1715182610Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2022-05-12
  • Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága! Köszönöm szépen a kedves szavakat.🤗
    Örülök hogy jól érezted magad velem.😊
    Szeretettel várlak vissza.😊 Csók💝

  • Egyeztetés:

    De vártam ezt a napot is hát elérkezett. Viberen írtam majd hívtam is, gondolom kiváncsi az ember hangjára megbeszéltük az időpontot délutánra majd viberen szólt hogy előtte egy órával biztos ami biztos egy megerősítést vár. Semmi gond ezen már ne múljon. Könnyen elértem, fiatal, kedves, határozott hang. Inkább a reggeli időpontokat preferálom de már annyira akartam őt, annyira tele voltam nem érdekelt csak csináljuk.
  • Megközelítés:

    A 13. kerület, marina part egyik ismert és szép utcája, új építésű panel lakása.Én autóval mentem amit tudni kell hogy fizetős de nem vészes. Tömegközlekedésről nem tudok. Nem tudom miért de szeretem ezt a környéket bár nem itt lakom gondoltam megjegyzem.
  • Helyszín:

    Nem lakás vásárlás miatt mentem de mit ne mondjak elfogadnám sajátnak, és persze Dominikát is így együtt. 2 szoba nagy nappalis fürdős a tetthely. Az egyik szobában csináltuk a kellemeset ahol nagy és kényelmes ágy várt minket. Van kis éjjeliszekrény és egy fotel a ruháknak. Ágyon már bekészítve 2 friss és illatos törölköző meg egy ferrero. Fürdő irányba mentem ahol jól át mostam izzadt testem mert ugye 28 fok van. Tusfürdöből van vagy 8 darab lehet választani rendesen. Szájvizek is vannak ezt nem használtam nem dohányzom és mostam is fogat otthon előtte. Fürdőből ki és elindult a buli.
  • Lány külseje:

    Kompletten úgy ahogy van tökéletes de ezt ő tudja is jól magáról. Arca erotikus kisugárzású, test szinten, popsi nagyon markolnivaló, cicikkel is el lennék. Mint barátnő,feleség elfogadnám dehát ugye ahogy írtam melyik férfi nem?! Tetoválásai nincsenek de nem is akar a jövőben sem, szép teste van anélkül is. Gyorsan megbarátkoztunk nem az a rosszindulatú, lehúzos fajta.
  • Action:

    Ahogy kijöttem még át töröltem magam majd bejött a szobába. Kék melltartó, kék tanga igen itt én fogom ki csomagolni őt. Először a tanga, popsi ellenőrzés tökéletes majd kérdezte és melltartóm leveszed? Megfordult és azonnal cselekedtem is hozzáteszem nem sok melltartót szedtem le de gyorsan megoldottam főleg sötétben. Csókolozás, popsi markolás mert muszáj, ujjazás is, közben ő is kényeztet huzogatja, simogatja odalent és így már álló helyzetbe is tett. Ágyra fel kutyus én az ágy szélén és megkérdezte mintha nemet erre lehetne mondani megpuszilhatom? Igazából ebből egy olyan natúr mélytorkos franciát kaptam hogy remegtem de úgy mindenem. Mondom oké, tudta jól mire vágyom. Akartam szólni hogy hadd viszonozzam de tudta és megkérdezte szeretnél belenyalni? Lábat szét azonnal neki is láttam szó nélkül. Dehogy mondanék nemet nem vagyok én hülye. Nyaltam is rendesen. Utána vissza hátamra feküdtem és folytatta a kényeztetetést natúrosan közben a tükörben néztem fél oldalt ezt ne hagyja ki senki. Gumi fel gyorsan es szakszerűen majd beleült pontosabban guggolva dugatta magát. Ezt nézni itt már teljesen kész voltam, egész gyorsan rá csatlakozott a farkamra, befogadta könnyedén. Majd magamra húztam teljesen és úgy löveltem teli, szép adag jött ki, meg ő is megjegyezte. Takarítás, mosakodás majd vissza a szobába. Igazából úgy terveztem a második menetet a szájába lövöm de annyira finom pinája van képtelenség volt nekem. Szokásos beszélgetés az életünkről, hétköznapok, múlt és a többi. Közben simogatások, érintések, ekkora úgy éreztem kezdjük. Natúr franciával kezdett amit ismét a tükörből néztem mert a haja takarta az akciót de még mindig nagyon adta. Gumi újra fel most azonban háttal guggolva csináltuk ami nem is olyan rossz. Kezét hátra tettem úgy dugtam ilyet csak pornó filmekben láthattam. Kutyusba váltás ahol elég szép nyögéseket sikerült ki adnunk. Olyan jó volt hallani istenem. A végső póz a misszi aminek a végén hatalmas élvezés koronázta. A tervem hogy szájába élvezem nem sikerült. Nem szeretem ezt a pozíciót de vele isteni jó. Ahogy járt ki és be a farkam,a csattogás, alkalmazkodó a puncija, nem kell félni. Fürdés, öltözés majd irány el. DE (és itt jött le a korrektség) rám szólt hogy ne menj még, van még időm ,masszázst esetleg? Persze, végülis miért ne. Közben a szokásos beszélgetés az mindennapokról. És itt már sajnos lejárt az idő, menni kellett. Elindulás előtt kínált üdítővel de inkább a hideg csapvizet választottam. Voltak még csokik ferrero, mercy de nem vagyok édes szájú.
  • Elszámolás:

    Ugye az órás programban benne van a szájba élvezés mint extra. Semmi mást nem kértem így volt tökéletes, barátnős szeretkezés. Pénzt előre kiraktam ami a fürdésem után el is tűnt amúgy meg szó sem volt róla. Összeségében amit kiírt azt tényleg vállalja és szereti is.
  • Összkép:

    Nem mutattam ki de mikor elbúcsúztunk egymástól a szívem szakadt meg. Ritkán éreztem már ilyet.El köszönésnél szájra csók majd mondta vár máskor is szívesen. Gondolom nem mindenkinek mondja. Dominika könnyen megszerethető és nehezen felejthető. Próbál és szeretne bevezetni a közös álomvilágába kérdés hogy vele tartasz. Én igent mondtam és nem bántam meg. Barátnős a szex vele, érzéki és finom picit vad de nem nagyon. Figyelmes, odaadó legalábbis velem szemben. Van még pár pozíció amik kipróbálásra várnak szóval én még fogok menni.
Happy Massage