• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sok sok éve kedvencekbe tettem, aztán csak ott volt mert mindig közbejött valaki. Közben szép Milf válhatott belőle gondoltam, igaz a hívást az indította el hogy még mindig deák hívő a hölgy. Megkérdeztem mikor mehetek, a 17:30-ra azt mondta az jó, csak majd ha ott vagyok 35-kor hívjam. Így a talink 17:35-18:35-ig tartott. Segítőkész volt, mondta a Lehel térhez van közel.
  • Megközelítés:

    Lehel téri metrómegállóhoz van közelebb, onnan még sétálni kellett, igaz nem sokat. Főútvonalon van. Mivel volt időm így azzal ütöttem el hogy megnéztem az épület másik oldalát. Az épület másik oldalán van egy kis kondipark. Elkapott a nosztalgia, a kondipark túloldalán lévő épületek egyikében már jártam valakinél. (aki nem sokkal utána abbahagyta) Ezt jó előjelnek vettem.
  • Helyszín:

    Érdekes lakás, előtérben cipő kabát le, be a nappaliba ez egy hatalmas tágas tér, majd később be a tetthelyre amire azt gondoltam az is lesz ekkora, de nem. A baszoba teljesen célirányosan lett kialakítva és bár kisebb szoba a benne lévő ágyra nem lehet panasz, azon jól el lehet férni. Még tükröt is találtam amiben mozizni lehet, ezt sokáig észre se vettem hogy ott van, csak amikor hátulról csináltuk. Inkább egy vékonyabb csík ez a tükör a falon és csak egy pózban jó mozizni szerintem, mert nem az ágy két oldalának valamelyikéhez került hanem az ágy elejénél van, felette a falon. Fürdőszoba mindennel felszerelt, kaptam törülközőt. Volt neki is törülközője és más színű. Mikor végeztünk az övét kaptam fel először tévedésből, a szín miatt egyből észrevette. Már nem vártam meg az ő tusolását, de jó hír hogy tusol minden vendég után/előtt. Igényes, higiénikus hölgy.
  • Lány külseje:

    A teste megfelel a képeken látható képeknek, melyeket bár nem frissít gyakran, de nem is változott ami indokolná, ugyanilyen. A teste egyébként nagyon jó. Annak idején a vörös - képeken is láthatóan hordott- haja miatt kedvencekeztem, most is így fogadott aminek külön örültem, láthatóan ez a stílusa. A mellei szilikon mellek, feszesek és most is így állnak ahogy a képen, a bimbók szép nagyok. Teste alapján lehetne 3X, de az arc alapján látszódik hogy inkább már 4X a hölgy kora, de nincs ezzel semmi baj, én tudtam hogy MILF-hez jövök. Lába, alakja nagyon jó. Kértem tőle combfixet a helyszínen hogy ha van akkor viseljen,készségesen keresett egy fekete combfixet. A külsejét csodás hajra címkézem, de a teste is perfekt alak.
    Személyiségét a teljesen alkalmazkodóra címkézem, mert a kezdeti határozott irányító teljesen eltűnt belőle az együttlét során.
  • Action:

