• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat délután 2 körül hívtam, 18:30-ra tudott időpontot adni. Ki volt, írva, h felveszi, fel is vette azonnal. Az egyeztetés könnyen ment és őszinte volt. Kedves a hangja, és a későbbiekben is nagyon kedves és készséges maradt. Rákérdeztem az arcra élvezésre, mint extra, elmondta a hozzá tartozó plusz virágokat. A lehetőséget szerencsére a helyszínen is felajánlotta.
  • Megközelítés:

    Új építésű ház. A cím teljesen egyértelmű. Én BKK után a Nyugatitól gyalogoltam, valószínűleg van gyorsabb megközelítés is, de nem akartam túlbonyolítani a dolgot. Lehel Tér közelebb van a házhoz, mint a Nyugati.
  • Helyszín:

    Masszázsszalon, több lány dolgozik. A helyszín tiszta, rendezett, újszerű. Többféle tusfürdő is volt. Egyetlen zavaró tényező, hogy ki kell nézni, mikor lehet fürdőbe menni/elhagyni a helyszín, nehogy összeakadjon két úriember. De ez sok helyen így van, engem nem zavart. A szobában tatami volt + tükör.
  • Lány külseje:

    Nati életkora szerintem megfelel a kiírtnak. Fiatal, szép, mosolygós arca van. Vékony lány. Melltartó+bugyi kombóban várt, nekem ez a kedvencem - egyszerű, de nagyszerű -, haja lófarokba volt fonva. A mellei a képeken nem látszanak, kicsit nagyobbak, mint amire számítottam. Tetszettek, hamar rájuk ugrottam.
  • Erotikus masszázs:

    Fél órára mentem, így mondta, hogy ez a rész elmarad, rögtön ugorhatunk a kényeztetésre. Ez fél órás programnál máshol is így van, tudtam is, hogy így lesz, nem is a masszázs miatt mentem hozzá.
  • Levezetés:

    A fürdőből visszatérve kedvesen megkérdezte, hogyan kezdjünk neki. Kérésemre megszabadult a ruháitól, hanyatt feküdt, én pedig elkezdtem nyalogatni, csókolgatni a melleit. A kezeimmel felfedeztem a testét, a farkamat pedig Nati lábán csúsztattam föl-le. Nati mellei izgatására sóhajokkal reagált. Időnként fel-felnéztem gyönyörű arcára, előre elképzelve a befejezést, reménykedve benne, hogy nem fog az utolsó pillanatban visszakozni.
    Miután kellő időt töltöttem a melleinél, hanyatt feküdtem, Nati pedig egyből vette a lapot, farkam fölé helyezkedett, és elkezdett franciázni.
    Nagyon jó a technikája - volt, hogy a végét szívta, volt, hogy jó ütemben verte. Többször is lemélytorkozta, láthatóan odafigyelt arra, melyik mozzanatára hogyan reagálok.
    És amit külön kiemelnék - gyakran felnézett rám, és sokáig tartotta a szemkontaktust! Ez külön fokozta az élményt, ahogy az oldalt található tükör is, ahol szinte pornófilmben láthattam magam viszont.

    Miután többször is közel kerültem az élvezéshez, rákérdeztem, hogyan fejezzük be.
    "Mármint az élvezésre gondolsz? Talán úgy tudsz a legjobban az arcomra élvezni, ha én térdekelek, te pedig állsz. Szophatlak közben, de a golyóidat is nyalogathatom, miközben vered."
    Abban a pillanatban még boldogabb lettem, hogy Natit választottam, roppant izgató volt, hogy így a nevén nevezi a dolgokat.
    Letérdelt, felálltam, Nati becsukta a szemét, kinyújtotta a nyelvét, én pedig boldogan kivertem a gyönyörű arcára - szinte mindenhova jutott az állától a homlokáig bezárólag. Sztem 10-15 másodpercig jött belőlem, ő pedig hősiesen tűrte.
    Aztán nyúltam is a törlőkendőért, pont egy pillanattal azelőtt, hogy kérte volna őket. Szemeit bölcsen csukva tartotta, és addig kérte a kendőt, amíg mindent el nem tud takarítani onnan.
    Csodálatos élmény volt
  • Elszámolás:

    Megcsinálja azt, amit az adatlapon vállal, eközben végtelenül kedves, és franciázás közben a szemedbe néz. A rózsaszál mértéke a helyszínen sem változott. Csodálatos. A kiírt csokor a fél óra + 1 extrát mutatja.
  • Összkép:

    Hiába szűrök rá lányokra, akik vállalják az arcra élvezést, gyakran (esetek felénél?) előfordul, hogy mégsem vállalják, vagy feltételeket szabnak, hogy ide ne, oda ne, vagy eltakarják a fél arcukat... Nati nem ilyen. Már önmagában ezért csillagos ötöst adnék neki, de emellett kedves is, szép is, ügyes is. Remélem nem keseríti meg őt ez a mesterség, és ilyen színvonalon űzi tovább.
Happy Massage