• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed.😊 Nagyon jól megfogalmaztad a randinkat tetszik.😘 Örülök hogy jól érezhettük magunkat egymással. 🤗
    Várlak vissza nagy szeretettel. 😊 Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Dominikának visszajárós vendége vagyok,jól ismerjük már egymást.Ezt a randit sms-ben egyeztettük le egy héttel a találkozónk előtt.
    A randevúnk napjának reggelén küldtem neki egy megerősítést,melyre nem sokkal később jött is a válasz,hogy nagy-nagy szeretettel vár.
  • Megközelítés:

    13.kerület,örök nagy kedvencem a Marina part.Bőven idő előtt megérkeztem,s miután a bejárattal szemben leparkoltam volt lehetőségem a napsütéses időben egy kellemes sétát tenni a Duna parton.
  • Helyszín:

    Kellemes kis lakás melynek bal szegletét biztosítja Dominika a vendégek fogadására.A nappali a folyosóról tárul elénk így azt is szemügyre lehet venni,ám Dominika sokkal szemrevalóbb,mint maga a lakás.
    Szóval a nappalitól balra eső szobában amolyan félhomály fogadja a vendéget,halk zenével és világító golyóbisokkal,illatgyertyákkal a komódon.
    Nagy franciaágy amin a szépen összehajtogatott törcsi velcome csokival.Az ágy mellett egy fotel a ruhák lepakolására,a fotel mellett a sarokban pedig egy nagy tükrös szekrény.
    Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel,tusfürdőkkel és a legutóbbi látogatásom óta egy új tusolófejjel lehet zuhanyozni ami mindenféle színt világít.
  • Lány külseje:

    Minden egyes találkozónkra más-más szexi fehérneműbe bújik és ez alól nem volt kivétel a mostani sem.
    Egy kék melltartó és dupla pántos tanga együttesében fogadott mellyel teljes mértékben elkápráztatott.Kecses nyakát egy vékony fekete szalag ékesítette,friss,illatos hajzuhataggal a vállain.Ami talán állandó fogadószett tartozékának tekinthető az nem más,mint a fekete necc combfixe.
    Gyönyörű Barbie arc,csókra éhes száj és nagy fekete szempillák.Tenyérbe illő cicik,feszes,lapos has,szexi hosszú lábak és rendkívül formás popsi.
  • Action:

    Dominika széles mosollyal és két hatalmas puszival fogadott amint a lakásba léptem.Viccesen megjegyezte,hogy bizony régen látott már(nincs egész két hónapja).
    Átadtam neki egy csomagot,melybe mindenféle földi jót pakoltam számára.Nagyon örült neki,s hálája jeléül szorosan magához ölelt.

    Együtt mentünk be a szobába,gyorsan levetkőztem és magamhoz véve a törcsiket elmentem egy gyors fürcsire.A törölközőkre helyezett ajándék csokimat a ruháimra tettem.
    Igyekeztem vissza,mert nagyon felizgatott a kék fehérnemű szettben,nem győztem őt dicsérni.Elmondta,hogy jelenleg pont ez a kedvenc fehérneműje ami számomra teli találat volt,ám nem hagytam rajta sokáig.

    Állva csókolózni kezdtünk mialatt végig simogattam a testét.Háttal fordítottam és kipattintottam a melltartóját,majd azonnal le is térdeltem,mert nem bírtam tovább türtőztetni magam annyira csábított a tangás popsija.Alaposan meggyúrogattam és finoman,de határozottam harapdálni kezdtem.Egyszer csak felsóhajtott és beleborzongott Dominika,azt mondta még a hideg is kirázta őt.Lerántottam a tangáját,majd felálltam és farkamat behelyeztem a popsigerezdek közé.Karjai alatt átnyúlva rámarkoltam a melleire és masszíroztam miközben farkammal a popsiját dörgöltem.

    Valahogyan az ágyhoz keveredtünk,ő felmászott rá és térdre ereszkedve bekapta a farkam.Én az ágy előtt álltam és a tükörből néztem ahogy franciázik nekem.Francia tudása kiemelkedő,minden apró részletre kiterjed.Szopogatja a makkot,végignyalja teljes hosszában,zacsit és a golyókat a szájába veszi,mélytorkos elemekkel fűszerezve mindezt.Külön dicséretet kaptam a farkamra,azt mondta nagyon tetszik neki.

    Én is felmásztam az ágyra,s őt hanyatt fektetve nekiláttam teste minden porcikája felfedezésének.
    Finom csókokkal jutalmaztuk meg egymást,aztán csókoltam a nyakát,fülét,vállait.A cicik ágaskodó kis csúcsait apró puszikban részesítettem,majd felváltva a számba véve habzsoltam őket.
    Szép hosszú combfixes lábait végigpuszilgattam,lábfejeit lábcsókokkal láttam el.Apró kis lábujjait a combfixen keresztül a számba nyomva imádtam.
    Dominika tudja,hogy nagy lábimádó vagyok,így egy kellemes footjobbal kedveskedett nekem.
    Hosszúra nyújtott előjátékunkat követően az aktus előtt még várt rám a csodálatos punci.
    Beférkőzve lábai közé ölébe hajtva fejemet belekezdtem a franciába.Nyelvmunkámat lassú,lágy érintésekkel kezdtem,benyálazva a punci egész felületét.Szirmait szétnyitva csiklóját nyaltam,majd megnyálazva ujjamat bevezettem a hüvelyébe és lassan ujjazni kezdtem.Időnkét kihúztam az ujjam,ilyenkor nyelvemet dugtam be.Tekintetét figyelve mindkét művelet tetszett neki,ám amikor ujjaztam arra jobban gerjedt,olyannyira,hogy egy idő után a csípőjét emelgetni kezdte.Úgy láttam,hogy ebből még orgazmus is lehet,így odatettem magam és ujjaztam,nyaltam szorgalmasan a punciját.Eleinte alig hallható sóhajai kezdtek felerősödni,melleit markolászva egyre szaporábban emelgette a csípőjét.Hosszas kitartó munkám elérte célját és Dominika testét megfeszítve egy nagyot élvezett.Fejemet eltolta puncijától és egy kis időt kért.Annyit mondott ritka pillanatok egyike ez amikor az ujjazástól így elélvez.:)

