• NADIN

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Istennőm Anna hívta fel rá a figyelmemet, illetve ő vetette fel a páros masszázs lehetőségét. Nadin képeit megnézve egyáltalán nem volt ellenemre a mulatság. És akkor még nem is tudtam, micsoda mulatság vár rám....
    Hamar leegyeztettük a mindhármunk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Kell valakinek a Marina partot bemutatni? Parkolóhely mindig van pár lépésen belül. A cím egyértelmű, a kapukód is egyszerű. A pár emeletet is lifttel tettem meg, így legalább nem lihegve estem be a lányokhoz. Az én koromban már figyelni kell az ilyesmire :)
  • Helyszín:

    A higiénia most is hibátlan volt, a logisztika is tökéletes. Nem volt zavaró tényező. Lehet, hogy most kevesebben dolgoznak, vagy kisebb a forgalom, de a belépéskor cipőkkel se találkoztam az utóbbi időben, ugye értitek miről beszélek....
  • Lány külseje:

    Ami látszik a képeken, illetve kiderül az adatlapból, hogy Nadin egy gyönyörű alakkal megáldott fiatal teremtmény. De azt a kemény, rugalmas, formás popsit, azt fogni és érezni kell!
    Ami nem derül ki a fentiekből, az a gyönyörű tekintet, a sötétbarna, szinte fekete, szép szemei, a kedves mosolya és kulturált beszéde, Ajkai szerintem természetesen teltek. És ami meglepetésként mindenre "feltette a koronát" az a természetes, méretes (C) , jól reagáló mellei, gyönyörű mellbimbókkal. Kebelbarátok számára a "kihagyhatatlan" kategória.
    Istennőm ma összeöltözött Nadinnal: egy egyrészes barackszínű bodyban fogadtak mindketten, mely szerencsére nem maradt fenn túl sokáig.... Lehet, hogy a szín nem tetszett eléggé??? :)
    Nadin szépségét már "megénekeltem". Ma is ugyanolyan gyönyörű, illatos és ápolt volt mint mindig. Elég meglátnom, és beindulok (nem csak az ajtón befelé...)
  • Erotikus masszázs:

    Belépésem után elkezdünk ölelkezni, ismerkedni, a ruha még rajtam, de az első puszik, majd csókok már elcsattantak (utóbbi extra mindkettejüknél, de számomra nagyon megérte: nem szájrapuszikat kaptam, hanem beleélős, barátnős, nyelves csókokat, és olykor Nadin bekapta az ajkam is).
    Kérték, hogy erotikusan vetkőzzek elfőttük, miközben ők egy szexi pózból az ágyról bíztatva figyeltek. Bedobtam magam ahogy ledobtam magamról ruháim chippendale-t mímelve. Bezsebeltem az ovációt. Mókás volt.
    Fürdés után a törölköző hamar lekerült rólam, és a lányok is hamar megszabadultak fehérneműiktől.
    A masszázs részben nem kértem semmi hagyományost, helyette elkezdtük egymást simogatni, cirógatni, puszilgatni, miközben időnként csókolózásba is átmentek az események. Kérésemre egymást is simogatták a lányok, nem kis vizuális élménnyel gazdagítva az amúgy is fergeteges élményt, amit e két gyönyörű test érintése okozott. Selymes, majd beolajozott bőrük "dorombolt kezeim között: jobb kezemmel Linát, míg ballal Nadint kényeztettem kezeimmel, majd ujjaimmal és számmal.
    A lányok kezei is szorgoskodtak: felváltva simogatták a nyakam, a mellkasom, a hasam, majd kezeik egyre gyakrabban értek a folyamatosan vigyázban álló ezredeshez.
  • Levezetés:

    - Feküdj hanyatt, szólított fel Lina
    - Találd ki, melyikünk szopik le éppen - mondta és egy kendővel betakarta a szemem.
    Nem láttam semmit, de éreztem, ahogy a lányok átadják egymásnak a "stafétabotot". Mindkét lány technikája hasonló volt: eleinte ajakkal izgatás, majd mélytorok és zacsi simogatás egyre tempósabban. Én a hangfoszlányokból is igyekeztem tájékozódni, bár az élvezeti faktor szinte mindent felülírt. Mikor közel kerültem a csúcshoz, levettem a szememről a kis törölközőt, és bevallom, azt hittem, hogy Lina szájában vagyok, de valójában Nadin volt az.
    Ezt követően Lina a lábam mellé, majd közé helyezkedett, és farkamra olajat csöpögtetve elkezdte kényeztetésem. Eközben Nadin csókolgatott, majd én cuppantam rá a melleire.
    Ezután én is kényeztettem mindkét lány punciját a számmal, mindketten jól nedvesedtek, de most nem sikerült ennél nagyobb eredményt elérnem.
    A továbbiakban a kényeztetésemre az ESZO masszázs talán a legjobb kifejezés, Mindketten simogatva többször eljuttattak a végső határig, de nem lépték át, lassítottak, átadták a fegyvert a másiknak. A változatosan kivitelezett kényeztetés sokáig tartott, én elmerültem az élvezetben és olykor cirógattam gyönyörű melleiket és simogattam puncijukat.. Hát uraim, és ilyennek képzelem a Menyországot.
    A vége fantasztikus volt: Lina a lábaim közé heveredett és onnan kényeztette a heréim, míg Nadin felüliről rám hajolva tűntette el a szájában a velem egykorút egyre mélyebben és egyre tempósabban. Szinte beleszédültem. A nyögéseimmel jeleztem, hogy közeleg a vég: A lávakamra megtelt lávával, picit még tudtam tartani az élvezet kedvéért, de nem sikerült túl sokáig. Átéltem a szupervulkán kitörését
    Nadine szája a farkamon maradt, sőt az utolsó vonaglásomig körülvett ajkaival úgy hogy nem ért hozzá a túlérzékeny makkhoz. Szuper technika volt: Irodalmi ismereteim és limitált klinikai tapasztalataim szerint kevés lány tudja ilyen tökéletesen csinálni..
    A fürdés után még maradt pár percünk beszélgetni, kedves, értelmes, jó szívű lányok, rengeteg kedvességgel.
  • Elszámolás:

    A lányok extrái különbözőek, és változnak is (ahogy tapasztaltam). Az elszámolás korrekt. Sürgetésnek, lehúzásnak a szelét se éreztem. Most Nadinnál a csók és a NFVSz voltak az extrák, egyenként 5 rózsaszálért. A rózsacsokrot csak Nadin alapjára vonatkozóan tűntettem fel....
  • Összkép:

    Azt hiszem a nagy szerencsémnek köszönhetem csak, hogy két ilyen fantasztikus, kívül-belül tökéletes lány kényeztetett ma egyszerre.
    Legszívesebben Nadinnak is Istennőt adnék, de ezzel letaszítanám Linát az Istennői trónról. De nálam továbbra is Nadin ül a trónon (a szívemben is. Kár lenne tagadni. )
Happy Massage