• Luna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Luna reagálása

    Szia Kedves! Köszönöm szépen és látogass meg máskor is! Örültem neked:) Puszillak mindenütt :)

  • Egyeztetés:

    Hirdetéseket bögészve akadt meg a szemem Lunácskán, tudtam hogy 4.én szabad leszek, ezért elöző nap reggel hívtam. Telefonos kisaszony vette fel, és közölte, csak az napra lehet foglalni. Ezért az nap reggel újra hívtam, és akkor már tudtam időpontott foglalni, és kielégítő tájékoztatást kaptam a lehetőségekröl.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS. odavisz, könyen megközelíthető, forgalmas környék. Parkolás ingyenes, de érdemes párpercet parkoló keresésre rászámolni. Vilamos is jár arra aki inkáb tömegközlekedne. Közeli uszoda ellőt van a megálló, 2perc a lépcsőháztól. Egyértelmű cím, kapubol telefonon jön a bejutashoz a kód. Liftel emelet, majd nehány forduló, folyosó végén a tetthely.
  • Helyszín:

    Lakás célnak tökéletesen meg felel. Normál tömblakás, ennek megfelelő fürdő. Tusolás kádban, zuhanyfügönyel eltakarva. Több féle tusoló, szájvíz, kis pohár.
    Babaszobába pont elfér a francia ágy, kis sarok asztal szerű, amin ilat gyertya éget, ruhát a fali polcra tudtam tenni, szerncsere nem voltak ott könyvek.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem a hirdetésének megfelelő kb. 177cm magas, extra vékony leány fogadot. Pont ezért az alakért mentem. Ingszerűségbe fogadot, tisztáztuk mit szeretnék, elmentem tusolni, mire visszajöttem ádám kosztünbe öltözöt. Talán egy szexiseb fogadó ruci nem lenne rosz!
  • Erotikus masszázs:

    Nem tanulta a masszázst, érződöt is de lekesen, és kellő erővel átgyurt. Amenyire telt tölle. Kellemesen jólesett, és izgi volt ahogy combomon, popsimon ült, és forró puncikája szinte égette a böröm. Nem volt benyulás, átvezetés, de eleve úgy beszeltük meg, hogy én is megmaszírozom. Megtettem ami tellet tőllem. Inkább csak átsimogattam hátát combját, karját. Majd puszilgattam popsiját, hátát, hosszú nyakát! Kértem forduljon meg, és kezemmel számmal fedeztem fel a testét. Csók nincs nálla, de egy-két szájra puszit csentem de vigyaztam nehogy átlépjem a határt. Alkatának megfelelő pici cicik, de meglően nagy bimdókkat élmény kényeztetni, és szépen reagál is rá! Puncija is szép, élmény nyelvel is játszani vele. Ujazás extra, nem éltem vele. Tuti hogy nemjutattam a csúcsra, de remélem azért jóleset Lunácskának!
  • Levezetés:

    Harmadik felvonáshoz én feküdtem hanyat, és Ő egyböl beakarta kapni a pajtimat. Szoltam, hogy egy kis izgatás jól jönne előtte. Mit tegyek én a csucsra vezető utat legelább anyira élvezem!
    Na itt kell irányítani, de lelkesen fogadja, és követi a kérést. Kéresemre eljatszot a cicimmel, majd oral közben magatól meg nyálazta az úját, és simizte a bimbóimat. Elég mélyre beveszi a kispajtit, ritkán használja a kezét, elég jól csinálja, én meg voltam vele elégedve!
  • Elszámolás:

    Extákat nem kértem, talán majd legközelebb, mert valószínű hogy még meglatogatom. Persze ha nem tíltja le számom.
  • Összkép:

    Jó érzésekkel, elégedetten távoztam. Azt kaptam amiért mentem.
    Ide nem a nagy mellekért, kerek popsiért kell jönni, mert az csalódik! Egy extra vekony csontos hölgy fogad, akivel lehet beszélgetni is!
    Köszönöm Lunácska!
Happy Massage