• Heni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Oldalon figyeltem fel a hirdetésére. A képek ismerosek voltak. Igy hívtam telefonon, először csak érdeklődés szempontból. Pár nappal később újra hívtam akkor már hosszabban beszélgettünk, és igy már mindkettőnk számára világos volt, hogy régi ismerősök vagyunk egymásnak. Már kötetlenül beszélgettünk. Mai nap újra hívtam és egyeztettünk idopontot. Könnyen egyszerűen ment minden.
  • Megközelítés:

    Egész nap jöttem mentem. Ahogy közeledett a randink megbeszélt időpontja láttam ,hogy nem érek oda időben. Ezt természetesen telefonon jeleztem is vendeglatom felé. Igy hát a sietesben megmondom őszintén nem volt időm tökéletesen figyelni tomegkozledesi járművekre. Forgalmas ponton helyezkedik el. Én mivel jeleztem késni fogok nem szerettem volna sokat így autóval érkeztem. Gps segítségével mivel a pontos cím számomra még új volt. Régi ismerős de nem itt fogadott régen. Gps pontosan az épület bejáratig navigal. Parkolot találtam könnyen esti időben. Pár lépésre
    voltam pontos címtől. Parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Új cím. Új helyszín. Régi ismerős, a lakás teljes mértékben idealis. Nem lakberedezokent érkeztem igy amit láttam belőle tökéletes. Rend tisztaság. Fürdő kádas megoldás zuhanyzóval túsfürdő választék is elegendő volt. Szajviz műanyag poharak, mentolos cukorka aki azt szereti vagy részesíti előnybe.
  • Lány külseje:

    Ismerősök vagyunk egymásnak igy különös meglepetés nem ért. A képeknek teljes mértékben megfelelő. Vonzó dekoratív csinos Nő. Jól emlékszem piros együttes melltartó és bugyiban fogadott. Nagyon sexy volt. Arckitakarastol sem kell tartani szerintem nagyon kedves és szép arca van. Mosolya csábító. Számomra nagyon tetszik.
  • Erotikus masszázs:

    Kedvesen bekisert a szobába ami tágas, amennyire megfigyeltem ,mert hát rég nem látott, vendeglatom látványa jobban izgatott a látványa. Szobában masszázs pad tatamin és kanapé található amire kényelmesen lehet pakolni ruhákat. Jól láttam szoba inas is segítségünkre lehet. Na szóval váltottunk egy két mondatot, közben vetkoztem és kaptam egy puha illatos törülközőt is. Au út porát lemosva magamról ,tértem vissza kedves gyönyörű vendeglatomhoz. Itt kényelmesen elhelyezkedtem hasra a taramin. Kozben Heni is csatlakozott hozzám de már meztelenül tette mind ezt. Igy kezdett el krémmel masszírozni a labaimtol indilva fölfelé. Régen találkoztunk igy közben nagyon kellemesen elbeszelgettünk egymassal. Közben persze nem tetlenkedett már a hatamat gyurta masszirozta. Mind ezt rám ülve tette igy érezhettem meleg punciját a fenekemen, kellemes és vagy fokozó élmény volt.
  • Levezetés:

    Ahogy a hátammal és karjaimmal is végzett kérte forduljak meg. Jön a kellemesebb része a randinknak. Nem is kelett 2x kérnie már a hátamon is feküdtem. Heni finoman lágyan elkezdett simogatni, belértve a velem egykorút is. Jól emlékszem kaptam finom puszikat, és haladt szépen lefelé. Nem tamadta le egyből a velem egykorút, szépen körbejarta finom puszik kíséretében a combob belső részén. Nagyon finom kellemes volt, lassan haladt a barátom felé szájjal közben kézzel is finoman izgatta. Először a zsákos reszt kenyeztette finoman után lassan erzekien már a szájába is vette. Finom erzeki a francia leckét kaptam. Becsukott szemmel élveztem az egész tevékenységet. Kértem is hogy szeretném én is egy kicsit kényeztetni gyönyörű testét. Igy hát helycseres támadás történt. En kerekedtem fölül és nyakatol indulva finom puszikkal indultam vándor útra. Persze meg is pihentem gyönyörű kerek melleknel. Amik nagyon nagyon jól reagálnak a finom nyelvhstekra kenyeztetesre. Kicsit itt is elidoztem hol jobb hol baloldalon. Lassan szépen haladva azért szerettem volna célba érni igy tovább indulva nem időt húzva célba értem. És finoman elkezdtem környékét kényeztetni. Gyönyörű puha puncija van ,ami szintén nagyon jól reagál a finom kenyeztetesre. Igy hát tuzetesebben neki is kezdtem. Jott is a várva vart reakció kis idő múlva, és azt kísérte rögtön utána a remegés megfeszules és élvezet. Ezt többször is eljatszottuk érzésem nem csal. Elrepult az idő igy az én kenyeztetesemre kevesebb idő jutott. Heni kezelesbe is vett újra mivel számomra kicsivel hosszabb idő szükséges igy ez most nem sikerült számomra. De nem voltam elkeseredve megbeszeltuk következő alkalommal több időt szentelunk rám.
  • Elszámolás:

    Az extrákat nem figyeltem. Meg egyáltalán nemtudom hogy vannak e? Heninel nem kell extrákat igénybe venni. Ő maga extra. Kedvessegevel ,hozaállasaval kisugsrzasaval. Teljesen korrekt kedves vendéglátó.
  • Összkép:

    Annak ellenére hogy most én lemaradtam egy hajszállal a vegkifejletről. Teljes mértékben elegedetten távoztam. Csalódás mentesen. Hiszen tudom következő alkalommal én kerülök középpontba. Egyáltalán nem vagyok csalodott, sőt örülök, hogy újra visszatért közénk. Biztosan visszaterek hozzá.
Happy Massage