• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon köszönöm! Örülök, hogy nálam jártál, remélem, újra talizunk! Várlak szeretettel egy újabb Evelyn élménnyel! Puszi

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment az egyeztetés ráirtam az oldalon hogy megfelelö-e az idöpont és kértem infot is. Mikor válaszolt hogy megfelelö az idöpont akkor irtam egy vtrt. De szerintem telefonon is elérhetö könnyen.
  • Megközelítés:

    Gps odavissz . Én autoval mentem és parkolohely is volt a ház elött. Tömegközlekedés is van a közelben csak akkor számolni kell egy kis sétával.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta és nagyon szépen rendezett. Mindenek van hely . Lehet látni hogy adnak a higéniára és a rendre. Háloszobába nagyon nagy franciaágy van.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel . Szerintem szép arc, hetyke cickok és simizni valo fenék. Puncija meg egy csoda. Ha minden igaz egy köntösbe fogadott, bár nagyon vártam a randit és nem is figyeltem.
  • Action:

    Lakásba belépve cipö le. Majd kis ismerkedös beszélgetés mivel elsönek voltam. Ezután megmutatta a fürdöt ami szerintem nagyon tiszta volt. Többféle tusfürdö szájviz egyszoval minden ami kell a higéniához. Ezután visszamentem a háloszobába ahol Evelin várt mesztelenül. És mivel elötte megbeszéltük hogy én szeretek kezdeni a kényeztetésel ezért csokolozva hanyat döntöttem és végigcsokoltam a testét és eljutottam a puncijáig. Na ez maga volt a kánaán. Nagyon szép puncija van és nagyon jol esik ha kényeztethetem. Szoval addig nyalakodtam és persze az ujjam is bevetettem mig nem éreztem azt a jol esö érzést hogy a partneremnek orgazmusa van. Hagytam lenyugodni és miután mondta hogy most már érzékeny abba is hagytam. Ezután következett az Evelin élmény nagyon nagyon kellemes franciája van . Nem siet . Nem az a lényeg hogy kivégezzen hanem hogy felizgasson. Szoval egyszerüen menyei.Közben szeretem volna még egy picit nyalakodni ugyhogy kértem a 69 et. Egy kis idö után kérdezte hogy huzunk e gumit . Nagyon nehezemre eset elválni Evelin szájátol . De igent mondtam és misszibe folytatuk folyamatos csokolozással és puszigatással mikor ugy éreztem váltani kell kértem hogy hátulrol is szerethessem. Ez is nagyon izgato volt és nagyon jo élmény. De ami ez után következett az volt a legjobb. Evelin hasa alá párnát raktam és igy szeretkeztünk tovább . Na ez számomra a csucsok csucsa volt és mint kiderült ez partnerem kedvenc poza. Mivel két extrát szerettem volna a popsit és a nfvsz de sajnos a popsihoz vastag voltam, kértem hogy végezen ki az Evelin élménnyel. Pillanatok mulva ujbol a szájába vett. És még mindig izgatott a szájával a végletekig. Ezután nem birtam sokáig és Evelin szájába élveztem. Hagyot lenyugodni. Majd adott törlökendökett hogy rendbe szedhessem magam ö pedig kiment a fürdöbe rendbe tenni magát . Miután visszajött jot beszélgettünk és el is telt az idöm . Rendeztem a rozsaszálakat elbucsuztunk és vissza a nagyvilágba.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utolag történt pedig mindig elöre szoktam. Egy extrát vettem igénybe NFVSZ. De minden rozsaszálat megért Evelin.
  • Összkép:

    Evelin maga az extra . Ez az egy orat partneremmel megegyezve Evelin élménynek hivtuk. Nagyon jol éreztem magam pedig most taliztunk elsönek. Biztos fogok még menni.
Happy Massage