• Maya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A napokban vettem észre, hogy új lány érkezett a nyolcadik kerületbe, az egyik, hanem a legjobb intézményébe. Telefonon nem vele beszéltem, hanem egy nagyon kellemes hangú kolleginájával. Az a nő, annyira kedves volt, olyan készségesen válaszolt a kérdéseimre, hogy arra gondoltam, hogy ha csak a feleannyira nyűgöz le engem Maya, mint amennyire a telefonos kisasszonya, akkor már nem mentem hozzá hiába.
  • Megközelítés:

    Korábban az Alföldi úton rendeltek. Most egy, a Hungária Krt –hoz közelebbi részen találtak maguknak egy pompás kuckót. Új építésűnek számító társasházak egyik épületébe szólt a meghívóm. Parkolás a ház előtt fizetős feltételek mellett oldható meg.

    Tömegközlekedést jónak ítélem. Villamos, busz, troli jár arra felé.
  • Helyszín:

    Újszerű társasház egyik, több szobás lakása. A bejutás diszkrét körülmények között valósult meg. A helyiség, ahol az események történtek, egy teljesen normális szoba. Kiváló állapotban, tiszta és modern bútorokkal. Tükör, szivacs, hangulatos fényfüzér, stb.

    A fürdőszobában egy nagy méretű kádban lehet tisztálkodni. Kiegészítők garmada állt a rendelkezésemre. Voltak közöttük bontatlanok is.

    Nagy méretű törölközőt kaptam a fürdéshez. Öblítő jellegzetes friss illatát még éreztem rajta.
  • Lány külseje:

    Mit is mondhatnék? Nincs csalás, sem ámítás, a fotókon látható lány fogadott. A képei teljes valóságot bemutatják, kivéve az arcát. Mindenkit megnyugtatok nagyon szép, szabályos arca van. Műszempillákkal hangsúlyozott, fényes tekintete mély érzéseket sugall. Szabályos rajzolatú szája, csábító nézése azonnal a rabjává tett. Olyan, nagyon bájos lány, akit a rossz fiúk szívesen megrontanának, ha tehetnék. Barna színű, hosszú haja szintén jól állt neki.

    Maya egy ápolt, igényes magyar lány. Szerencsés géneknek, és/vagy a sportnak köszönhetően hibátlan alakkal is rendelkezik. Vékony alkatához illő, feszes kis keblekkel van megáldva. A popsija nem nagy, de szép formájú. Lábai hosszúak és formásak. Esztétikai értelemben pozitív hatások sokasága ért, amikor megpillantottam. És ez csak fokozódott, amikor megérinthettem azokat a csodás idomokat.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs előtt egy kis ismerkedős beszélgetéssel oldottam a hangulatot. Ezalatt egy rövid tájékoztatást is adott az általa ismert és alkalmazott masszázs fajtákról. Nekem nem voltak komoly elvárásaim a masszázzsal kapcsolatban. Már az is nagyon jól esett, hogy egy ilyen szép arcú, modell alkatú nő fizikai kontaktusba léphetett, foglalkozhatott velem.

    A szivacsra feküdtem, hasra és hagytam, hogy megkezdje a programját. Puha ujjai először bizsergetően simogattak, majd nyugtató masszírozássá változtak. Jóleső érzéseket és kellemes energiákat kaptam tőle. Nekem ez fontosabb volt most, mint a szakmaiság.

    Közben is csevegtünk, érdekes témákat érintve szinte percek alatt elrepült az erre szánt idő.
  • Levezetés:

    Kölcsönösségre érthető okok miatt nem kerülhetett sor. A kényeztetés tehát csak az én örömömet szolgálta. A foglalkozás előtt kicsomagoltam, abból szexi ruházatából, ami a képein is látható. Cicijével és popsijával egy kis játékba kezdtem. Fogócskáztam, gyurkáltam őket. Nehezen tudtam betelni a tökéletes idomaival. Puszikkal is elhalmoztam őket. Maya pedig simogatott közben. Aztán a keze egyre gyakrabban érintette az intim területeimet.

    Majd szépen elterültem, mint a Nagy-Alföld és hagytam, hogy Maya foglalkozzon velem. Jól feltalálta magát. Hegyesre izgatott mellbimbói felszántották a mellkasomat, amíg déli részeim felé tartott.

    Orális kényeztetés vette kezdetét. Először olyan félénken, bátortalanul látott neki. Csak puszilgatta, érintgette, simogatta, nyalintotta a farkamat. De, ez nem tartott sokáig, hamar nagy barátságba lettek a brével és kiadós cumizásba torkollottak a folyamatok. A korábban megtapasztalt finom mozdulatokat, nyelvi érintéseket egyre inkább felváltották az erősebb szívások, cuppogások. A kezeivel is gyorsabb tempóra kapcsolt. Dinamikájában is fokozódások indultak meg. Az ujjacskái a mogyoróimat is megmasszírozták. Aztán, még magasabb szintre kapcsolt, hogy a végzet elérjen. A finálé előtt jeleztem neki, hogy készen állok a kilövésre. Erre ő az ajkaival eltávolodott a péniszemtől és heves ritmusban a melleire irányította az utódokat. Még egy párat húzott rajta, majd az ilyenkor kötelező tisztálkodáshoz látott. Először magát szedte rendbe, majd engem is letakarítgatott.
  • Elszámolás:

    A telefonban elhangzottak szerinti csokorral érkeztem. A szobában a vetkőzés előtt adtam át neki. Extrákat nem vettem igénybe, de azt hiszem (egyelőre) nincsenek is.
  • Összkép:

    Maya egy nagyon csinos, szép arcú, kedves lány. Külsejével teljesen lenyűgözött. Az étlapja ugyan behatárolt, de amit vállalt, azt maradéktalanul teljesítette. Kedves és udvarias volt velem. Pozitív tartalommal és jo erotikus élményekkel gazdagodtam.
Happy Massage