• Corina28

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután hívtam, itt még felvette. A képek alapján nagyon bejött a teste, így örültem, hogy elértem. Lebeszéltem vele a 6 órási időpontot. Mivel messziről mentem, így mondtam neki, még hívom, amikor indulok. Ez neki is jó, mert tudja, hogy biztosan megyek és nekem is, mert várni fog. Megbeszéltük még azt is , hogy mit szeretnék ottlétemkor.
  • Megközelítés:

    Mint említettem, messziről mentem. Biatorbágyról indultam , de úgy gondoltam azok a mellek megérnek egy kis autókázást. Ajándék pezsgővel és csokival feltankolva indultam. Ígértem, hogy felhívom és meg is tettem. Egy kicsit féltem, hogy nem fogja felvenni, mert annyi ilyet hallani, de nem kellett csalódnom (itt még), mert a harmadik csörgésre felvette. Mondtam, nagyjából mikorra érkezek és hogy biztosan megyek. Ő azt mondta, örül és elkészülve vár. Kocsiba be, és gáz.
  • Leírás:

    Megérkeztem a kapott címre. Telefon, hogy érkeztem. Nem veszi fel. Hívom újra, semmi eredmény. Basszus, mégis megszívtam? Az nem lehet, hiszen nemrég beszéltem vele. Hívom, semmi. Itt már kezdtem ideges lenni, hiszen átverekedtem magam a városon és készültem. Hívás, semmi. Újra hívás, újra semmi. Sms küldés, semmi válasz. Újabb telefon, itt már elhagyta némi szitok a számat. Kocsiba vissza és irány haza felé. Nem kicsit voltam mérges. Útközben (csakhogy tiszta legyen a lelkiismeretem) még egyszer próbáltam hívni. A második csörgés után kinyomta.
Happy Massage