• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Miután nézegettem a képeit hamar dűlőre jutottam magamban , ez a nő kell nekem . Már tárcsáztam is ,csing , csing és egy gyönyörű hang vette fel . Hamar megbeszéltünk mindent amit kellet .
  • Megközelítés:

    Marina parton találtam meg ! :) Könnyen oda jutottam .
  • Helyszín:

    Lakás teljesen jól felszerelt és jó kialakítású ,nagyon nem vizslattam ,már hogy a lakást !
  • Lány külseje:

    Élőben látni sokkal jobb mint a fotókon , pedig az sem semmi . Gyönyörű modell alkatú nagyon szép karakteres arcú démonka Demóna . Első látásra levett a lábamról !
  • Action:

    Az ágyra heveredve hamar megszabadultunk a kis tangától, nyalni-falni kezdtem a kis punciját, meglepően heves vérmérsékletű lány, imádta, élvezte, hamar el is ment. Ezt követően ő vett kezelésbe és a szájába, ügyes, tehetséges mutatványsorozat volt, sok nyállal és picit lágyan, de amikor kértem, akkor erősített a mozdulatokon. Amikor már nagyon benne akartam lenni - tudtam, hogy a szűk és nagyon izmos, de könnyen táguló hüvelyében még jobb lesz -, akkor gumit kértem. Csodás lovaglásba kezdett a kis heves, óvatosságra intettem, nehogy gyorsan végezzünk, ölbe kaptam és az ágy mellett állva dugtam egy kicsit, majd ledöntöttem és misszionáriusban pumpáltam, ekkor szinte könyörgött, hogy forduljunk doggyba, mert az a kedvence, nem is lett volna ellenemre, de volt egy pillanat, ahonnan már nem volt visszaút, ráadásul, éppen ekkor akart megfordulni, így félig benne, félig a markomban ért a vég. Kis szünet után Ani újra franciázni kezdett, kértem, hogy forduljunk 69-be, nagyszerű volt a látvány és a komplex érzés, főleg, hogy megint sóhajtozni, majd remegni kezdett, kisvártatva elélvezett, én viszont újra dugni akartam, meg is lovagolt újra, sok tervem volt a második körre, de pillanatok alatt kifacsart... Az agyam és a szemem még mindig kívánta és volt még negyedóránk, hanyatt feküdt előttem kéjes terpeszben azzal a finom kis puncijával, "azt csinálsz velem, amit akarsz" nézéssel és én elkezdtem simogatni, közben a farkamat verni. Arra esély nem volt, hogy ilyen rövid időn belül harmadjára is képes legyek valamire, ő viszont komolyan vette a játékot és ahogy egyre vadabbul ujjaztam, egyre hevesebben dörzsölte a csiklóját - roppant izgató volt, s bár ezúttal már csak szemmel tettem magamévá, ő újra a csúcsra jutott.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le az asztalra , ott is maradt a végéig, kellemes kalandban volt részem, elégedetten távoztam
  • Összkép:

    Minden szinten szinte minden , szuper nő ! Sokáig a fejembe lesz , de lehet ,hogy hamarabb visszamegyek hozzá.
Happy Massage