    Már az aktus kapujában voltunk,de még egy 69-es pozitúrára beneveztünk.Fölém kerekedve rányomta arcomra punciját hagy nyalakodjak kedvemre amíg ő a fuvolaórán vesz részt.Hátulról is jól kinyaltam,fejemet picit megemelve volt lehetőségem mélyebben is megjáratnom benne nyelvemet.Ő ezalatt mohón szívogatta falloszom,cuppogott serényen.Hamar kellett is jeleznem neki,hogy ne olyan hevesen,mert mindjárt végem lesz,így közös megegyezéssel rátértünk az aktusra.
    Gumit adott rám és az örök klasszikussal,a misszivel indítottunk.Mostani partnereim - így Dominika is - meglehetősen szűk puncival rendelkeznek,többek között ezért is választjuk kezdésnek a misszionárius pózt.Kis síkosító a punciba és a gumira,majd óvatos behatolás.Egy-két perc lassú járatás után már simán megy a dolog,csókolózunk közben és simogatom az arcát mire ő rám mosolyog.Megemelem a lábait,hogy mélyebbre jussak,majd karcsú derekát átölelve húzom őt magamra.Ismét megjön a hangja és sóhajtozni kezd.Ezen felbátorodva nyakamba veszem a lábait és teljes mélységig elmerülök benne.Lábaival átkulcsolja a derekamat és még jobban húz magába.Totál tövig vagyok benne,testünkkel teljesen eggyé olvadva.
    Hirtelen bevillan nála az a pozíció amit rajta kívül csak egy másik volt kedvencem- már nem hirdető - partneremmel csináltunk rajta kívül.Feltolja magát hídba és karjain megtámaszkodva nyomra rám a csípőjét.Derekát átfogva segítem őt a mutatvány tökéletes kivitelezésében.Itt egy pillanaton múlt csak,hogy nem lett végem,így váltunk gyorsan mert hátra vannak még más betervezett pózok is.Mindkettőnk nagy kedvence a kutyus jön.Széles terpeszben bepucsít elém,én pedig beteszem neki a betenni valót.Testét hátra homorítva kutyusból átalakulva egy hibátlan cica pózt vesz fel,ami a tükörből nézve egy ragadozó vadmacska képében tükröződik vissza.Popsiját markolva csattogósan adok neki,majd háta ívét végigsimítva vállaiban megkapaszkodva toljuk teljes gőzzel.Hasra fekve szorosan összezárja a lábait még szűkebb érzést biztosítva.Visszaillesztem a rudam és popsiját paskolva adok neki.Nagyon a végét járom már,de egy valami még hátra van,a fordított lovaglós póz.
    Háttal szépen beleereszkedik és lovagolni,akarom mondani vágtázni kezd rajtam.Feszes kis popsija gyönyörű látvány,amikor előre hajol rajtam akkor picit kinyílik a popója.Vékony kis bokáit megfogom és tartom számára a balancot.
    Innét már nincs menekvésem,érzem jön a forró láva.A kitörés hatalmas,Dominika teste az enyémmel összeforrva a magasba emelkedik,melyet néhány kisebb utórengés kísér.
    Nyergemen ülve még megtekergeti párszor a csípőjét,az utolsó cseppet is kifacsarva belőlem.
    Lovasom leszállva rólam megszabadít az óvszertől,majd nedves törlőkendőt kapok.

    Míg szusszanok kimegy és hoz nekem egy pohár vizet amit majdnem egy húzomra meg is iszok.Egymás mellé fekve átbeszéljük ezt a csodás együttlétet és szót ejtünk néhány mindennapi dologról is.
    Mi tagadás Dominika kellőképpen megizzasztott,így indulás előtt meglátogatom még a fürdőt,hogy felfrissítsem magam.
    Az ajtóban nagy öleléssel és finom csókocskákkal köszöntünk el egymástól a legközelebbi találkozóig.
  • Elszámolás:

    Dominika legutóbbi látogatása óta történt némi változás a tiszteletdíját illetően ami a jelenlegi,új pesti átlagra változott,a vállalásait tekintve teljes mértékben korrekt csokornak tekinthető.
    A szobában adtam át neki,pontosabban a komódra helyeztem el a randi elején.
  • Összkép:

    Dominika egy rendkívül kedves lány,kitűnő szolgáltató,ami már az elő találkozónkon is beigazolódott.Azóta túl vagyunk már néhány szuper randevún és amikor megyek hozzá teljesen olyan érzés,mintha a barátnőmhöz mennék.
    Lehetősége és szabadideje szerint amint teheti mindig válaszol az üzeneteimre amit külön köszönök neki,hatalmas plusz pont érte.
    A találkozónkat követően még aznap délután is írt nekem egy rendkívül kedves üzenetet,s az üzenet végére ezt írta: …"várlak mielőbb vissza.:)"
    Kedves Dominika!Köszönöm a találkozót és a felejthetetlen élményeket!
    Legmélyebb hódolattal,imádattal,rajongással: Jony
Happy Massage