• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia Kedves Csatangoló1! Köszönöm szépen a beszámolót. Örülök hogy jól érzed magad. Csak egy két dologra szeretnék reagálni, nem vagyok 40felett,és nem fekete a hajam hanem sötét barna. Köszönöm szépen ezt a remek egy órát. Nagyon kedves vagy. Várlak szeretettel máskor is. Puszi Amanda.

  • Egyeztetés:

    Amandára a "szomszédos" hirdető oldalon akadtam rá, viszont hamar itt is megtaláltam a profilját. A hétvégi programomat tervezve döntöttem el hogy meglátogatom. Csütörtökön írtam neki, és VTR egyeztetést kértem. Egyből elfogadta, még egy apró részletet beszéltünk meg. Aznap délelőtt küldtem neki üzenetben megerősítést.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel érkeztem. VTR-ban adta meg a címet, a XIII. kerület szívében található, közel a 14-es villamos megállójához. Nem volt nehéz eljutni ide, viszont kissé messze van. A környéket járva itt ott láttam szabad helyeket, így a parkolás még viszonylag könnyedén megoldható lehet.
  • Helyszín:

    A lakással nincs gond. Kis méretű, de jól berendezett. A szoba is jó, nagyméretű ággyal, ruha tartóval, szekrénnyel, valamint egy falra szerelt nagy TV-el, amin ment a zene. Fürdőszoba hibátlan, tiszta és rendezett. Tiszta törölköző, szájvíz és többféle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak. Valóban vele találkoztam. A mottója, miszerint "igényes milf" 100%-ban megállja a helyét. 37 év van feltüntetve az adatlapján, viszont az eddig beküldött beszámolók és a kinézete alapján már 40 felett jár. Ennek ellenére jól néz ki. Odafigyel magára, ezt a teste mutatja, korához képest vonzó. A bőre szolizott barna, a haja hosszú fekete, mellei is szépek, de azért már látni rajtuk kicsit a kort. Arca is helyes, képtakarástól nem kell félni. Tehát összességében jól néz ki, de kedvenc testrészt nem igazán tudok említeni.
  • Action:

    A lakásba lépést követően puszikkal fogadott, majd bekísért a szobába. Vetkőzés közben beszélgettünk, és már elő készített egy üveg ásványvizet számomra, piros pont ezért az apró figyelmességért. Ő felöltözve, egy nem kirívó napi ruhában fogadott, de jól állt neki. Gyors zuhany, majd vissza a szobába, eközben megszabadult a ruhájától, kivéve a bugyit. Kis simogatás után én kezdeményeztem. Csók után lassan a mellbimbói következtek, utána a hason keresztül irány dél, szépen eltávolítottam a bugyit, és a puncus került sorra. Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet. Odafigyelve, érzékien vette kezelésbe a hímvesszőmet, majd a golyóimat is sorra kerítette. Nagyon élveztem, tudja mitől jön izgalomba a férfi. Harcra készen kértem hogy húzzunk védőeszközt és kezdjünk bele. Kézzel helyezte fel nekem, és kérésemre revers cowgirl pózban helyezkedett el. Nagyon beleélte magát, én magam is gyönyörködtem a látványban. Néhány perc után kérte hogy forduljunk doggyba, ami az ő kedvenc póza. A látvány és a hangjátéka megtett a hatását, mivel hamar elélveztem, habár kértem hogy lassítsunk egy picit. Megtisztálkodtunk, és beszélgetni kezdünk, ekkor még a randi felénél sem jártunk. Az aktuális témákról, valamint a mindennapi életről volt szó lényegében. Nagyon jó beszélgető partnert találtam benne, ezt az is mutatja, hogy hátralévő időt teljesen elcsacsogtuk. Elmentem egy gyors zuhanyra, öltözés, majd nagy mosollyal és puszikkal búcsúztunk el.
  • Elszámolás:

    Amit feltüntet, mindent vállal, egy extrája van csupán, de azzal nem éltem. Még a randi elején rákérdeztem hogy mikor adjam át a virágszálakat, azt válaszolta a találkozó végén bőven ráér. Így a távozásom előtt raktam le őket a szekrényre.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes egy órát töltöttem el Amandával. Nem is sajnálom, hogy nem kezdtünk bele egy második körbe, mert az a beszélgetés is jól esett. Nagyon rendes, aranyos és korrekt hölgy, bátran ajánlom. Ha netán újra arra fele járok, lehet teszek egy újabb látogatást nála.
Happy Massage