetett combokkal, kitolt popsival várta a kelyhecskéjébe hatoló bájdorongom, amit nem is tagadtam meg tőle. Popsijába kapaszkodva gyors - talán túl gyors - tempót kezdeményeztem, és egy apró véletlen mozdulatnál kicsit elügyetlenkedtem a dolgot: kicsit meghajlott a vértől duzzadt hímtagom. Abszolút az én hibám volt, kicsit le is lombozta az ezredes kedvét a további bevetéstől, de mesterien megoldotta a helyzetet: hanyattfekvésbe parancsolt, majd hosszas és aktív franciatudással vette el az ezredes kedvét bármiféle dezertálástól. Olyan átéléssel és fáradhatatlan odaadással ápolgatta, hogy a végén meg is lett az eredménye, a teljes tárat szájacskájába ürítettem. Hagyta, hogy lenyugodjanak a kedélyek ágyéktájt, addig végig rajtam tartotta ajkait, majd diszkréten megszabadult a kilőtt lövedéktől. Pihegve feküdtem még egy darabig és persze folytattuk a beszélgetést, majd elmentem ismét tusolni.
    Visszaérve lopva az órára pislantottam, és már csak 20 perc maradt az időmből. ennyi idő alatt nem tudtam volna ismét harcrakész lenni, úgyhogy inkább tovább csevegtünk az időnk fennmaradó részében.
    Végül eljött a búcsú ideje is: feltöltődve, könnyed léptekkel távoztam, miután búcsúcsókot leheltünk egymás ajkaira.
  • Elszámolás:

    Vagy mikor érkeztem vagy zuhanyzás előtt adtam oda , nem is tudom , annyira máshol járt a fejem !
  • Összkép:

    Kiemelkedően intelligens , nagyon jó kommunikációs készséggel megáldott szuper Nő ! Isten szerető és nagyon jó a humora !
Happy Massage