• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefoni egyeztetés könnyen ment. Nem vele beszéltem, de rövid és érthető felvilágosítást kaptam. Másnapra gond nélkül tudtunk időpontot egyeztetni. Tárgynapi rövid SMS visszajelzést ajánlottak, de nem volt feltétel.
  • Megközelítés:

    Marina Part, közösségi közlekedés kiváló, öt perc séta. Én kocsival mentem, parkolás problémamentes, de fizetős. Este biztosan zűrös. Cím hatalmas betűkkel a házfalon, GPS korrekt.
  • Helyszín:

    Tiszta, kulturált, barátságos. Fürdő kád, de van minden szükséges. Tetthely kényelmes matrac, tiszta egyszer használatos orvosi cellulóz lepedővel vagy legalább is én annak láttam. Teljesen rendben.
  • Lány külseje:

    A top ötben. Nyugati szláv nagyon vonzó és tiszta arc. Természetes szőkének tűnt. Magas lány, nagyon aranyos és vonzó alakkal, gyönyörű szolizott bőrrel. Tetko csak egy elhanyagolható pici, semmi zavaró. Természetes kedvesség árad belőle, semmi mesterkéltség. Minden adat stimmel, talán 2 centivel magasabb.
  • Erotikus masszázs:

    Hason fekve kezdtünk. Felső lekerült, alsó maradt, de nem is volt rá igényem. Ha szólok, biztosan leveszi azt is. Választani lehet olaj és krém között, én az olajat szeretem. Finom, kellemes középerős simogatás masszázst kaptam mintegy fél órában. Szépen lehetett vele beszélgetni, nagyon baráti csevegés alakult ki az élet általános dolgairól és az eddigi tapasztalatairól. Erotika minimális, egy egy comb belső simi, de ennyi.
    Fordulást megbeszéltük és kaptam így is egy masszázst a combjaimra. Lehett simizni, nézelődni, de nem többet. Csúszkát nem ajánlott, én sem erőltettem. Ha kérem, valószínűleg kaptam volna de mivel nagyon kezdő, lehet az ellenkezője is.
    Tisztáztuk a levezetését. Egyértelműen csak óvszeres francia van, nincs alku.
  • Levezetés:

    Tehát miután egyértelművé vált, hogy óvszeres francia az egyetlen opció, inkább az esztétikum élvezetet helyeztem előtérbe és kézi levezetését kertem. Ennek az előnye, hogy közben rád néz, mosolyog stb. Átlagos kézügyességgel elég hamar végem lett. Erről nem lehet többet írni, mert tényleg semmi extra élményt sem adott, de meglepően jó volt. Ennyi.
  • Elszámolás:

    Utólag, előtte szoba sem került. Pont annyi szál virág, amennyiről tájékoztattak. Diszkréten a váza mellé került.
  • Összkép:

    Nagyon nagyon szép és normális lány, csak természetes kisugárzással. Ha marad, akkor lehet az erotikán javítgatni. Addig az esztétika uralja a terepet. Nem kizárt, hogy visszamegyek, remélem, hogy idővel tökéletesedik az élmény. Szerintem reményteljes, nagyszerű adottságokkal.
Happy Massage