• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon írtam neki üzenetet, másnapra szerettem volna időpontot kérni. Kriszta írt két szabad időpontot, a korábbira le is csaptam volna VTR-n , de mire oda kerűlt a sor egy MT már lefoglalta. Még jó , hogy volt egy B verzió.
  • Megközelítés:

    Én a szomszéd utcában parkoltam, parkolás fizetős. A címhez a GPS pontossan oda visz. Sok BKV járat a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás szépen felújitott, a fürdőben zuhanyzó, száraz kilépő, sok tusfürdő, és szájvíz kis műanyag poharakkal.
    Baszobába egy nagy franciaágy, tv és éjjeliszekrény, de több nem is kell.
  • Lány külseje:

    Mivel már nem az első randim Krisztával, így tudtam mire számíthatok.
    Még mindíg ua. a cicis, faros van mit rajta fogni, nem kövér tipús. Én imádom Krisztát. Kérésemre cicikibuggyantós szettden fogadott.
  • Action:

    Megérkezésemkor kapuból telefonon hívtam, kódot megadta, aztán fel a lakásba.
    Belépés után csókkal üdvözöltük egymást, nagyon dögös volt a fogadószettjében, olyan érzésem volt mintha a barátnőmhöz mentem volna, majd cipő le és bekísért a szobába. Egy kis türelmet kért, mert a kolléganő vendége épp elfoglalta a fürdőt, de azt mondta addig ő majd elfoglal engem.
    Nagy csókcsata kezdődött, majd kiugrasztottam a ciciket, és elkezdtem velúk játszadozni, Kriszta pedig a cerkát kezdte masszírozni nadrágon keresztűl. Nagyon jó kis előjáték volt.
    Közben a fürdő felszabadúlt, és én el zuhanyozni.
    Fürdőből visszatérve Kriszta már az ágyon úlve várt, én elé alltam, és egy isteni franciás kényeztetés vette kezdetét. Volt abban mélytorok, bőnyálas köppkökős, golyónyalogatós, egyszerűen minden. Mikor már kezdett kimenni az erő a lábamból hanyatt feküdtem az ágyon, Kriszta a lábam közé kuporodott, és folytatta a franciaórat. Később megszólalt, vessünk be egy kis "extrát", mondom rendben. Erre felemelte a lábam és elkezdte a popsim kézzel és nyelvvel kényeztetni. Na itt már nem bírtam magammal, és leállítottam, mert nem szerettem volna elélvezni. Erre Kriszta rám nézett kérdően, nem jó? Mondom az a baj, hogy túl jó, és félek nem jön össze a második menet. Akkor hagyjad, majd segítek hadrendbe állítani volt a válasz. Na itt már én is megadtam magam, és bele élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd egymás mellé heveredtünk.
    Egy jó tíz perc elteltével Kriszta már nem bírt a vérével, és elkezdett először kézzel, majd szájjal izgatni. Aztán következett az isteni francia extrákkal fűszerezve. Ekkor már úgy álltam mint a cövek, ekkor védőfelszerelést kértem, és Kriszta nyeregbe pattant, és egy isteni lovaglás vette kezdetét. Itt már Kriszta is hangot adott élvezetének. Le sem akart szállni a nyeregből. Közben én sem tétlenkedtem, eggyik mellét számmal izgattam, a másikat a kezemmel. A szabad kezemmel meg a popsiját ujjaztam.
    És itt megint jött a huncut mosoly. Popsizni szeretnél?
    Ismét csak a kérdésig jutottunk, Kriszta mintha a nyeregbe ragadt volna, és csak élvezett folyamatossan.
    A sokadik élvezés után szolt, na gyere dugd meg a popsimat.
    Nekem se kellett több, kis sikosító és elkezdet egy, majd két ujjal a popsiját és a puncit ujjazi, közben a másik kezemmel a csiklót izgattam. Majd gumihúzás és beraktam a cerkát a popsiba. Nem kellett finomkodni, Kriszta is és én is már felfokozott állapotban voltunk. A popsiba ért véget a második menet. Megizzadva és kifáradva döltünk egymásra. Ekkor rápillantottam az órára, már itt tulléptem kicsit az egy órát. Gyors zuhany, majd öltözés közben még egy kis beszéletés, aztán búcsú.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt, nem először voltam nála. Most utólag adtam, nem is kérte előre.
  • Összkép:

    Én személy szerint Kriszta függő lettem. A kisugárzása és a hozzáállása is mindenk feletti. Ahogy elmonda, az első körben adnia akart, a másodikban pedig elvette amit szeretett volna.
    Részemről a kémia nagyon működik felé, és úgy érzem az ő részéről is felém. Ha tévednék, akkor viszont nagyon jól el tudja veled hitetni, hogy csak te kellesz.
Happy Massage