• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta fontolgattam a hívást , de valahogy mindig más került előtérbe , de most végre összejött szerencsére . Nagyon laza hangú csaj vette fel a telefont , már ez bejött.
  • Megközelítés:

    Az a legnehezebb , már hogy parkolás szempontjából , rá kell szánni időt .
  • Helyszín:

    Régi bérház , mondjuk ott csak az van , lakáshoz pár lépcső vezet fel . Ajtók fogtak meg leginkább a lakásba , mindegyiknek félköríves a teteje . Ilyet már nem nagyon látni . Egyéb iránt a lakás talán csak erre a célra van kialakítva , elég puritán .
  • Lány külseje:

    Vékony ,nagyon izgalmas barna szemű lány , mérhetetlen szexuális kisugárzással .
  • Action:

    Zuhany után egy kicsit puszilgattam derekát fenekét, majd megvált a textiltől , én meg a törölközőtől, és iszonyat komoly franciába kezdett az ágy mellett térdelve, ezt a mélytorkos köpködős bőnyálas franciát nem bírtam volna sokáig, ezért én következtem a kényeztetésben, amit nagyon jól fogadott, nyelvcsapkodásaimnak eredménye lett, egyre jobban kezdett benedvesedni, egy ujjam szépen lassan becsúsztattam után jött a második is, amíg szintén jó hangok kisértek, amikor rátértem a popsijára jöttek az igazán kéjes hangok, pár perc után zihált egy jót, majd kértem a gumit, missziben egymást átkarolva és igazi nyelves csókokkal döngettünk az ágyon, majd ágy szélére térdelt, hátulról folytattuk a témát, amikor átkértem magam popsiba , sajnos valamiért (az én hibámból lankadásriadó miatt) ezt a tevékenységet félbehagytuk, majd gumi eltávolítás után, 3 perc alatt kőkeményre sikerült varázs franciáznia az amúgy 50%-os áruló lompost, hisz ilyen hülye csak én lehetek, de sebaj hisz , mindent megtett hogy finom popsijába kerüljünk, új gumi fel és hajrá, szűk popsija szép lassan megnyílt előttem és befogadott, amitől az amúgy is pattanásig feszült hímtagom 10 perc popsi után már nem bírta tovább, az ágy szélén ült és az arcára céloztam, ami végül áll, váll, nyak, cicik, has, comb, térd lett! De hatalmas pirospont hogy hajra és szembe nem ment, többször is bekapta közben míg várta az öntözést,és miután minden csepp távozott( úgy éreztem nincs több) ismét a szájába vette és hol teljesen tövig, hol brutális vákumot generálva képszakadást okozott, hozott hideg ásványvizet mert látta hogy KO, majd letörölgettük magunkat? Vagy fordítva, mindegy is, pihiként egy kis beszéd laza masszázs, majd időnk vége előtt kértem egy franciát amitől behorpadt a homlokom, begörcsölt a combom vádlim mindenem, majd mikor ismét láttam hogy ajkai közt tövig eltűnök, jöttek a srácok, de nem találkoztam velük azóta sem!Kis beszélgetés, zuhany aztán ölelés csók és viszlát .
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor adtam át a tiszteletdíjat !
  • Összkép:

    Korrekt, most találkoztunk első alkalommal, de bízom benne hogy nem utolsó alkalommal, ha lesz időnk akkor később találkozunk még!
Happy Massage