• Flora

  • Beküldte:
  • Flora reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót , örülök , hogy jól érezted magad ! Puszik

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt a kapcsolatfelvétel. Már a telefonos beszélgetéskor érezni lehetett, hogy Flóra egy elég határozott leányzó. Miután sikerült közös időpontot találni, arra kért a randi előtt még csörögjek rá.
  • Megközelítés:

    Buda frekventált helyén BKV-s megközelítés nem lehet gond. Autóval mentem, a parkolás elég nehézkes a közelben. Mikor odaértem egy gyors telefon és kaptam az egyértelmű instrukciókat.
  • Helyszín:

    Egy kis lakás nagyon otthonosan, ízlésesen berendezve, mindenhol (amerre én jártam) igényes tisztaság, makulátlan minden. Frissen mosott, száraz türcsit kaptam, közben egy gyorstalpalót a "házirendről", ami főképp a diszkréciót érintette.
  • Lány külseje:

    Flóra retusált képekkel hirdet, ami igényessé teszi a hirdető oldalát. Ilyenkor nehéz megítélni, hogy hol mennyi a retus, ezért ilyenkor duplán "izgul" az ember, mivel az arca is ki van takarva valamennyi képen. Azt lehetett sejteni, hogy csinos, vékony, magas jó ízléssel van megáldva. Nos a lakásba belépve az első pillanatban amikor megláttam szép arcát minden félelmem elillant és tudtam, jó helyre érkeztem. Flóra arca nagyon szép, amit ízléses sminkjével is kiemel. Alakja tökéletes a képek minimális retust feltételeznek. Felöltözve várt, amit nagyon szeretek, ha megcsodálhatom vendéglátóm alakját ruhában is főleg ha ilyen csinos hölggyel hozott össze a sors.
  • Action:

    Megérkezésem után egyeztettük a lehetőségeket és az igényeket, majd gyorsan mentem tisztálkodni. Mire végeztem Flóra az ágyon ülve várt. Mivel elég pörgős nap volt mögöttem kellett egy kis idő az akklimatizációhoz kértem egy kis masszázst, hogy közben egy kicsit egymásra tudjunk hangolódni. Ekkorra vált teljesen nyilvánvalóvá számomra, hogy bizony Flóra remek beszélgetőpartner, szerintem mindenki megtalálja vele a közös témát. Szerencsére a masszázzsal nem ment el sok idő. Itt nem a masszázs minősége miatt írom a szerencsére szót, hanem azért, mert az ezután történtek sokkal izgalmasabbra sikerültek. Masszázs közben lekerült minden textil Flóráról is, így minden akadály nélkül fedezhettem fel gyönyörű testét. A cicik szilikonosak, nagyon érzékenyek, szeretik a kényeztetést. Ami az ikrektől még érzékenyebb az a punci. Nagyon szereti az orális kényeztetést aminek külön örültem. Szerencsére könnyen Flóra kedvébe lehet járni, mert folyamatosan kaptam az instrukciókat, hol direkt, verbális úton, hol egyértelmű, testi jelekkel. Ezután Flóra vette át az irányítást, ami bizony páratlan élmények bizonyult. Vendéglátóm francia tudása anyanyelvi szintű. Sajnos nincsen a szótáramban megfelelő szókészlet amivel jobban le tudnám írni ami akkor történt. Mivel igen jól éreztem magam ebben az állapotban nagyon fegyelmezettnek kellett lennem, hogy az előre eltervezett dolgoknak legalább egy részét megvalósítsam. Köpenyt húztunk és elsőnek kutyust játszottunk, amivel folytatódott az élménycunami. A papásmamás közben egy odaadó maximálisan barátnős szeretkezésben volt részem. Végül kézzel végzett ki, ami majdnem teljesen fedi a valóságot, mert teljesen kifacsarva szinte félholtan feküdtem az ágyon hosszú percekig. Eközben Flóra gondosan letisztogatott. mikor magamhoz tértem annyira, hogy beszélni tudjak akkor váltottunk néhány szót, de sajnos már nem emlékszem rá, bocsi Flóra nem a te hibád. Volt még egy kis időm gyors zuhanyra, majd öltözködés és egy érzékeny búcsú.
  • Elszámolás:

    A randi elején történt a rám szabott extra igényekkel megtoldva az alapot.
  • Összkép:

    Már a hirdetéséből kiderült számomra, hogy teljesen tisztában van azzal, hogy milyen szintet képvisel, milyen szinten van a szexuális kultúrája. Ebben semmi túlzó nincsen. Szeret kapni és tud adni. Figyelmes , de nem csak szex közben. Tökéletes vendéglátó.
Happy Massage