• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már nincs vonalas telefon így mobiltelefonon hívtam. Szerencsére felevette és meg is beszéltük az időt. Mondjuk még 2 órás útra voltam tőle de lebeszéltem. Helikpterem még nincs de odaérhetek gyorsvasúttal is.
  • Megközelítés:

    Gyorsvasút , ami megy a földfelszín alatt meg felett is.De mi hajcsa ? Kinek mi. Van többféle is. . Szerencsére választható mindkettő. GPS-en van de nem volt kihúzva az antennám, a furcsa az, hogy enélkül is odavítt a vaskerekes , vannak még csodák. És még ami eztán jött...na majd arról is lesz szó. Nem , nem a ház előtt előtt tesz le a hintó de nem is baj, szegény lovaknak adni kell néha egy kis friss tista vizet. Én vittem nmagammal mivel hamarabb odaértem tudtam is magamhoz venni egy kis frissítőt.
  • Helyszín:

    Na ide kellett egy kis kiképzés, mirte feltaláltam a lakásig. Csak az ösztöneimre hallgattam és így sikerült.A lakás pont megfelel, én ngyon nem azt nézzem nem azértmentem, de nem is érdekelt a lakás.
  • Lány külseje:

    Ő nyitott ajtót és már nem is volt rajta ruha. Ezen picit meglepődtem, de a lényegre tértünk, azaz én is levetkőztem és elmentem zuhanyozni. Az arca ki van takarva de kedves bájos arca van.
    Én már picit izzaddt is voltam, jól jött a zuhany, ahol azonban elsőre nem csak egy üres tusfürdő flakon találtam de a kás másik végében ott voltak a tele töltetek is. Ekkor még én is tele voltam töltve amit rövid idő után 2 ürítés követett. Hogyan is ? MIndjárt elmondom....:)
  • Action:

    Az action rész a szokásos volt. Mivel először voltam nála így tisztázódott több kérdés is. Lassú testhez simulással kezdett majdd Franciás nyelvleckével folytatta. Én is lehuppantam az ágyra, hogy jobban elérjem. Jól csinál mindent, nem kapkod, de nem is kell ezt elsietni. Volt kölcsönös francia kissebb elidőzéssel, erre jól reagál, élvezi Ő is én is. Utána gumihúzás és egy kis lovacska következett. Csak úgy ügetősen, alig bírtam bele kapaszkodni, jól csinálja jól mozgatja a derekát. Kpott pár tenyerest is a fenekére erre is jól reagált. Utána kértem folytassuk hárulról, hogy ne kelljen előlről..vagy hogy is van az aranyköpés ? Kezdjük hátulról, hogy ne előlről kelljen kezdeni ?? Ilyesmi, majd javítsatok ki esetleg . Mozognom kellett jócskán, hogy haladjunk a gumi nem volt jó , igazából nehezeb elmennem gumiban.
    Aztán ez is megtörtént de meg kellett hozzá dolgoznom immár oldalra fordítottam Lexi-t és az ágyon térdelve ért véget az első menet, picit be is görcsölt az egyik lában, de aztán az elmúlt a masszázs jótékony hatásának köszönhetően.
    Kaptam egy kiadás hátmasszázszt, sok sok krémmel - krémes nem volt de ha lett volna megettem vona, főleg a franciát :) - így sikerült ellazulnom, feltöltődnöm egy picit.
    ezután is messzíroztam Lexi-t főleg a lábait, fenekét , derekát. Ere már ujra kemény voltam és kértem, hogy csinálja nekem kézzel. Ez is egyfajta masszázs volt csak most a cicikhez dörzsölte a botomat, én meg utána megnéztem milyen ha hátulról látszik, picit pucsítva , na ez olyan hatást váltott ki belőlem, hogy újra sikerült egyet lőnöm a testére - az irányításommal - amit a szép hátsó combján landolt. Így megvolt a célbalövés is, mivel nem mellé ment. ?Ondjuk a mellére még mehetett volna, de majd ezután.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag alatti, korrekt elszámolás, a menü előre fizetve ez nem étterem, inkább egy mozi de olyan mozi, ahol te is színész lehetsz és azt csinálhatod, amit szeretnél vagyis lehetsz pornósztár egy röpke órára.
  • Összkép:

    Nekem jó volt, nem találtam semmi negatívumot, lakás is megfelelt meg Lexi is adta a táncot., sőőt még a kinti idő is jó volt nem esett az eső.
    Amolyan barátnős hancúr volt.
Happy Massage