• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed. 😊
    Örülök hogy jól érezted magad velem, én úgyszintén veled.😘
    Remélem mihamarabb látjuk még egymást.😊
    Várlak vissza nagy szeretettel.🤗 Csók💝

  • Egyeztetés:

    Amikor hívtam, aznap szerettem volna menni, de nem volt sajnos szabad időpontja, így sms-ben leegyeztettünk pár napra előre egy időpontot. Aznap reggelre még kért egy megerősítést, amit természetesen megtettem.
  • Megközelítés:

    Marina part egyik tömbje, nagyon könnyű odatalálni, GPS odavisz, a parkolás fizetős. BKV is van a közelben, szerintem 10 perc laza sétával elérhető a helyszín a metrótól. Amikor odaírtam csörögtem és megkaptam a kapukódot.
  • Helyszín:

    A lokációból lehetett sejteni, hogy jó lesz a helyszín. És valóban, a lakásba belépve egy nappali/konyha, balra van a baszoba és a fürdő is. Jobbra is volt egy szoba, de oda nem láttam be.
    A kis kuckó nagyon igényesen berendezett, hangulatos. Be van sötétítve, de nincs túl sötét, a hangulatvilágításról gyertyák is gondoskodnak. Halk zene szólt és kellemes illat volt. Az ágyon bekészítve a törcsi, pici ajándék csokival.
    A fürdő szintén tiszta, többféle tusfürdő, szájvíz és pohár is kikészítve.
    Összességében tökéletes volt a helyszín.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem a lakásba még az ajtó mögé bújt, és amint bezárta az ajtót mögöttem megláttam ezt a gyönyörű lányt. Viszonylag sok képe van fent amik jól visszadják milyen bomba alakja van, de azért élőben látni teljesen más. Feszes test, tenyérbe illő cicik, olyan popsi, hogy egész nap fognád és nagyon szép arca is van. Alapból velem egy magas kb úgyhogy magassarkúban magasabb is volt mint én, de hát ez engem nem zavart :) Külön örültem neki, hogy azt viselte, amit előzetesen kértem tőle, fekete harisnyakötőt és hozzá piros / fekete melltartót és apró bugyit. Miután megkerestem a leesett állam, bemutatkoztunk és puszival is köszöntöttük egymást.
  • Action:

    Beljebb invitált és bevezetett a fent már említett kis kuckóba. A ruháknak van egy fotel a szobában. Felkaptam az odakészített törcsit és elmentem zuhizni.
    Amikor visszaértem, leültem az ágy szélére, Dominika odaállt elém és finoman elkezdtem felfedezni a testét. Eszméletlen puha és illatos volt a bőre. Gyorsan meg is szabadítottam a melltartójától és kényeztetni kedztem a ciciket, közben a popsiját markolásztam. Közben ő is levette rólam a törcsit és simogatni kezdte a szerszámot. Majd kértem, hogy üljen az ölembe szemből és úgy folytattam, ekkor már volt lehetőségem kis csókokat is lopni tőle, nagyon puha ajkai vannak. Ezután kértem, hogy feküdjön le, hadd kényeztessem. Apró csókokat adtam a szájára, a nyakára a melleire és szép lassan leértem a finom puncihoz. Elkezdtem finoman nyalni, majd egyre intenzívebben csináltam, egy idő után az ujjamat is bevetettem. Halk nyögésekkel jelezte, hogy tetszik neki, de minden igyekezetem ellenére sajna nem tudtam a csúcsra juttatni. Eztuán fordultunk és mondta, hogy most ő jön! :) Mondanom sem kell ,hogy nem ellenkeztem, olyan finom franciában részesített, hogy kis idő múlva szólnom kellett, hogy lassítson. Na de csak azért, hogy meg tudjam kérni, hogy hadd álljak fel és megkértem, hogy ő meg guggoljon elém és úgy folytassa. Így ment tovább az isteni kényeztetés, aminek a vége az lett, hogy óriásit élveztem a szájába. Nem rohant el, a szájában tartott, még egy kicsit szopogatta és hagyta, hogy az ajkait körbesimogassam vele. Meg is jegyezte, hogy milyen sok lett :)
    Kis tisztálkodás után felajánlotta, hogy megmasszíroz, de én inkább azt választottam, hogy egymás mellett feküdtünk és simogattam kicsit, közben dumáltunk. Nagyon közvetlen, értelmes lány.
    Rövid szusszanás után ismét apró puszikkal indítottam, markoltam azt az eszméletlen popsit, simogattam a punciját, majd a hátamra feküdtem és Dominika ismét megvillantotta francia tudását, amitől ismét kőkemény lett a farkam. Missziben kezdtünk, először finoman majd egyre tempósabban, mikor lassabban mentünk csókolóztunk. Ezután fordultunk kutyusba, azt mondta ez a kedvence. Én is imádom és hát Dominika eszméletlen ebben a pózban. Ráadásként előről is láttam a szekrényen lévő tükörnek köszönhetően. Itt is felváltva toltam neki lassan és tempósan, majd így is lett végem. Itt sem ugrott le rólam, hagyott kicsit lenyugodni. Ezután zuhanyoztam még egy gyorsat.
  • Elszámolás:

    Egy órára mentem, így az az extra ami az adatlapján van feltüntetve része volt a csokornak. Az rövidebb időtartam esetén jelent pluszt.
    Elég viccesre sikerült az elszámolás, még dumáltunk az ajtó előtt a lakásban, én meg úgy el voltam varázsolva, hogy úgy jöttem el, hogy nem rendeztük amit kellett volna és persze ő is tök elfelejtette. Beültem a kocsiba és néztem körbe, mert valami hiányérzetem volt. Ekkor megcsörrent a telefon, Dominika szólt bele, hogy mintha elfelejtettünk volna valamit :D Úgyhogy gyorsan vissza és sűrű szabadkozások közepette rendeztem a csokrot.
  • Összkép:

    Maximálisan elégedett voltam, nagyon jó élményekkel távoztam tőle. Egyszerre kaptam barátnő feelinget és felnőttfilmes együttlétet. Biztosan meglátogatom még, van még ötletem, hogy mit tudnánk csinálni, ami ezen az alkalmon kimaradt.
Happy Massage