• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már beszéltünk telefonon, de akkor sajnos nem sikerült időpontot találnunk. Viszont már akkor nagyon szimpatikus volt a készülékben, és azon túl, hogy korrektül elmondott mindent, még jó érzés is volt vele beszélni, ezért tudtam, csak idő kérdése, mikor sikerül.
    Ez alkalommal elsőre nem értem el, de kicsivel később visszahívott, és úgy beszéltük meg a találkozót, aznap délutánra.
  • Megközelítés:

    13. kerületi utca, közel a Honvéd kórházhoz.
    Új építésű ház a lakótelep mellett, szinte folyamatos parkolási lehetőséggel.
    Tömegközlekedés is jó, a Hungárián jár az egyes villamos, a közeli utcában pedig kék busz.
  • Helyszín:

    A házzal együtt a lakás is új építésű.
    Otthonos, világos színekkel telített tiszta, és szép kuckó. Bárki szívesen lakna is ott. (Pláne ha Ramóna is vele van! ;) )
    Fürdőszobában kád, sok tusfürdővel előtte száraz kilépő. A csapnál Listerine, és környezettudatos papírpoharak.
    Randink tulajdonképpeni helyszine egy a hálószobában lévő nagy ágy volt (Talán egy kinyitott kanapé? Ebben elbizonytalanodtam, de tökéletesen megfelelt mindannak, amit tenni akartunk, és meg is tettünk)
    Az ággyal szemben tükrös szekrény, amin a szerencsés megduplázhatja a vizuális élményt. Az a tükrös szekrényajtó, amelyik nem pont az ágy mellett van, hanem az ajtónál, pont úgy volt beállítva, hogy azon keresztül is láttam magunkat.
  • Lány külseje:

    Ramóna képeivel nem sok zsákbamacskát árul. Pont olyan nyúlánk, vékony, mint a fotókon.
    Valahogy mégis más volt, mint vártam.
    A képek alapján feszes tinilányos elképzeléseim voltak. Ezzel szemben már egy 20-as éveiben járó valódi nő fogadott! Értve ezt a jó értelemben! Tehát amikor már nem a kislányos báj ragadja magával a férfiembert, hanem valami sokkal több. Ebbe beleszaladtam, nem tudom pontosan megfogalmazni, de azért remélem, van köztünk, aki érti.
    Ezzel együtt testalkata ugyanolyan feszes, mint korábban lehetett, és talán egy gramm felesleg lehetett rajta! :D
    Látszanak a sporttal töltött évek - és/vagy nagyon jó a genetikája.
    Csodálatos, derékig érő ébenfekete hajjal keretezett arca is helyes, senkinek nem fog csalódást okozni.
    Egyébként egy fekete fehérnemű szettben fogadott, ami gyönyörűen állt neki.
    Ez a móka kezdetéig rajta maradt, majd közös erővel távolítottuk el csodálatos testéről.
    Nehéz a cimkék közül választani, mert úgy érzem, több is passzolna rá, de mégis a hajat emelném ki, mert ilyen gyönyörű, hosszú, fekete hajzuhatagot ritkán lát az ember.
  • Action:

