• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kedvesen beszél, utána még egy VTR-t is csináltam. Elsőre sajnos még az előszobában egy nem túl jó viccel indítottam, Bia nagyon bölcsen mondta, hogy ezzel elrontottam a hangulatot, és napoljuk el a randit. Szomorú voltam, de még aznap írtam neki, hogy másnap próbáljuk meg újra és neki is jó volt. Erre is csináltam VTR-t.
  • Megközelítés:

    Közel a Göncz Árpád városközpont, tehát nagyon jó a tömegközlekedés. Úgy láttam parkolni is lehet, de fizetős. A cím egyértelmű, a kapu elől hívtam, Bia elmondta az emeletet és, hogy a liftből merre kell fordulni, az egyik ajtó nyitva volt.
  • Helyszín:

    Egyedül van, talán itt is lakik, tágas, világos nappali kanapéval (a ruháimat is ide raktam), sötét hálószoba franciaággyal, szemből úgy emlékszem volt egy tükör. A fürdőben kb. 15-féle tusfürdő, 3-féle szájvíz, üvegpohár, csomagolt fogkefe (?). Függönyös kád van. A törölköző fehér és nagyon nagy. Én mindent tisztának láttam. Van egy macska is de nem zavaró.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép az arca. A cicik szilikonosak, olyanok mint a képekből gondolnánk, a bőre jó tapintású, a feneke is. A punci szép sima, borotvált. A haja talán egy kicsit rövidebb, mint az első képeken. Mindkét alkalommal egy-egy, a szép alakját jól kiemelő, fekete ruhában és magassarkúban fogadott.
  • Action:

    Másodjára, egyből odaadtam a csokit és próbáltam semmit nem mondani, amíg be nem értünk a nappaliba. Itt mesélt egy kicsit magáról, én is magamról, adhattam egy puszit, majd elmentem fürdeni. A szobában már csak melltartó és bugyi volt rajta. Odafeküdtem mellé, váltottunk néhány szájrapuszit. Ellátogattam a nyakához és a cicikhez is, majd ő került felülre, lejjebb húzódott és franciába kezdett. Nálam általában nem ez a randi fénypontja, és talán a fogait is érintettem néha, de a látvány tetszett. Valahogy újra felül voltam, Bia segített levenni a bugyit, és megengedte hogy szájjal odaférjek. Két-három perc alatt sikerült végezni, Bia az ügyességemet tette érte felelőssé, ami jól esett, bár némi feszültséget éreztem rajta, gondolom annak is volt benne szerepe.

    Ezután újra ő jött egy időre szájjal, majd feltette a gumit és lovagolni kezdett, szerintem nagyon jó ebben, változatos sebességgel és irányban mozgott, néha engedte, hogy a fenekét fogva én is mozgassam. Így lett vége nekem is, nem ugrott le egyből, hagyott megnyugodni. Utána valamivel megtörölgette. Talán kiment rendbe tenni magát, majd odafeküdt mellém. Beszélgettünk, főleg ő beszélt, de irántam is kb. annyit érdeklődött, amennyi kellemes volt. Én szerettem nézni, ahogy beszél. Amikor úgy éreztem, megkérdeztem hogy nem járt-e le az időnk. Még volt egy kicsi, majd adtam egy puszit és elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Szokásomtól eltérően vetkőzéskor raktam le az asztalra, akkor is ott volt amikor eljöttem. Azt hiszem nincsenek extrák.
  • Összkép:

    Nagyon tetszett az arca, úgy éreztem próbál odafigyelni rám és érdeklődni irántam, ami miatt jó volt barátnő feeling, és lovaglásban is nagyon jó. Rendes volt tőle, hogy elküldött amikor úgy érezte nem lenne jó a randi.
Happy Massage