• Shanel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem kellett sokáig csörgetni, szinte azonnal felvette. Nagyon édes hangja van, megkaptam a tájékoztatást a lehetőségekről. Szerencsére könnyen tudtunk találni mindkettőnk számára megfelelő és közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    A térképen megjelölt helytől még egy kellemes kis sétára kell számítani. Az autóval érkezőknek sem lehet probléma a parkoló keresés, legalábbis így kora délután .
  • Helyszín:

    A zuhanyzóban minden megtalálható volt, tusfürdők széles választéka, könnyen kezelhető csapok, egy nagy zuhanyfüggöny, kétféle szájvíz. Összességében minden igényt kielégít a helyszín. A szobában kényelmes nagy ágy fogad , ami végig stabil volt .
  • Lány külseje:

    Ha valaki szereti a gömbölyű és szexi formákat az itt jó helyen keresgél. Némi költői túlzást vélek felfedezni a fényképek és a valóság között, de senki ne gondoljon plusz tíz kilókra, mert az sem lenne igaz, inkább csak apróbb kiigazításokra.
  • Action:

    Érkezést követően elmentem zuhanyozni és visszafelé már a folyosón várt rám. A szobában ölelkezve, apró puszikat váltva térképeztük fel egymás testét, megtudtam a rajta lévő szexi ruci nyitjának a titkát, így hamar megszabadultunk tőle. Először az ágyon a hátamra fekve egy finom franciában részesített, alapvetően gyengéden csinálta, de néha fokozta a tempót. Olyan kellemesen volt, hogy rövidesen váltani is kellett, megkértem, hogy lovagló pózban folytassuk, mely kérésemet készségesen teljesítette, finoman az ajkaival rásegítve helyezte fel a védőfelszerelést. Részemről az első felvonás végét ez a póz hozta el, kiderült ugyanis, hogy nagyon ügyesen tudja változtatni a kis kéjbarlangja bejáratának méretét. Miután ezt észrevettem pár kisebb szorítás után éreztem, hogy nem tudok ellene mit tenni, így ért véget számomra az első rész. Kedvesen megtörölgetett és mellém feküdt. Meséltünk egymásnak a jelenlegi életünkről, a terveinkről, kiderül, hogy nem tévedtem a bejáratnál (most ne a kéjbarlangra gondoljatok), értelmes és okos lánnyal hozott össze az élet. A beszélgetés vége felé már jobban keresnem kellett a szavakat, mivel a szép cicijei körözni kezdtek a legbecsesebb ékszerem körül, nem kis lelkesedést kiváltva belőle. Végül elhallgattam és hagytam, hogy ajkai egy csendesebb és lágyabb, de legalább annyira élvezetes módon folytassák a történetet. Ezúttal egy hosszabb francia leckében volt részem, melyet az előzőhöz hasonló védőfelszerelés felhelyezés, majd misszionárius póz követett kisebb csókváltásokkal, lassabb-gyorsabb tempóban. Pihentető megoldásként ezután kutya pózba váltottunk, szép látványt nyújt ebből a szemszögből is. Eléggé elszaladhatott az időnk, mivel én éppen egy oldalt fekvő pózt szerettem volna kérni, amikor megcsörrent a telefonja, mely az időnk leteltét jelezte. Kedvesen felajánlott még egy franciás levezetést, ami meghozta a kívánt hatást. Egy gyors tusolásra és felöltözésre még volt időm, amennyit tudtunk még beszélgettünk, végül két puszival búcsúztunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Első alkalommal találkoztunk, így előre kérte, ami számomra teljesen érthető. Kicsit meg is mosolyogtatott, mivel annyira benne volt a mondanivalójában, hogy észre sem vette, hogy már odatettem az asztalra .
  • Összkép:

    Egy különleges és emlékezetes randiban volt részem, mely köszönhető erős szexuális kisugárzásának, tapasztalatának, valamint intellektusának.
Happy Massage