    Mikor megérkeztem, két apró puszival fogadott, majd bekísért a nappaliba, itt váltam meg ruháimtól a fürdés idejére.
    Small talk, majd irány a tusolás.
    Visszatérve kért egy percet, hogy ő is szájvizezzen, én addig leültem a nappali kanapéjára.
    Mikor kijött a fürdőből, egyből odajött, és nagyon barátnősen az ölembe telepedett, átölelt és csókolózni kezdtünk, miközben símogattam.
    Csókja barátnős, játékos volt, érzéki szájpuszik és a nyelvek kergetése váltotta egymást. Ezzel együtt a szájvíz ellenére kis mértékben érezni véltem a cigarettát is, ha jól sejtem, dohányozhat. De nem volt zavaró, csak a tisztán látás érdekében írom le.
    Kiváncsian figyelte apró ügyetlenkedésem a melltartóval, majd mikor sikerrel jártam, és megcsókolhattam a melleket is, javasolta, menjünk egy helységgel beljebb.
    Míg átértünk, levette a body-t és a bugyikát (én eleve meztelen voltam) és az ágyra heveredve folytattuk a csókolózást.
    Gyönyörű, derékig érő haját már itt kontyba fogta, hogy a későbbiekben picit se zavarja (egyikőnket sem)
    Testét simogatva lehetőséget kerestem, hogy a melleket is megcsókoljam, majd ő kezdett lejjebb kúszni. Előbb mellkasom csókolgatta, és a cicikkel símogatott egyre lejjebb, és lejjebb! Amikor leért, akkor elkezdett szájjal is kényeztetni.
    Végignyalta, majd bekapta, újra végignyalta, majd ismét bekapta, és a golyók is kaptak bőven a kényeztetésből. Az általam korábban tapasztaltakhoz képest új volt, amilyen intenzitással, erős nyelvmunkával végezte az utóbbit, gyakorlatilag a golyók mellett a farkam tövét masszírozta erős nyelvével. Nagyon tetszett, de az is, amikur újra és újra bekapta. Amikor épp nem ebben gyönyörködtem, akkor tükrökben lestem azt teljes alulnézetből mutató tökéletes testét. Jó lett volna így hagyni végig, de kölcsönösséget kértem.
    Lejjebb csúsztam az ágyon, hogy kényelmesen elférjünk, fölém térdelt, és hatvankilencben folytattuk a mókát. Borotvált, nagyon jóízű punciját nyelvemmel izgattam, kényeztettem és hamar be is nedvesedett, amikor is kértem, hogy húzzunk gumit.
    Szájjal tette fel, és körmei miatt segítségemet kérte az alsóbb résznél, hogy meg ne sértsen.
    Lusta voltam, ki akartam élvezni a helyzetet, ezért ő pattant nyeregbe. Teljesen rám hajolva lovagolt meg, közben csókokat váltottunk, majd átvettem az irányítást, és gyorsítottam a tempót, amihez jól alkalmazkodott. Élveztem a helyzetet, és nem is akartam pózt váltani, csak a tempót, és az irányítást váltogattuk egészen az élvezésemig. Akkor is összebújva maradtunk még egy kis ideig, hagyta, hogy kiélvezzem a helyzetet.
    Kis pihenést követően előbb ő, majd én mentünk kicsit tisztálkodni, majd egy kis beszélgetést követően kezdődhetett a második menet.
    Az általam fentebb már megénekelt kivéló franciás felvezetést ismét szájjal történő gumihúzás követte.
    A számos lehetőség közül kutyust választottam. Szembefordulva a tükörrel a kanapé karfájára támaszkodott, és így fogadott magába. Amellett, hogy figyelhettem, ahogy tökéletes testében ki-be jár a farkam, szemből láthattam kéjesen rám mosolygó arcát, ami tovább fokozta élvezetemet.
    A végkifejlethez érve fokozni próbáltam a tempót, lélegzetem felgyorsult, és ehhez mozgásban ő is alkalmazkodott. Ezzel együtt ismét összesimulva maradtunk néhány másodpercig, hagyta ismét, hogy kiélvezzem a pillanatot.
    Néhány percnyi pihegést, és beszélgetést követően visszatértünk a nappaliba, ahol felöltöztem (ismét vizzel kínált), és búcsúcsókot lopva elégedetten, az egy órát tökéletesen kitöltve távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás roppant egyszerű, amit szeret, minden van, amit kevéssé, az nincs.
    Az alap egy óra elszámolásában az egyetlen különbséget az jelentheti, ha valaki két orgazmust szeretne.
  • Összkép:

    Ramóna nagyon jó nő, aki mindent megtett azért, hogy jól érezzem magam. Sikerrel.
    Van, amikor a kémia esetleg nem tökéletes, de mégis úgy érzed, partnered mindent megtesz azért, hogy jól érezd Magad.
    A randi alatt ilyen érzésem volt. Talán nem volt meg a tökéletes összhang, de ennek ellenére az egy óra remekül telt, és Neki köszönhetően nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy meglátogattam Ramónát, és személyében egy nagyon odaadó, barátnő feelingre a legmesszebbmenőkig törekvő partnerrel találkoztam.
Happy Massage