• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon vettük fel a kapcsolatot. Hamar megtudtunk a mai napi kezdő időpontjában állapodni és a pontos címet is megkaptam. Sms megerősítést kért reggel 8h-kor, mit meg is küldtem. Egy óra múlva jött a visszaigazolás, vár a megbeszélt időpontban.
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakópark egyik többedik emmeleti lakása. A kapott cím alapján a GPS pontosan oda vezet. Ház előtti parkolók foglaltak voltak, de mintegy 150 méterre volt lehetőség. A parkolás ingyenes. Tömegközlekedés tökéletes. Pontban hívtam, kaptam a kódot,,liftből merre kanyarodjak és már repített is felfelé.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű társasház. Gyors liftek, tiszta világos folyosó. Lakás az előzőekhez hasonló. Tiszta, jó levegőjű, tágas. Massz barátnőjével együtt bérlik. Logisztika tökéletes. Szoba célnak megfelelő. Nagy francia ágy terpeszkedik a közepén. Szék, mire a ruháim kerültek, éjjeli szekrények és egy kis asztal.
  • Lány külseje:

    A pontos eligazításnak köszoönhetően gyorsan az ajtó előtt voltam. Ajtó nyílt és mögüle előbújt, ahogyan az Isten megteremtette. Ruhaként az ízléses tetkóit viselte.Felül teljesen normál. Kedves arc, mosolygós szemek. Pont méretes cickók, melyeket kellemes érzés gyúrogatni. Keskeny derék, de mi ez alatt van! Egy brutál méretes, de arányos, formás, /három G-s/, popsi. Na erre mondják,hogy egész estét betöltő. Egy igazi, kívánatos Rubensi alkatu nő Lexi.
  • Action:

    Belépve bemutatkozás, cipő le és már vezetett befelé. Itt észbe kaptam és megkérdeztem maradhatok e? Mosolygós puszis igen után vetkőzni kezdtem. Törcsit kaptam és kalauzolt a fürdőbe.
    Húztam vissza. Tisztáztuk, csók nincs max. szájra puszi. Össze simultunk először szemből, majd háttal. Tekergette popsiját, minek meg is lett a hatása. Farkam feléledt. Ezt észlelte és hátra nyúlva simogatta, húzogatta. Én melleit gyúrogattam, mi úgy tűnt a hangok alapján jól esett neki.
    Ezután az ágyra ült, én állva előtte és így cumizott. Néhe el- el tüntette farkamat,kis kézhasználattal. Felnézett és kérdezte, így kényelmes? és az ágyra invitált. Hanyatt vágtam magam és így folytatta.
    Egy idő után kértem cseréljünk. Most Lexi volt hátán. Végig puszilgattam testét és közben lábai terpeszbe kerültek. Finoman kezdtem és így is folytattam. Úgy vettem észre így szereti. Azért volt egy kis szívogatás is. Finom hangok adták tudtomra, hogy jól érzi magát. Úgy gondoltam megpróbálok ujjal rásegíteni, de ez sem váltotta be reményeimet. Igazából épen hogy csak bejutott ujjam. Éreztem váltanunk kell, mert csúcsra juttatni nem tudom.
    Újra Lexi következett. Simogattam testét,punciját.Hamar harckész állapotba kerültem. Rám nézett és bólintottam.
    Ügyesen felpattintotta a védelmet. Még egy szopogatás,sikosító és már pattant is nyeregbe. Farkamat célra állította és már ereszkedett is. Oltári szűk a puncija! Volt elképzelésem egy kutyira, de azonnal tudtam innen nincs menekvés. Nem is akartam. Megpróbáltam tartani magam. Nem gyenge kezdés után őrült vágtába kezdett. Megjött hangja. Markoltam fenekét és toltam alulról. Irgalmatlan csattogós kefélés folyt. Fenékről cicikre váltottam kezeimmel. Így már szabadon, kedve szerint mutathatta be ebbéli tudását. Minek kezdtem érezni jótékony hatását. Mocorgott az alsó ház. Ezt érezvén még fokozta a fordulatszámot. Hörögve, remegő lábakkal lőttem az örökítő anyagomat a gumiba. Tovább mozogva hagyott lenyugodni.
    Szétválásunk után kaptam szilviát és nedves törlőt, majd egy pohár vizet folyadék pótlásul.
    Kedvesen felajánlott egy masszázst, mit örömmel elfogadtam. Nagyon ügyesen csinálta. Nem maszatolt, tényleg egy massz volt mi nagyon jól esett. Közben beszélgettünk, tulajdon képen ekkor ismerkedtünk.
    Idő lejárt, öltöztem, puszi, legyen szép a napod és jobbra el.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, mi nem zavart első tali révén. Nem változott a helyszínen sem. Teljesen korrek,megérte.
  • Összkép:

    Kellemes órát töltöttem el Lexinél. Jó volt vele a szex és jól esett a masszázs is. A dogy most kimaradt, de remélem lesz még szerencsém hozzá,ha ő is úgy gondolja.
Happy Massage