• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed.😊 Örülök hogy jól érezted magad velem és úgyszintén veled.🤗 Remélem legközelebb is felfedezhetjük egymás porcikáit.😘
    Várlak vissza nagy szeretettel.🤗 Csók💝

  • Egyeztetés:

    Már többször szerettem volna eljutni hozzá, de sajnos nem volt szabad időpontja a kiszemelt napokon. Tanulság 1-2 napra előre szinte lehetetlen időpontot kapni. Így 1 hétre előre sikerült időpontot egyeztetni Viber-en. Az időpont lefixálása után még beszéltünk telefonon is. Telefonon nem könnyű elérni, ezért ajánlom a Vibrert mindenkinek. Kért még egy aznapi megerősítést, így minden jól ment.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, ismert környéken, új építésű lakás. Autóval a parkolás elég egyszerű, a fizetős övezet nem különösebben drága.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett. A szoba kissé be volt sötétítve, kellemes zene szólt. Az ágyon kikészítve kicsi, nagy törölköző, valamint egy üdvözlő édesség. A fürdő is a lakás többi részének rendezettségét hordozza.
  • Lány külseje:

    Eszméletlenül szép arcú és alakú lány Dominika. Végtelenül kedves és nagyon szexi. A piros kis szettjében várt, amiben kiemelkedett brutális popsija.
  • Action:

    Megérkezve vízzel kínált, és míg ő intézte eme igényemet, addig én elmentem fürödni. Én érkeztem vissza előbb a szobába, majd ő is csatlakozott. Simogatva, csókolgatva megszabadultunk a melltartótól és kicsit az ikreket is izgatni kezdtem. Érzékenyek, de szívni nem ér őket. Eközben Dominika az ágyra térdepelt szemből és elkezdődött egy nagyon kellemes francia óra. Mivel én is szerettem volna megkóstolni, így előbb csak én, majd 69-re váltva kölcsönösen kényeztettük egymást. A hangokból ítélve tetszett neki, de célt nem ért a ténykedésem. Közben néhány csók is elcsattant, de ezek inkább lágy szájra puszik voltak. (nagyon jó húsos puha ajkai vannak) Végső megállóként visszatértünk a csak engem való kényeztetéshez és innen már nem is szerettem volna továbblépni, a lecke végén az utódokat Dominika szájába lőttem. Szépen megvárta míg lenyugszom és szilváiba csomagolta a végterméket. Megjegyezte, hogy jó kis adag volt. :)

    Szünetben kaptam egy kellemes hátmasszázst, mely közben jól elbeszélgettünk.

    A második körre felkészülvén újra elővette isteni franciáját és hadrendbe állított. Gumi húzás után lovaglóban kezdünk. Fantasztikus csípő mozgása van, így élvezkedtem egy keveset. A kedvence következett, mely nem más mint a kutyus. Popsiját feltolva mellkasát lenyomva az ágyra tettem magamévá a tükörrel szemben. Kissé próbáltam óvatosabb lenni, mert mint kiderült, kicsit vastag voltam neki. Ezért nem így, hanem misszibe terveztem a befejezést. A váltás után hol lassabban, hol gyorsabban ténykedtem, mely közben néhányszor csókra hívtak az ajkai, így nem állhattam ellen. :) Ebben a pozícióban maradva rágyorsítva ért a vég, és a gumiba durrantottam. Azt mondta neki is nagyon jó volt, melyet a hangok is igyekeztek alátámasztani. Pici beszélgetés és összebújás után még elmentem egy zuhanyra és felöltözés után elbúcsúztunk egymástól. (addig ő hozott még egy pohár vizet) Biztatott, hogy látogassam meg legközelebb is.
  • Elszámolás:

    A telefonban említette, hogy kicsit átalakultak a vállalásai és csokor összetétele is. A NFVSZ 1 órában bekerült az alapba és a lenyelés kikerült a repertoárból. Így az egy óra a régi extrákkal növelt lett. Érkezésemkor a komódra helyeztem, mely a fürdésem alatt el is tűnt, nem is esett szó róla egy másodpercig sem.
  • Összkép:

    Dominika nagyon kedves és eszeveszett szexi és gyönyörű csaj. Egy igazi barátnő feeling-es együttlétben lehet része annak aki meglátogatja. Magam részéről még remélem találkozhatok vele.
Happy Massage