• NINA

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Délelőtt hívtam fel, egyből felvette és tájékoztatott a lehetőségekről. Meg is beszéltünk egy délutáni idő pontot. Kora délután mégegyszer meg kellet erősítenem a találkozót.
 • Megközelítés:

  A cím egyértelmű, a Kondorosi lakóházról van szó, a közelben nem mindig lehet szabad parkolót találni, nekem most szerencsém volt. A tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
 • Helyszín:

  A lakásban hárman vannak, amikor náluk voltam minden lánynál voltak. Dominika meg is jegyezte, hogy nem engedné hogy egy helyen 2-nél több lány dolgozzon. Fürdő megfelelő volt, viszont minden csupa víz volt, de ez nem is csoda hiszen egyszerre 3 vendég is volt. Szájvíz, tusfürdők kivánnak készítve. Nagyon odafigyelt, így nem is találkoztam senkivel. Bocsánat a kifejezésére, de nekem végig az a tipikus kupleráj feelingem volt a hellyel kapcsolatosan, engem ez mondjuk nem különösebben zavart.
 • Lány külseje:

  Pont mint a képeken, egy vékony, magas lányról van szó. Az a tipikus vidéki kiscsaj. A külselyével nem volt probléma, viszont elől hiányzott egy foga, ami nem gond, nekem is volt olyan hogy pár hétig nem volt fogam, csak gondoltam leírom.
 • Action:

  Már nagyon kanosan érkeztem a helyszínre, gondoltam is hogy nem lesz hosszú az első menet. Fürdőből visszatérve kis simogatás, puszik majd gumi fel különösebb előjáték nélkül megkértem, hogy üljön bele. Jól mozgott gyakorlatilag 2 perc alatt telelőttem a gumit. Ezután kaptam egy simogatő hátmasszázst, majd kértem hogy a kezével állítsa hadrendbe az ezredest, ez pillanatok alatt megtörtént, majd kértem egy kis gumis franciát, amire már nem igazán emlékszem, de egy átlagosnak mondanám. Ezután megkértem, hogy feküdjön hasra, megmarkolásztam a fenekét és egy határozott mozdulattal behatoltam a puncijába. Az elején nagyon szülnek éreztem, viszont szépen kitágult és benedvesedett, szóval lehetett neki rendesen tolni. Rendesen meg is jött a hangja. Az nem én voltam az utolsó vendég, szegénykém látszott, hogy nagyon fáradt, de tisztességesen helyt állt. A popsijába szerettem volna az ujjamat berakni, de nem engedte, korábban a telefonon volt szó a popsiról, de a helyszínen már nem igazán akarta így nem is erőltettem a dolgot, akkorra már igen csak megdolgozhatták a popsiját. A végét kutyus a fejeztük be tolta rám rendesen magát, majd végül megint hatalmasat élveztem. Maradt még 15 percem a végén, igazából nem vágytam semmire, meg nem is akartam már, meg volt is más programom délutánra szóval leléptem.
 • Elszámolás:

  Extrát nem vettem igénybe, popsi szájba és arcra élvezés az extra. Az elején elkérte a telefonba megbeszélt rózsacsokrot.
 • Összkép:

  Összességében jól éreztem magamat, amit szerettem volna azt mefkaptam, nem maradt bennem hiányérzet
Happy Massage