• Lexi

  • Beküldte:
  • Lexi reagálása

    Szia Kedves! Köszönöm szépen a dicsérő szavakat és várlak vissza szeretettel! Puszillak :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, amikor az oldal jelezte, hogy elérhető. Felvette, vele beszéltem, és egy óra múlvára kaptam is időpontot. A tájékoztatás gyors: minden, ami az oldalon ki van írva, az van. Korrekt. Megkaptam a címet is.
  • Megközelítés:

    Uszoda mellett mindig van hely, ingyenesen. Villamos szintén a ház előtt. Rutinosoknak jól ismert lakópark többedik elmelete, könnyű megtalalni. Ház előtt még pár perc várakozást kért a telefonban. 5 perccel az időpont előtt érkeztem, nem szeretek a kapu előtt várakozni ilyen forgalmas helyen.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen rendben van, minimális berendezésű szoba, francia ágy, félhomály. Szerintem ketten vannak a lakásban, de a logisztika kiváló, nem zavaró egyáltalán. Fürdőben kád, világítós zuhanyrozsaval, menő. Több féle tusfürdő, szajviz, pohár, és egy felirat, hogy a kuka bizony arra szolgál, hogy abba dobjuk a használt poharat. Gáz hogy ezt ki kellett írni, nekem kellemetlen a többi vendég nevében is. Szobában van egy szék, ahova le lehet pakolni.
  • Lány külseje:

    Fogadó ruha nincs, ahogy azt már megirták többen :) Lexi szép lány, bár bevallom kicsit mást vártam, de ez abszolút szubjektív. Ő nagyon lendületes, belevaló, én jobban kedvelem az egy fokkal visszafogottabb lányokat. Tetoválások vannak több helyen, ahogy az az adatlapot is szerepel, illetve orrpiercing. Haj copfban hatrafogva. Fenékben abszolút erős, mellben átlagos. Képek kicsit sportosabb alkatot sejtették, de azösszkép abszolút jó. Ennek ellenére valahogy nem indult be a kémia. Viszont jó fej, humoránál volt, oldotta a hangulatot.
  • Action:

    Fürdő után még állva ölelés, simogatás, aztán leult az ágy szélére és francia. Nekem ez túl gyors, sajnos csak sokkal több rahangolodadsal működom, de megértem hogy másnál így is megy. Persze jeleztem neki utána és inkább lefekudtunk az ágyra. Az kiderült, hogy csók (legalábbis nálam) nincs, ami szomorú, ez tovább nehezíti az amugyis frusztrált allapotombol való oldodast. Többször kérdezte, hogy hogy szeretném, ez nagyon figyelmes, bár jobban szeretem, ha magától történnek a dolgok, ahogy alakul, érzésre. Mindenesetre ezután már fekve, és simagatasok után elkezdodott egy szuper francia, ami nem barátnős, viszont nagyon jó ritmusú és melyre is megy, ezt hagytam is jó darabig, mert bizony igen jól esett. Utána próbálkoztam kolcsonosseggel, de láttam, hogy itt ez nem fog működni. Megintcsak az én hibám lehet, de a megjatszott sohajok engem nagyon le tudnak lombozni, ezért inkább ezt felfuggesztettem. A francia viszont tényleg nagyon jó volt, és mire gumit kértem, alig maradt bennem valami :D Ettől függetlenül kiprobaltuk a lovaglást, brutál jó a szuper fenekét közben fogni, és úgy élvezni, aztán kutyus, aztán misszionárius. Mindegyikben az vég határán voltam folyamatosan, úgyhogy sajnos nem tudtam beleadni úgy, ahogy szerettem volna. Az persze egyértelmű volt, hogy neki ez munka, ő a vendéglátó, én meg a vendég, de ebbe eddigre már beletorodtem, hogy itt nem lesz meg az az illúzió, amit én keresek általában. Mindenesetre tényleg sokszor kérdezte, hogy hogy szeretném, hogy lenne jó, tehát nem érheti szó ilyen szempontból. Végül misszionáriusban lett végem, nem akartam tovább húzni a dolgot, meg lehet hogy nem is tudtam volna :) Utána meg volt kb 20 perc az órából, és rögtön felajanlott egy masszázst, amit el is fogadtam, így a hátralevő időben egy nagyon jól eső hátmasszázst kaptam, ami bár nem profi, de abszolút jó kézzel nyúl az emberhez, szuper volt.
  • Elszámolás:

    Extrákkal nem éltem, ami az adatlapot szerepel, azt mindent vállalt. A csoknal a "bővebben telefonon" van megjelolve ami nem igazán tudom, hogy mit jelent esetemben azt jelentette, hogy nincs.
  • Összkép:

    Kielégülten távoztam, az egyetlen dolog ami hiányzott nekem, az az illúzió. Ez embertipus, van aki így csinálja, van aki úgy. Én az illúziót keresem, most nem találtam meg, ettől függetlenül nincs okom, hogy ne ajánljam azoknak, akik egy jó szexre vágynak, egy formás, belevaló lánnyal.
Happy Massage