    Miután végeztem a tusolással a kért combfixben látom a baszobában, szexi a látvány. Az ágyra megyünk, nem sokat beszélgetünk, egy natúr franciával kezd, átlagosnak írnám le, az aktion jobb lesz a teste látványa miatt, a francia az olyan hogy nem kezez, viszont túl mélyre sem veszi be a farkam, nem mélytorokra gondolok csak kb a feléig be szokták kapni, itt ez a táv rövidebb, de nem probléma csak jelzem ő így csinálja és nem a nyálfolyatós, viszont amolyan korrektül franciázós nem alibizős, de semmi extra elem ezért átlagos. Gumit kérek, ő rakja fel és sikosítót tesz a gumira, közben beszéljük a kezdő pózt én az ágy előtt állok hátulról mögöttét javaslom, leszavazza de például az ágyon hátulról már lehet úgy hogy mindketten az ágyon vagyunk. Megmódosítom szembőlre a kezdést és már lehet is, puncija jól fogad, eltűnik a farkam tövig, nem zavarja a mélység. Van hogy a combfixes lábait a nyakamba teszi, aztán oldalra fordítom és úgy dugom,látom a hosszú lábait és ebben a pózban vagyunk legtovább, majd kutyusban mögé. És ekkor meglátom a tükröt felettünk a falon. Ezt eddig hogy nem láttam? Lényeg hogy innentől már onnan nézem ahogy a puncijába ki be tolom a farkam, nagyon jó a látvány hátulról, aztán lehasaltatom és úgy vagyok rajta és tolom.
    Arcra élvezés az első terv, ehhez megkérem hogy üljön fel az ágyhoz állok, ő ül, gumi le és franciázik még közben papírtörlőt tesz az ölébe. A megfelelő pillanatban kiveszem a farkam a szájából és a bal arcára élvezem, élvezés közben látom kezét a szemére tette takarásul-védekezésül. Aranyos, bár tőlem nem forgott veszélyben, arcra ment minden és az arcáról csorgott tovább az ölébe tett papírtörlőre. Meglehetősen rutinos akár a szemvédelem, akár a papírtörlőt nézem. Itt elkezdünk beszélgetni hogy látom védted a szemet, eszerint van rossz tapasztalatod, stb és ez a beszélgetés összehoz, utána megnyílt nekem és beszédesebb lett, majd indítottunk egy második kört, bevezető szopi, gumi és szemből egy maszatolósabb rövid dugás majd a nagy terv második része, a szájba élvezés következett. Ugyanaz a koreográfia ő ül az ágynál én előtte állok. A papírtörlő most is letépődik, ezúttal más okból. Vanda szájába élvezek, ő pedig nem nyel hanem köp és ebbe a papírtörlőbe amit letépett folyatja a spermámat. Lényegében megvagyunk, még besszélgetünk elég személyes infókat oszt meg magáról. Közben az órára is ránézek, közel van a tükörhöz és megbeszéljük hogy '35-nél már nem leszek itt, mondja az se baj ha 40-ig maradsz de én betartom az eredeti 18:35-öt, felöltözésemkor is jön ki velem és beszélgetünk míg veszem fel a ruhákat. Ekkor látom ajándék még mindig ott van ahová letettem Vandának. És ajtón ki.
    Tervből minden megvalósult, ezért még neki is úgy tűnt hogy tervszerűen csinálok mindent és én irányítok, de nem bánta. Beszélgettük hogy benne nincs sub, inkább dominánsabb hölgy.
  • Elszámolás:

    Adatlapján és a bővebb infóban is jelzi, nálam ez volt most az elsődleges szempont, ugyanis nem csak átlag alatt van, de az arcra és a szájba élvezés is az alap része. Ilyet pedig ritkán látni hogy ennyi minden kedvezően alakul. Még a legelején adtam oda amikor fel voltam öltözve. Első találkozás volt, így az előre az érthetőbb. A kezébe nem fogadta el, egy bútornál álltunk arra tettem le. Távozásomkor is még ott láttam, mikor felöltöztem.
  • Összkép:

    Alapvetően MILF fan-oknak egy kötelező csemege, külsejéből a teste nagyon jól karban tartott, megkockáztatom ebben a korban talán alig akad ilyen jó test. Amit az adatlapján vállalt azt korrektül betartotta, gondolok itt az arcra és szájbaélvezésre. Kezdeti távolságtartása feloldhatóvá vált, az elején még csendes, célirányosan kommunikáló picit irányítani akaró lányból egy beszélgetni akaró lány lett a végére. Már nem én kezdeményeztem a beszélgetést, ő akart elmondani több mindent is magáról. Az első 5 percben talán bizalmatlanabb az idegennel. Külön jó pont hogy úgy éreztem addig dughatom amíg akarom.
Happy Massage