• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az adatlapjának fejrészén látható telefonszámot felhívtam és egy rövid beszélgetés után kértem, hogy egyeztessünk egy időpontot Aminához. A barátnőjével folytattam le ezt a tárgyalást, aki minden kérdésemre kielégítő választ tudott adni.
  • Megközelítés:

    Az MTK stadion közelében. Az 1-es villamosról a MOL kútnál kell leszállni és onnan 5 perc séta.
  • Helyszín:

    Lakóparkos övezet egyik sarokháza a Hidegkúti stadion közelében. A környék csendes, mint ahogyan a lépcsőház is. Újabb építésűnek számít ez az épület, ennek megfelelően minden modern és jó állapotú.

    Az ajtó mögött bújt meg a szépséges Amina, majd a cipőm levétele után a közeli szobába kalauzolt. Az a helyiség, egy átlagos méretű szoba volt, de erre a célra volt berendezve. Vastag szivacs, halovány fények, tükör, stb. A zenét, azt a telefonjáról indította el. Kikérte a véleményemet előtte, hogy milyen műfajt szeretek. Én rábíztam a választást. Nem a szokásos instrumentális, relaxációs, chill out egyveleg lett, hanem egy hyper-modern progresszívabb, de dallamos, Dj mix sok vokállal.

    Aztán megmutatta, hogy hová tehetem le a ruháimat és elkísért a fürdőszoba felé. Ott már magamra hagyott. Teljesen tiszta a vizesblokk. Használata közben ügyeltem én is arra, hogy megőrizzem az engem fogadó kultúrált állapotokat. Minden szükséges kiegészítőt megtaláltam. Volt széles választék ezekből. A kilépő is száraz állapotú volt, nem éreztem futószalag effektust, vagy leharcoltságot. Visszafelé már egyedül mentem. Rövid idő után Amina is megérkezett és elkezdődhetett a várva várt szeánsz.
  • Lány külseje:

    Amina képei teljesen a valóságot mutatják be. Én egy nagyon feszes, izmos és sportosan jó alakú nővel találkoztam. Biztosan edz és figyel az étkezésére is. Élőben, az arca, az baromira lenyűgözött. Nem is tudtam igazából másra koncentrálni, mert ilyen egyedi, szabályos és tüneményes pofikával, még ebben a szubkultúrában sosem találkoztam. Tényleg ázsiai vonalról érkezett, ennek jelei egyértelműek. Kreol árnyalatú, selymes és illatos bőre van, amelyet jó volt megérinteni.

    Műszempillát és ízléses műkörmöt hord, ahogy az egy trendi és elegáns nőhöz dukál.

    Fekete hajzuhataga illatos és frissen mosott volt.

    Szája csókos, duzzadt és forró. Fogai csillogóan hófehérek. Az egész nőre jellemző ez a kifogástalan megjelenés, magas higiénia és teljeskörű ápoltság.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsból kérésemre csak keveset prezentált. Érezhető volt rajta, hogy azt (is) tökéletesen akarta véghezvinni. Tanult fogásokat mutatott be. Nagy dinamikával kezdte és ezt az erősséget végig fent is tartotta. Derék, hát és váll. Ezeket kértem, hogy gyúrja meg. Maximális elégedettséggel fogadtam. A munkájára semmilyen panaszt, vagy kifogást nem tudnék felhozni. Profi módon csinálta, meg kell hagyni, ezzel (is) meglepett. Ilyen helyeken nem szoktak a lányok se erősen, se szakszerűen masszírozni, de Amina mindent tökéletesen jól csinált.

    A masszázs az alapos átmozgatás és gyors felfrissülés mellett, arra is jó célt szolgált, hogy megismerhessem őt. Érezhető volt rajta, hogy felsőfokú végzettsége van. Kitűnően kommunikált, széleskörű ismereteiről adott tanúbizonyosságot. Minden témában okos gondolatai voltak. Nem egy elveszett nő.
  • Levezetés:

    A fogadó öltözete, ami egy izgalmas body volt, az ekkor került le róla. A szivacson egymással szemben térdeltünk, én magamhoz húztam, átöleltem, simogattam és érzékien megcsókoltam. Kellemes viszonzást kaptam, ami az ezredesemnek fújt azonnal egy riadót. A kapitány erre gyorsan vigyázzállásba került. Fogadására készen tisztelgett. Amina hamar rá talált és könnyed masszírozással paroláztak.

    Én kezeim is felfedező útra indultak az ő testén. Kemény cicikéit megmasszíroztam. Popsiját is megmarkolásztam. A combjai között kötöttem ki. Ekkor a kölcsönösség lehetőségére kérdeztem rá. Ahogyan az engedélyt megkaptam, máris kényelmes pózt vett fel a szépségem. Én pedig örömmel vettem birtokomba a vénusz völgyét. Nyelvemmel izgattam, csókolgattam a puncijának környékét, majd a csiklójához érkezve körkörös mozdulatokkal folytattam. Közben a tenyeremet a melleire tette, hogy azokat fogdossam közben. A kényeztetés végül is sikerrel zárult, de ehhez kitartó és aktív nyelvi ismereteimre nagy szükségem volt.

    Helycserés támadás történt. Én kerültem a hátamra. Amina előbb oldalról kezdett nekem cumikázni. Ilyenkor minden testrésze karnyújtásnyira maradt. Olyan voltam, mint az izgatott gyerek karácsonyi ajándékozáskor, azt se tudtam zavaromban, mihez nyúljak, mit öleljek, mit szeressek. Mindent akartam, de azt most rögtön.

    Franciája egyébként lágy ajak munkák sokaságából áll. Puha és forró szájacskája hosszasan dédelgette a kedvencét. Fürge nyelvecskéjével is elkényeztette a makkomat. Nem akart egyből kivégezni. Lassú és boldog halált szánt nekem. Alkalmanként, a szájába mélyebbre is bevette, annyira, amennyire az anatómiai adottságai engedték neki.

    Később a lábam közé telepedett és onnan intézett egy végzetes orális támadást a farkam ellen. Ekkor már intenzívebb szívással és gyorsabb kézimunkával is operált. A robbanás az ajkai közé ment, úgy ahogyan azt előtte elterveztük. Egy rövid ideig még foglalkozott a rudammal, majd a romeltakarítást megkezdte.
  • Elszámolás:

    A csokrot az elején adtam át. Az alkalmazott extrák figyelembe vételével.
  • Összkép:

    Ájánlom-e? Ez nem kérdés. Persze, nagyon is. Az egzotikusnak számító külső, az csak kandírozott cseresznye és hab a tortán. A tartalom eleve fantasztikus volt. A fent említett élmény hibátlan volt számomra, többet is kaptam, mint amire számítottam. Extázisom ezen okokból talán érthető is. Az első perctől az utolsóig udvarias és kedves volt velem. Érezhető volt, hogy mindvégig a kedvemben akar járni. Biztosan visszatérek hozzá, mert Ő nálam függőséget okozott.
Happy Massage